«1234» Új üzenet

Adminisztrátor
4 éve
Először kezdjük 2019-el, majd az egész évtizeden is menjünk végig.

2019-ben...
- ...sajnos az előző éveknél kevesebb, de így is konzisztens számú játékos fordult meg. Előfordultak napok (hetek :(), amikor senki, de azért eventek környékén szinte mindig volt napi ~10 még ha nem is egyszerre. Ezen remélem jövőre javítunk. ;)
- ...nem volt annyi szezon, mert tervezzük a szezon rendszer teljes újradobását, helyette rendszeres eventek, illetve pár új rendszer: StickCoinos missziók, Klán szövetségek (amihez van még több terv, csak nincs idő megvalósítani).
- ...a 3.0-s verziószámot igazán megközelítve két új verzió, illetve ennek kapcsán:
- ...végre újra bekerültek BOTok! A régi működésükhöz képest még kicsit buták, hiszen közel nulláról lettek újraírva. Viszont sokkal nagyobb hangsúlyt fektettünk a modolhatóságukba. BOTok kapcsán:
- ...a tavalyi víz befagyasztás óta folyamatos harcban álltunk Atlantisszal, ami akkor azt hittük, hogy a védőpajzs felhúzásával és part védelmével csúcsosodott ki, de az elmúlt hónapban előkerült régiségek nagyon arra hajaznak, hogy a nagy hullám még meg sem érkezett. Amúgy egy kis trivia: A partaszállás volt az első attempt, hogy megint bekerüljenek a BOTok, és az volt az első igazán nagy szembetalálkozásunk azzal, hogy mennyire modernizálni is kell a játék kódját, hogy tényleg nagy újdonságok kerülhessenek be, és ne csak a spagettitengerhez adjunk hozzá. Ennek kapcsán:
- ...már kb tavaly óta teljes gőzzel halad a szerver újraírása, all kudos to Was. Ezzel párhuzamosan megvannak a tervek a weblapot kicsit modernizálni, illetve, ahogy az előbb írtam, a játékot is, de mindez egyrészt eltörpül a szerver újraírása mellett, másrészt pedig dependál is rá.
- Az az egy csövesjézus rajz és X72-chan.
- Szerk.: Nem is tudom, ezt elsőre hogy hagytam ki. Két nagyobb újdonság is egy az egyben játékosok ötlete volt. Az egyik a selfie rendszer, ami szerintem továbbra is halálos fun, a másik pedig /online oldalon a hourly statisztika diagram. Illetve ennek kapcsán, idén, noha egyelőre csak hobby szinten, de egy új fejlesztővel is gazdagodtunk: David003. Sok sikert neki!

Ahogy mindig, köszönöm mindenkinek, hogy ebben az évben is itt voltatok, játszottatok, beszélgettetek. Nélkületek ez a közösség nem létezhetne. :)


Szóval most nézzük az egész 2010-es évtizedet. Valljuk be, esélyem se lenne egyedül felsorolni mindent, ami történt. Sok-sok játékos fordult meg, sok-sok újdonság és új verzió jött ki, több fejlesztő jött és ment. Így arra szeretnék megkérni mindenkit, hogy írja le a kedvenc (játékkal kapcsolatos) élményét, vagy élményeit az elmúlt tíz évből.

Nekem kétség kívül az volt, mikor ~3 év távollétem után Kungfus megjelent egy youtubeos videóm komment szekciójában, hogy "Stickről mikor lesz vidi?". Nem is csak azért, mert ez vezetett oda ahol most tartunk, de mivel abszolút mutatja, hogy mindig is a játékosok ereje volt, és lesz az, ami a játékot egyben tartja.

AeIm1eO.png

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
4 éve
Így arra szeretnék megkérni mindenkit, hogy írja le a kedvenc (játékkal kapcsolatos) élményét, vagy élményeit az elmúlt tíz évből.
download.php?file=20200101v00r52h23.png

A Fight Club 2010 január 02-án 00:05:40-kor alakult meg!

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
4 éve
Örülök hogy a Selfie ötletem bekerült, és tetszik az embereknek. Valamint hogy még mindig tudok beszélgetni a régi játékosokkal és a játék fejlesztése sem lett elfelejtve. Köszönjük.

Felhasználó
4 éve
Cseri ha már ötletedről beszélünk grat hozzá de a selfie versenybe legalább Te is benevezhettél volna akkor! :p
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
4 éve
2017-es "Boldog játszadozás"

Legutóbb szerkesztve harcos_3 által


Felhasználó
4 éve
Snowi akkor csalással vádoltak volna. :P

Felhasználó
3 éve
Imádtam a közösséget
special_banner.php?Makosdio&Klanom:%20-GCS-%20GCS%20%20&59258%20kill!&Helyezes:1280.

Adminisztrátor
3 éve
A régi fórum 2011-ig üzemelt
http://old.stickman.hu/forum/

Felhasználó
3 éve
Never forget

Felhasználó
3 éve
FeelsBadMan never forget
«1234»