«1...2526272829...84» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Az Indrustial A , B szerintem sem volt nagy ötlet,el lehetne nevezni a régebbi nevekkel is,és a panti mögött meg a vízek mellett nagyon sok az üres rész,lehetne épületeket berakni,mondjuk a régi épületek közül is,hogy a játékosoknak legyen fogalmuk arról,hogy milyenek voltak a régi verziók épületei,és így talán több örömmel fognak játszani.Nem azt mondom h most nem,de ez csak egy ötlet :D.Ja,és ha lesz új verzió akkor az X72-t vegyétek ki és tegyétek be a régit,mert az sokkal jobb volt,és ezt nem csak magam miatt mondom,azért írom le mert nagyon sokszor lehet látni chatben,hogy : 'ezzel az x72vel nem lehet killelni -.-" ' És a quadro helyett lehetne mondjuk a régi lángszóró :),ez az ötlet Damisztól jött be,mert ő is mondta ma...:D

Felhasználó
12 éve
Szerintem a következő verzióba nem lenne rossz ha a kispanthiba sehol nem lehetne lőni, a régi x72, új épületek és javítani ezt a pinges dolgot. :)

Adminisztrátor
12 éve
B3nC, kb pont ezekre kell számítani a karácsonyfákon kívül a köv verzióban. (Bár az x72 nem a régi lesz, de jobban használható a mostaninál.)

Felhasználó
12 éve
Ja, meg még annyit szeretnék Admin, hogy nem teszitek vissza a régi verzióból azt, hogy amikor megölsz vkit akkor a klánja nevét is írja?? :)
Tök király lenne. :D

Felhasználó
12 éve
Legyen megint ilyen flooding bann.
+Ha valaki egy mondataba 3 karomkodast ir akkor bann 1-2 napra

Felhasználó
12 éve
StickWiki, az 'Egyébben'
Lehetnének pl. olyan "kifejezések" benne, mint a mogyi[lásd:moderátor], lagg/la99, noob, low, stb. Sok kezdőnek megkönnyíteni a dolgát.

Felhasználó
12 éve
Jah es meg:
Legyen ket szerver.
Mikor belepnenk a jatekba kat csatlakozasra es ott donthetnel melyik szerora mesz.Igy pingit is lehetne kickelni

Adminisztrátor
12 éve
Tukrozodo textura. Ablakokhoz nagyon jo lenne.

Felhasználó
12 éve
Ha kiválasztjuk a fejet a játékban azt is elmenthetné mint a nevet , mert idegesít hogy mindig meg kell változtatnom.Ugyanis nem akarok bajszos lenni.

Moderátor
12 éve

következő verzióban már javítva
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz
«1...2526272829...84»