«1...5960616263...84» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Lehet, hogy kérték már, de Ötletek FAQ-ban nem láttam, szóval most javaslom: legyen auto team balance, mert sokszor előfordul, hogy akár 10-el is többen vannak egyik csapatban (pl. épp most is 16v27 volt). Ez persze frusztráló annak, aki a másikban van és nem annyira skilles, hogy tudjon érvényesülni, ezért végül ő is átlép a nagyobb csapatba. Ekkora különbség azért már visszavesz a játék chill jellegéből.

Bár nincsenek mély programozási ismereteim, valahogy így képzelem el a megvalósítást:
Van egy-egy változó, ami tartalmazza a két csapat tagjainak számát. Nyilván van, hiszen valahonnan ki kell nyerni ezt az adatot, hogy aztán a játék megjeleníthesse. Ezeket kellene kivonni egymásból, és ha a különbség abszolútértéke nagyobb egy bizonyos értéknél (legyen mondjuk 5), akkor jön a team balance, ami véletlenszerűen átdobál annyi játékost a másik csapatba, hogy egyenlően legyenek (vagy páratlan playerszám esetén csak 1 legyen a különbség).

Persze ha ez túl drasztikusnak tűnik, azt is meg lehet csinálni, hogy auto balance helyett a játékosok kapnak egy ingame üzenetet azzal, hogy túl sokan vannak a csapatban és lépjenek át a másikba, ez még nem is járna akkora munkával.

Felhasználó
11 éve
Már egyszer felvetették, és azt kapták rá válaszként, hogy senkit nem fogunk rákényszeríteni arra, hogy a számára rosszabb csapatban harcoljon. Ilyen a háború: nem mindig van a két fél egyenlő erőkkel.
konyvfalovblogo.gif

Moderátor
11 éve
Autobalance
...azaz ugyanannyian legyenek Techben és Gunban. Nem fogok senkit kényszeríteni semmire. Arra sem, hogy olyan csapatban legyen, amit nem szeret.

Olvasd át FAQ-t mégegyszer, Inad. :D
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
Második világmegváltó indítványom: Chaten ne lehessen végig caps lockkal írni, illetve a tiltott szavak listáját is ki kellene bővíteni. Feljött ma egy srác és bizony talált bőven olyan szót, amivel virágnevek nélkül illethetett minket.

Felhasználó
11 éve
kapjon timebant az az illető, aki egy meghatározott időn belül sok olyan szót ír, ami tiltott. régebben a Floodért ez járt, ha jól emlékszem.

Stick múzeum. Galériáink: Fan art, Panoráma képek, régi fegyverek (lángszóró, egy kicsit kopottasan, lézerkard, régi Quad.

Már elkezdtem egy múzeum alapját csinálni.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
"Klánfórum" hozzászólásokat is jelezhetné, ne csak a fórumét.
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
11 éve
Nem lehetne valahogy megoldani, hogy lehessen olyan 1v1 eket csinálni h pl LAW vs LAW ?

Felhasználó
11 éve
Nem. Játszatok más fegyverrel.

Felhasználó
11 éve
Üzeneteket lehessen továbbítani más játékos/játékosoknak!

Moderátor
11 éve
Nem kellenek körlevelek.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
«1...5960616263...84»