«12345...84» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Ha egy téma nevére kattintok, akkor automatikusan az utolsó oldalt hozza be, ne az elsőt. Nagyon zavaró, h keresgetni kell az ici-pici számot, ami oda visz, aki meg az első oldalt akarja (ilyen úgyis kevesebbszer van), az kattintson a számra.
A régi bannerem már nem működik. :(

Felhasználó
12 éve
jobb oldalt a dátumra kattintva oda visz

Moderátor
12 éve
Viszont azért van az új gomb, hogy rá lehessen kattintani. Csak oda is be kéne rakni azt a linket, mint a dátumnál.

Felhasználó
12 éve
Ne olvastam végig a témát, de üzenőfalon is lehetne az oldalakát számlálni, mint fórumon, mert unalmas 1-sével lépkedni, ha valami régebbit akarsz megnézni.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
12 éve
Ez van ott alapból: attekintes. Így jutsz a legutolsó oldalra: attekintes?534 Tehát csak egy ? és a számot kell odaírni hogy melyik oldalra szeretnél vissza menni.
Hivatalosan is Minecraft kocka vagyok! :P
twi_bop_by_blackgryph0n-d4s9y6l.gif

Felhasználó
12 éve
Az aláírásoknak nem feltétlenül csak a fórumon lenne muszáj megjelennie: PM-ek végére is beszúrhatná a rendszer őket. Villogó csillámpónis aláírásoknál persze kiverné az ember szemét 2-3 levélváltás után, de ilyennel még nem találkoztam senkinél.

Felhasználó
12 éve
De, vannak. Nem ide illik, nem erre van kitalálva az oldal, és rondítana, a karma, amire gondolsz, az sem véletlenül volt kiszedve. Nyertem.

Elit
12 éve
Negatívumok:
- 10 darab Facebook like és/vagy Google+-os gomb minden oldalon belassítaná a fórum betöltését
- Senki sem használná (a karma-rendszer azért lett kikapcsolva a régi fórumon, mert a 10-16 éves korosztály egyáltalán nem tudta normálisan használni)
- Szerintem nem egy fórum hozzászólástól fognak idejönni és megnézni a játékot (Ha valaki reklámozni akarja a játékot, a megfelelő megosztási lehetőségeket megtalálja a főoldalon)

Adminisztrátor
12 éve
Ha annyira like-olni akarsz, like-old végig a klánoldalakat.

Felhasználó
12 éve
Ezt kéne javítani,igaz nem látszik a menü,de az a piros pötty akkor van ott,ha kiválasztom a noobot,a pötty szokott kisebb is lenni.De az is lehet,hogy az én gépemben van a hiba.
http://kepfeltoltes.hu/view/110808/Stickman_Warfare_2011.08.05._19-47-08_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
«12345...84»