«123456...84» Új üzenet

Moderátor
12 éve
Ezt kéne javítani,igaz nem látszik a menü,de az a piros pötty akkor van ott,ha kiválasztom a noobot,a pötty szokott kisebb is lenni.De az is lehet,hogy az én gépemben van a hiba.
http://kepfeltoltes.hu/view/110808/Stickman_Warfare_2011.08.05._19-47-08_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Huni ez nálam is előfordult,és úgy tudom másoknál is. szóval nem nálad lesz a hiba.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
12 éve
Amikor meghal az ember akkor a fejfedője, meg a fegyvere ne tűnjön el, csak amikor a stickman is eltűnik.
Elismert láma és volt hszhunter!
lakilenckilenc-by én

Felhasználó
12 éve
Nem tudom, hogy ezt írták-e már előttem, de nekem kiszúrta a szememet, hogy ha klánkörlevelet küldök, külön jelzi ki az összeset(és ez egy nagyobb létszámú klánnál elég 'szar' ügy). Nem lehetne megcsinálni, hogy ha körlevelet küldök akkor úgy jelezze ki, hogy a klánnak küldtem? Ui.: Ezt még pár napja vettem észre, azóta nem írtam körlevelet, lehet, hogy azóta már megcsináltátok. Ez esetben elnézéseteket kérem.

Felhasználó
12 éve
Például hiányzik az a smiley sor. És jelölje az online felhasználók között ki van a fórumon.
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
12 éve
Itt is lehetne elölnézet, mint a régi forumban...

Meg egy másik hülye ötlet :P ~ lehetne olyan is, hogy nincsenek bunkerek és egy teljesen random helyre dob ki(lehetőleg nem víz felett) és így teljesen izgalmas és kiszámíthatatlan lenne a játék :P :D

Béla: Lehetne az is, hogy külön regisztrálni forumra, ugyanúgy, mint az előzőben, egyrészt a moderátoroknak kedvezve meg akik annyira "szeretnek" takarítani..ne offolja teli a témákat a sok lo..khm kezdő :)

Felhasználó
12 éve
a klánnál lehetne olyan, hogy beirom hogy pl 1000 kill a killhatár, és 1000 kill alatt az oldal nem engedne senkit a klánba.meg még lehetne olyan, hogy automatikus rangosztó.pl beirom hogy 1000-1500 killig újonc, és vehet fel tagokat,1500-2000-ig alfőnök,és vehet fel tagokat és módosithatja a klánleirást és igy tovább
cooltext1161798912_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
12 éve
Ez pont arra nevelné a többi leendő alapítókat, hogy a klánját sok killel rendelkező emberekkel tömje meg, és ezek a klánok mind "csődbe" mennek. Nem ez lenne a cél (már ha egyáltalán van cél).
Young bloods, it's all about buckets

Moderátor
12 éve
Az alapításhoz szükséges killhatárra már mi is gondoltunk. Arról mi a véleményetek?

Felhasználó
12 éve
Nagyon magasra nem kéne vinni, ha meg túl alacsony, simán ölnek annyit, hogy megtudják alapítani.
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
12 éve
Szerintem 5K kill ideális volna. A legtöbb emberke úgyis öl max 500-at, és meghívja még a 3 killes vérpistikéket is a klánba. Mellesleg a klánba lépéshez is lehetne korhatár, h ne a korábban említett 3 killes emberektől legyen teli a klán. Itt viszont 1K is elég lenne, de majd elválik, ha lesz ilyen egyáltalán.
A régi bannerem már nem működik. :(
«123456...84»