Új üzenet

Adminisztrátor
3 éve
Na nézzük. Sokaknak sok okból szar év volt ez, de azt kell mondjam a játék számára kb átlagos.

Az első és legfontosabb dolog, hogy még mindig vannak aktív emberek a közzöségben, a játékban is. Kicsit megcsappant számban talán, de erre mindjárt kitérek.

2020-ban...
* Volt az első próbálkozásunk a 3.0 verzióval, hogy valamivel felrázzuk a játékot. Ez a sajnos éppen ellenkezőleg sikerült, a kisebb vizes pálya nem kifejezetten vált azzá a sikerré, amit szerettünk volna. Ugyanakkor több új, maradandó feature is került be, mint pl a vizi járművek, illetve a játékból toplisták/eventek lekérése. Ennek kapcsán:
* Míg a szerver újraírása (még mindig) készül, elkezdődött egy API felhúzása is az adatbázis fölé, amivel a játékból kilépés nélkül lehet fontos adatokat lekérni, mint pl a napi toplista. Ez még elég babacipőben jár, de a legfontosabb technikai dolgok úgyis mindig azok, amiből a felhasználó semmit se lát.
* Új dolog még a felfrissített Settings app is, valamint néhány teljesítmény optimalizáció (meg sok bugfix). Régen is a suli gépek voltak a célpont, most is.
* Így az év végén lecsappant a víz, visszakaptátok a rendes pályát és botokat.
* Titkos új cuccok amiket nem leakelek de készülnek

Ahogy minden évben, idén is szeretném kihangsúlyozni, hogy a játékosok perzisztenciája az, ami életben tartja a játékot, és köszönöm, hogy hisztek bennünk: mi sem mondtunk le a játékról! Ezen kívül le a kalappal Was pajtás előtt, aki folyamatosan szakadatlanul dolgozik a fejlesztésen, valamint David003-nak, aki ebben segít.

Mindenkinek jó 2021-et, és jó játékot kívánuk!

Legutóbb szerkesztve Was által


Felhasználó
3 éve
Nem baj. Azért így egy jó év volt a játékon belül a kevés létszám ellenére is :)

Felhasználó
3 éve
Külvilág megrohadt, stickvilág meghaladt!
getbanner.php?n=Emerald13

Adminisztrátor
3 éve
>suligép support
>amikor senki nincs suliban
¯\_(ツ)_/¯

Adminisztrátor
3 éve
Nembajaz tesó, kilopjuk. ????

Felhasználó
3 éve
Erre mondják h régen minden jobb volt és nem a játékra értem hanem a játékosokra én ezen nőttem fel és nagyon sajnálom h ma már nincsen senki akivel lehetne játszani a játékban