«12345» Új üzenet
Hol legyen a találka?
Margit Szigeten 31 szavazat
Camponában 10 szavazat
Corvin Sétány 7 szavazat
Pólus Center 16 szavazat
Összesen 64 szavazat

Eredmények

Felhasználó
11 éve
Sziasztok!
Egyszer már erről a témáról volt szó a régi fórumon és sikeresen össze is jött. Ezt szeretném még egyszer megvalósítani, ( nem tudom ki tud / van kedve eljönni. ) De ha valaki esetleg benne van az jelezze ebben a témában vagy írjon nekem üziben én vezetem ezt a listát és 20 emberenként közzéteszem ebben a topicban az eddigi résztvevők nevét.

A helyszín valószínüleg Budapesten lenne, mondom a lehetőségeket.:

- Pólus Center
Itt Bowlingozásra és Mozizásra lenne lehetőség.

- Corvin Sétány
Ez sem különbözik az előzőtől. A helyszín van más helyen egyedül... naggyából ugyanezeket a tevékenységeket tudjuk itt is megtenni

- Campona
Ez a nemrég említett találkozó hely. Itt egyszer sikeresen Kungee (aka Kungfus) szervezte össze a "csapatot" még anno. Itt Biliárdozásra, Mozizásra van lehetőség.

- Margit sziget
Szerintem ez a legreálisabb ötlet. Egyrészt ebben a környezetben sok mindent tudunk csinálni. Én arra gondoltam hogy 3-mas csoportokban kibérelünk Bringóhintókat. ( Gyengébbek kedvéért 3+1 üléses 4 kerekű "csodajárgányok" amiket pedállal hajtunk. ) Persze aki inkább egyedül szeretné kipróbálni magát az bérelhet egyszerű kerékpárt, vagy akár rollerezhet is. Fagyizásra, Étkezésre is vannak a Szigeten belül Büfék.

A HELYSZÍNEKRŐL SZAVAZNI A TÉMA TETEJÉN TUDTUK, ÉRTELEMSZERŰEN AMELYIK A LEGTÖBB SZAVAZATOT KAPJA, OTT LESZ MEGTARTVA A TALÁLKOZÓ

Ez 2013 Márciusában tartom megvalósíthatónak. Pontos időpont egyelőre nincs. Egyeztetés szerint fogjuk meghatározni az időpontot.

Köszönöm a figyelmeteket
BLAESY

Legutóbb szerkesztve BLAESY által

fKeXE.gif

Felhasználó
11 éve
Ugye, nem olyanokat írsz ami, neked megfelelő.Am, ez mind Budapesten van vagy az a margit asszem nem, de nem tom.Mond el, mi hol van mert, én szívesen jönnék, de nem tom, hogy mi milyen városban van. :S

Kerékpár ha kell hozok.(versenybrinyóm).Na meg szerintem, hétvégi napon kéne.

Legutóbb szerkesztve Compton által


Felhasználó
11 éve
Danke schön treb.

Felhasználó
11 éve
Ötletek jó, csak nem sok minden lesz ilyenből. A régi fórumon valóban volt ilyen, csak egyrészt több volt az értelmes résztvevő, és nem csak vázolva voltak a dolgok. Kicsit több olyan "találkozó" volt már, amiből nem lett semmi, mint fordítva. Ettől függetlenül hajrá, ha összejönne, nem lenne rossz.
Amíg nincs konkrét időpont, jelentkezni felesleges, eldőlni amúgy is a legutolsó pár hétben fog, kinek jó, és kinek nem. Átlag életkort tekintve számolj azzal, hogy a valódi résztvevők a jelentkezők harmada, vagy még annyi se lesz.
Helyszínek közül valójában nem ismerem túl jól mindet, de térkép alapján nem mindegyik könnyen megközelíthető, legalábbis nincsenek túl közel a pályaudvarokhoz, pedig ez egy ilyen találkozónál fontos. Szerintem érdemesebb lenne a pályaudvarok mellett keresni valamilyen helyet, onnan nem kell sokat utazni még tovább, olcsóbb is.
Am, ez mind Budapesten van
Egyértelmű, hogy ott lenne, hisz az az ország mondhatni közepe, legkönnyebben megközelíthető bárki számára.
vagy az a margit asszem nem, de nem tom.
#lol

Felhasználó
11 éve
Pályaudvarokhoz valóban nincsenek közel, viszont pl. a Nyugati előtt jár a 4-es 6-os villamos, az elvisz a Margitszigetre és a Corvinra is, ott vannak a megállók előttük. A Pólust És a Camponát nem tudom merre vannak.:D
Egyébként az ötletet jónak tartom, de idén még biztosan nem megyek.
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Felhasználó
11 éve
Engem és szerintem még pár havert érdekelne egy kiruccanás egy nagy csoporttal, amúgy meg helyszínnek tudnám ajánlani a West Endet is, ott is van mozi meg minden mi szem, szájnak ingere, meg aztán az ott van a nyugati mellett (ha jól emlékszem és valószinűleg jól emlékszem) maga a találka meg lehetne egy állomáson és onnan mennénk x,y helyekre.
BeerDeer_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
11 éve
A WestEnd valóban ott van a Nyugati mellett, viszont ennyi embernek nem jó, és amúgy is undorító egy hely...
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Felhasználó
11 éve
azért nem annyira undorító. Inkább gyomorlöktető :D
Sadypisten: A taktikai atom állna belétek.

Felhasználó
11 éve
Hát kléni, nem mindenkinek, olyan megközelíthető, pl.:nekem buda meg pest (egybe) 183km-re van, ami azt jelenti, hogy két óra oda, visssza is az össz 4óra + a benzin költség, nekem, nem valami akciós.

Legutóbb szerkesztve kléni által


Felhasználó
11 éve
Nem csak az autó létezik.
Ba dum tSsssshhhh.
«12345»