«1...5859606162...84» Új üzenet

Moderátor
11 éve
Én a játékhoz szeretnék ötletet adni: a sapkákhoz!
1: gázálarc
2: pilóta sisak
3: parancsnoki sapka (olyan mint amilyen Bill-nek volt a Left 4 Dead-ben)

Az ilyen ötletekre továbbra is csak azt mondjuk, mint korábban. Ha tartalombővítést szeretnél, akkor azt te magad is megteheted, és ha a modelled (legyen az fejfedő, kidolgozottabb fegyver, épület, akármi) elég jól meg van csinálva, megkapja az esélyt arra, hogy bekerüljön.

Sajnos az ilyen jellegű bővítések kreatív munkát igényelnek modellezéshez értő emberektől, nem kívánságműsorként működik. De tényleg, ha bármilyen modelled van, ami megállhatja a helyét, szívesen várjuk. De ez nem ebbe a topikba tartozik.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Na eszembe jutott hogy ay klánvándorokra soman panaszkodnak. Egy ötlet:
Ha belépsz egy klánba, akkor onnan te csak egy hónap múlva tudsz kilépni. Ugye ha valamilyen vész van akkor a vezető ki tud rakni, még akkor is ha nem telt le a 30 nap.
Nem tudom eldönteni hogy írjam-e, de lehetséges volna hogy a moderátoroknak is adni kellene ezeknek a kicsapására amikor nem telt le a 30 nap.

Vagy egy másik megoldás: számolja a rendszer hogy hány különböző klán tagja voltál az utóbbi x (mondjuk 60) napban, és ha elér egy kritikus határt, pl. 6-ot, akkor elveszi a klánba csatlakozás jogát, vagyis inden meghívót automatikusan elutasít 30 napig.
konyvfalovblogo.gif

Moderátor
11 éve
Senki nem lesz kényszerítve arra, hogy kötelezően maradjon valamelyik klánban, vagy hogy el legyen tiltva a klánkodástól. Lehet, azért ment el, mert nem érezte magát jól abban a klánban. Ha meg zavarják a népet a klánvándorok, akkor:

1) Ne vegyék fel azt, aki messziről híres a klánvándorlásáról.

2) Válogassák meg rendesen a tagokat, ne csak rányomjanak az felvétel gombra.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
Akkor meg elég lenne annyi hogy ha eléri a 90 napon belüli 10 klánt akkor odabiggyeszti a renszer a végére az üzenetnek hogy 90 napon belül több mint 10 klán tagja volt.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
Still semmi értelme... az által megítélni egy ember személyiségét, hogy hány klánban van az elmúlt x időszakban marhaság. Ha egy csávó teljesen szimpatikus, de 10 klánnál többen volt, akkor nem veszitek be? Vagy másik, ha 0 klánban volt és egy gyökér, beveszitek?

Még ha így is tesztek, akkor sem a rendszer dolga hogy a CL-ek helyett utánajárjon egy ember múltjának.

Moderátor
11 éve
A profilkepnel lehessen valasztani,hogy osszenyomja,vagy levagjon belole.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
11 éve
Nem véletlenül van így. Méretezd előre, ha nem akarod torzítani, átlátszó résszel told meg.

Felhasználó
11 éve
Ez a respawn idő a 3mp legyen már össze kötve a fegyverhasználattal, mert a gyereket spwanolja egy bunkerhez én hiába lövöm, s ő addig szépen lelő.

Felhasználó
11 éve
Ennek pont ez a lényege...

Moderátor
11 éve
A névváltáshoz jól jönne egy email-es azonosítás, ha lehet ilyesmit kérni.
«1...5859606162...84»