«1234» Új üzenet

Felhasználó
2 éve
Szép idők.
Hol is kezdődött? 2011-2012 talán?

Mikor még kölykökként suli után (vagy éppen közben) egyből rohantam a gép elé, hogy az első legyek a napi kill listán.
Mikor EHA-sok és ELIT-esek egymást szidták, de úgy izomból, mert miért is ne.
Hiányzik a jó öreg 360noscope MPG-vel a hídpillérről, meg az m8 a fantasyból és a rádiótoronyból, hiányzik a "swat a k.rva szád" és a "börsz ne kempellj mán".

Furcsa érzés cirka 25 éves fejjel ezeket a sorokat írni, miközben több száz vagy talán ezer órát elbarmoltam ebben a játékban.
S most már lassan a fénye tényleg elhalványul.
Már nincs 100-150 ember online egyszerre fent, már 10 sem.

Néhány haláli forma embert megismerhettem itt, akik azért feldobták napjaim.
De ezek egyetlen egy dologhoz képes eltörpülnek.

Mikor a nagyvezér leszállott közénk, Ó csodás DarkHacker mi lett veled is, felnőttél.
(De a céhed megmarad mester: https://stickman.hu/klan/*DarkHacker*_tan%C3%BAi )

Pacsi, Demon.

Felhasználó
2 éve
Mivel megidézték a prostituált számat, én is írok egy kicsit hosszabb monológot akkor már.

Nos én 2010 őszén ismertem meg informatika órán ezt a játékot. Először wk18 névvel regisztráltam (ha jól emlékszem). Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után is fel-felnézek majd ide, azt meg főleg nem, hogy még mindig ugyan úgy tanulni fogok mellette ><
Az előttem szólok szavait tudom csak idézni, hogy mennyire hiányzik a több tíz, vagy olykor-olykor több száz játékos egyszeri jelenléte a játékban. Hiányzik a "kemp ne börszölj már" nekem is, meg mindenki más, akit itt ismertem meg, és jól elvoltunk. Hiányzik hogy én legyek megint a k*csög kis kemper, hiányzik az a korszak, amikor naphosszat csak ültem, és játszottam ezzel a játékkal.
Nem olyan rég találtam meg a mappát a gépen, amin van egy pár screenshot a játékból még régebbi időkből. Voltak érdekes beszélgetések a játékban minden esetre, de jókat lehetett röhögni már akkor is rajtuk, és így visszaolvasva is. Szívesen megosztanám másokkal is, de személyi jogokat nem akarok sérteni. De egy személyes kedvencet megosztok azért ha nem kapok ki érte.

Minden jót mindenkinek a továbbiakban is

"swat a k.rva szád" ^^

PKkO4Am.png

Legutóbb szerkesztve SWAT_ által

[20:33:36] Gyozo15: Hülye vagyok mint a segg :$

Felhasználó
2 éve
"Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után is fel-felnézek majd ide, azt meg főleg nem, hogy még mindig ugyan úgy tanulni fogok mellette"
Nah hát akárcsak én manapság az ittasságom mellett, nah min1 khnmm.......
Ettől független persze nekem is tökretökjó érzés újból ideírkálnom egy topicfelületre, legalább újból is átérezhetem, milyen érzés is egy nokedliként írástudatlanul spammerként odahányni valamit egy chatfelületre!!! ;)
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
1 éve
13 éve, ennek a játéknak a segítségével nyertem először, igazán, belátást az internet világába - rengeteg időt töltöttem vele 9 és 13 éves korom között, s emlékszem, hogy nagyon infamous voltam a fórumon, ami miatt kléni heti szinten bannolt. :D viszont rengeteg szép emlék köt ehhez a játékhoz és a közösséghez. a legjobb része az volt, hogy kb mindenki "ismert" mindenkit

Legutóbb szerkesztve MassaSami által


Felhasználó
1 éve
Full véletlen találtam erre a játékra 10 évesen, és teljesen véletlen ma eszembe jutott és feljöttem a fórumra több év után. Sajnálom hogy már nem játszik senki. Sajnos a mostani tizenéves gyerekeket nem hiszem hogy lehetne motiválni hogy ezzel játszanak, nekik ez "unalmas". A régi játékosok között megmerem kockáztatni nagyrészük családapák/anyák. Én utolsó aktív játszadozásaim óta leérettségiztem, szereztem OKJ-t, és most egyetemre járok. Pár kommentem van csak fórumon amik mai szemmel nagyon cringék de akkoriban semmivel se foglalkoztam csak a tanulással és hogy órák után játszhassak ezzel a játékkal. Szép idők, de ilyen az élet, minden elmúlik. Legalább megélhettem egy ilyen korszakot is. :D
Hello mr hindle!Vagy ahogy a korházban szólítják....zep!

