«1...2223242526...84» Új üzenet

Elit
12 éve
- Új fegyverek ugyan nem lesznek, de jó lenne, hogy ha a modokban lehetne a meglévők paramétereit állítgatni.

- Az X72-ből használható fegyvert kellene csinálni... Lőhetne egyszerre 10-20 plazmagolyót nyílegyenesen, különböző sebességekkel némi szétszórással. (a különböző sebességeket olyan módon lehetne implementálni, mint az első X72 változatokban a kacskaringós mozgást... Nem ismerem, hogy hogyan volt, de gondolom köze van ahhoz, hogy hova lett lőve.)
Így lehet azoknak is mondani valamit, akik shotgunért esedeznek, azoknak is, akik plazmagolyókat lövő fegyvert akarnak, felhőben repülő 10-20 plazmagolyó eléggé parasztvakítós, és még szerintem ölni is lehetne vele, és egyetlen olyan tulajdonsággal se rendelkezik, mint az összes többi fegyver.

- A kvadró szerény véleményem szerint túl erős. Akire rácélzol, és 1 mp-n belül senki se lő le, az esetek 95%-ában halott lesz. Átlagban 50-en vannak a szerveren, és nagyon gyakori, hogy egy állásból 2-3 fraget is lehet szerezni, és még olyan is van, hogy a lagg miatt, egy másodperc alatt a körülötted táncoló és lövöldöző m4 se lő le. Ez az egyetlen fegyver, amellyel 1 óra alatt átlagban 250 körüli számban tudok fraget szerezni. Míg a többivel úgy 150-200 között.

- A megváltoztatható felbontás ellen az az érv, hogy túl messzire látnánk el. Megoldás: ne jelenjen meg a stick, ha túl messze van, és a fegyverek se hordjanak olyan messzire, úgy is imposterekre cserélődnek a messzi épületek, és ha valaki rajta van azt nem lehet látni.
Másrészt driver implementációtól függően, hogy ha a stick túl messze van, és 1 pixelnél is vékonyabb, valamelyik videokártya megjeleníti aliasolva 1 sötét pixelként, valamelyik nem (az én asztali gépem megjeleníti, a laptopom nem).

- Lehet, hogy nyílt forrásúvá kellene tenni a játékot...


(ezzel az accounttal csak a versenyen játszok)

Felhasználó
12 éve
Második ötlethez, burst és sima lövés fajta, vagyis egyszerre lő hármat (vagy többet) és a sima ahogy a régi x72 lőtt. Ez változtatható lenne egy jobb kattal. Hisz x72-vel a fene se fog célozni.
Young bloods, it's all about buckets

Elit
12 éve
Ötlet a fórumhoz:

- Szálazott fórum kellene, ahol a válasz közvetlenül a post alatt jelenik meg, kicsit bentebb kezdve.
(ezzel az accounttal csak a versenyen játszok)

Felhasználó
12 éve
Nem tudom, hogy ez megoldható-e, de lehetne olyan, hogy a játékbeli chat-et itt, az oldalon is lehessen látni, és lehessen oda írni....
EDIT: lehetne állítható méretű cset, meg olyan privát üzi rendszer, hogy mondjuk ott van oldalt egy ilyen ki boriték és ott tudsz beszélni, nem tűnnének el a üzenetek..vagy be lehetne állítani, hogy mit látsz a chat-en(pl ahogy a metinben van..)
Játékhoz: a fejfedőt lehetne valahogy menteni, így nem kéne mindig újra kiválasztani. Vagy lehetne úgy, hogy nem a mostani balra ill. jobbra lévőkre váltani, hanem fel lenne sorolva egymás után a fejfedők ikonjai és ha rákattintasz az egyikre akkor az lesz a fejeden, kicsit egyszerűbb lenne, mint kattintgatni.
PISTI: lehetne zeneszám-váltási opció is, szerintem hasznos lenne><
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Adminisztrátor
12 éve
Random effektek tényleg lehetnének :P (Am véletlenül benéztem ide :D)

Moderátor
12 éve
Ja vagy karácsony/tél event, azaz hóesés meg ilyesmi, esetleg a rádió automaikusan átállna egy karácsonyi zene rádióra.
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Felhasználó
12 éve
Online felhasználókhoz, hogy ki mit csinál. Nem volt fölösleges.
Young bloods, it's all about buckets

Moderátor
12 éve
(Itt a honlapon lesz idén téli event)

Felhasználó
12 éve
Megint lehetnének KARÁCSONY FÁK,meg kidíszíteni a házakat nem mindegyiket hanem csak az amelyiket akarjátok ! :) ;)


Elit
12 éve
Asszem rájöttem, hogy mi az új x72 lényege, öltem is vele 53-at egy óra alatt.

De kéne az erősítés rá mindenképp.

Vagy, robbanjon nagyobbat,
vagy repüljön gyorsabban a lövedék (és pont ütközéskor robbanjon és ne 2 méterrel előtte.),
vagy megcsinálni, hogy folyamatosan lehessen tüzelni vele, gyorsan...

UI: fura ez a fórummoderálás, de az ötletekről itt nem lehet véleményt alkotni... Szóval ha majd jön egy moderátor, és 2 pontossával töröl minden postot, ami nem ötlet, pfff.
(ezzel az accounttal csak a versenyen játszok)
«1...2223242526...84»