Felhasználó
1 éve
Üdvözletem mindenkinek, aki ezt olvassa. ( Kedves SWAT_ második legjobb M8A1-es) ha ezt az üzenetet olvasod akkor írj nekem privátot.

Ezer éve. Még az Atlantis alakulásánál, az event előtt regisztrálhattam egy barátom által aki miatt megismertem a játékot. Rengeteg emlék kiesett ennyi idő alatt, de visszaolvasva a többiek bejegyzéseit kezdenek derengeni a múlt dolgai. Szerettem gyerekkoromban a Stickman közösségeit, a sok klánt, fórumot, versenyeket, sok embert akikkel máig emlékszem, hogy fun gamet toltunk mindig. Pár nevet szeretnék megemlíteni: Kirsche*, MassaSami, Fradi, Halimarci, Counterstrike, Promage111, Aironstone, David_rossz, ZsoMBii, SALL, balintokiller, Enox2, Standerman, Atintor a remed, Adsassin5, Snowflake, SWAT_ , OverPowered. És még szerintem sokatokat kihagytam, sry. (+Elte, Elit, Betonkezű, sok más klán tag) Egy szó, mint száz, remek, vicces, szórakoztató játék volt!!
Ui.: SWAT_ “nem kempelek már!”

Felhasználó
1 éve
Börsz megidézett szóval én is beállok a sorba.
Valamikor 2011 körül két akkori osztálytársam átjött hozzánk és megmutatták ezt a csodát, akkoriban nem is tudtam hogy van fórum például csak pár hónapra rá találtam meg szóval addig nem regisztráltan chatelni jártam fel kb és néha-néha ölni.
Később megjártam pár csodás klánt az évek alatt, és szereztem sok barátot itt akikkel van hogy a mai napig facebookon vagy instagramon szoktam beszélni. Ahogy egyre idősebb lettem annyival többre értékeltem egy-egy klánt és a közösségeket illetve visszatekintettem az elmúlt időkre, ahogy fentebb is írták a 100 körüli online létszámokra meg a bajnokságokra is, amiken nem mindig vettem részt de élveztem :) .
Örülök, hogy a gyerekkorom része volt ez a játék és közösség, igen én is tanulok még mint amikor elkezdtem játszani így huszonx évesen és nem szívesen olvasom vissza a fórumbejegyzéseim sem itt, sem a régi accountomon mert ki tudja mi járhatott a fejemben :D
Akit érdekel hogy és mint tud elérni dobjon meg nyugodtan egy üzenettel engem, vagy pár régi tagot akik ismernek irl.
Szabadság, elvtársak!

Felhasználó
1 éve
Na, hát szevasztok!

Sajnos már kb. 2012 óta nemigen játszottam a játékkal. Szökő évente eszembe jut a játék és olyankor feljövök ide a fórumra kicsit olvasgatni, hogy a veteránok közül kiket lehet még megtalálni. Természetesen a játékba is beszoktam ilyenkor lépni, hogy hátha van valami újság player szempontból és sajnos minden alkalomnál szomorúan tapasztalom, hogy nincs. Sajnos eljárt az idő eme játék felett, de sosem fogom feledni, hogy mennyi élménnyel lettem gazdagabb. Amikor belépek a játékba, akkor háttérbe benyomok valami ambience zenét és közben járom be a map nevezetesebb részeit, ahol sorban törnek elő bennem az emlékek. Ekkor elönt az az érzés, hogy megint 11 évesnek érezhetem magam, mégha egy rövid időre is, aki akkoriban egy végtelenül pozitív és mosolygós kissrác volt, akinek nem voltak gondjai az életben, akinek az motiválta a mindennapjait, hogy suli után feljöjjön és játszhasson a barátaival. Durva, hogy eljárt ez a 12 év és hogy már nem lehetek az a kisgyerek, aki gondtalanul leülhet a gép elé és beindíthatja a játékot. Sajnos ahogy idősödöm úgy jómagam is kezdek kinőni ebből a gamer stílusból, mert sajnos azt érzem, hogy egyre kevésbé köt le egy játék, fontosabb dolgok vannak az életben. Nem vagyok nagy multis, inkább a single játékok vonzanak, de ez a játék (a SAMP és az MTA-n kívül) nagyon nagy hatással volt az életemre.

De akkor inkább ki is térnék a személyes történetemre. 2010-2011 környékén regisztráltam, ugyanis az akkori osztálytársaim mind ajánlották a játékot, így hát tettem vele egy próbát, spoiler: nem bántam meg.

Ahhoz képest, hogy nem voltam annyira képben a multis játékokkal, elég könnyen azonosulni tudtam maga a játékkal és a játékosok között is elég rövid idő alatt megtaláltam az összhangot. Talán még 1 hete sem játszottam a játékkal, amikor megismertem egy másik játékost, akivel annyira jól kijöttünk, hogy így 12 év után is a legjobb barátomnak mondhatom.

Mivel nálam személy szerint még nem volt akkoriban annyira népszerű a Facebook, ezért amikor felmentem a szerverre és találtam ott egy havert, akkor átmentünk egy külön realmra, ahol órákon keresztül beszélgettünk és 1v1-eztünk.

Aztán megalapítottam az első és utolsó klánomat, a TRB-t (kreatív, mi?), ahova konkrét emlékezetem szerint kb 40 ember került be összesen. Rengeteg klánwart szerveztünk, nem is vettük annyira komolyan, csak elökörködtük az egészet, aztán aki nyert, az nyert, pár nap múlva meg megismételtük ugyanezt. A klánwarokon kívül személy szerint hetente pár alkalommal rendeztem bújócska eventet egy külön realmon egy másik játékossal, akivel szintén jóban voltam, de a neve hirtelen már nem ugrik be. Lényeg, hogy ide is rengeteg ember járkált akkoriban, illetve mivel akkor volt egy olyan bug a játékban, hogy a konténerekbe betudtál ugrani és mivel a konténereknek belül nem volt textúrájuk, ezért mindenkit láttál magad körül, viszont mások meg nem láttak téged, ezért akkor sikerült verhetetlennek maradnom ezeken az eventeken, aztán amikor kiderült a turpisság, akkor kaptam az anyázásokat elég rendesen :D

Volt, hogy adminnak könyörögtem, hogy nyomjon egy űrhajó eventet, amit persze meg is tett, én meg örültem, mint majom a farkának.

A klánunk ha jól emlékszem időközben kezdett kihalni, ezért megszüntettem az egészet. Ekkor volt az, hogy elkezdtem modolni a játékot és a híres, nevezetes Omoddal nyomultam órákon keresztül, amit amúgy szívesen kipróbálnék nosztalgiázásképp, de sajnos már nem találom sehol.

Aztán eljött a 2012, ahol már egyre kevesebbszer léptem be a játékba, a tanulás jobban lefoglalt. Aztán talán 2015-2016 körül léphettem be legközelebb, amikor már láttam, hogy a napi átlagos 80 játékosból már csak 10 játékos van fent a szerveren és látszólag ők is újabbak, két-három évvel később meg már annyi player sem volt, mint akkor. Egyszerre van egy erős nosztalgikus, ám szomorú érzésem, amikor eszembe jut a játék, ugyanis nagyon sajnálom, hogy akik annyi idősek, mint amennyik mi voltunk, azoknak ez a játék nem több egy olcsó produktumnál. Valahogy ez a játék mutatja meg a legjobban, hogy sajnos minden változik és semmi sem tart örökké. Akikkel akkoriban takonyként együtt nyomtuk, azok közül már mindenki felnőtt, dolgozik, gyereket nevel stb. De mindezek ellenére köszönöm mindenkinek a szép élményeket, ha valaki esetleg felismerne névről, az nyugodtan dobjon egy pm-et. Profilomon anno kiírtam a "legjobb" haverokat névszerint, aki felismeri magát, arra is vonatkozik a fenti mondat.

Köszi, hogy végig olvastátok, remélem egyszer még összefutunk az életben, peace!

Felhasználó
1 éve
Talán még mikor megalakult először a WAR klán, ahova ugyan úgy behívást kaptam mint sok nagyobb kaliberű játékos, pár hét alatt top 5 klán stb stb, @speed ha még emlékszel rá te lehet jobban tudod, kb 2012-13.

Ja és üdv az összes DarkHackernek.
19402_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Felhasználó
1 éve
szevasztok, fogalmam sincs mit mondjak, de muszáj becsatlakoznom a beszélgetésbe

ami biztos, hogy azóta is hálát adok minden nap annak a fazonnak, aki 11 éve letöltötte a gamet a suligépekre, akkor még nem tudtam mibe csöppentem bele, és hogy 22 évesen is visszatérve ilyen furcsa érzelmeket fog kiváltani belőlem egy magyar játék, és annak közössége

úgy érzem a legjobb időben érkeztem, és együtt tudtam játszani az igazi “legendákkal”, sajnos az én nevem nem maradt fent abban az időben kezdő játékosként, de én emlékszem mindenre és mindenkire :)

köszönök mindent

Legutóbb szerkesztve Yanyk által

getbanner.php?n=Yanyk
«1234»