«1...656657658659660...681» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Lmao, egyetértek

Felhasználó
6 éve
Pizzát moderátornak!
kléni igazából gyurcsány

Moderátor
6 éve
lol az kéne még
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
6 éve
Ha átmész a pro-ba akkor lehetsz.
shots fired
tenor.gif
adrenaline addict



Felhasználó
6 éve
Nem ettol fuggot, de volt hozza koze. Egyszerre kerdeztem meg Massat es Pizzat, hogy melyikuk akar kevesbe nem moderator lenni. Mindkettejuk hozzaallasa, itelokepessege es temperamentuma megfelelo erre a munkara, de ami a legfontosabb: rendszeresen elerhetoek egy kozos csatornan (Discord csoport). Ennek az a koze a PRO-saghoz, hogy mig a stickes skype csoportban nem volt elet, a klan csoportban igen. Mind a ketten regi jatekosok is, ez sem elfelejdtendo. Sokat lattak es tapasztaltak, sok embert ismernek. Az elmult nehany evrol nalam is jobban tudnak.
amúgy ezt kivel beszélted meg, hogy ez a negyedkegyelmű moderátor legyen? Csak, mert nem rémlik, hogy én kaptam volna üzenetet ezzel kapcsolatban..
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
6 éve
called it

Adminisztrátor
6 éve
Mindenkivel, aki aktivnak szamit, vagyis kifejezetten erdekelne, es jelen volt a kivarasi idoszakban. Szoval nehany aktiv jatekos, es az osszes tobbi moderator (Areb, OP).

Felhasználó
6 éve
Mindenkivel, aki aktivnak szamit, vagyis kifejezetten erdekelne.

nem rémlik, hogy én kaptam volna üzenetet ezzel kapcsolatban..
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
6 éve
SadStory

Adminisztrátor
6 éve
Nos, akkor sem tudom merre jartal mikor egy eleg nagy dramat kovetoen megbeszeltuk, hogy minden moderator fel fog jarni a Discord csoportba, de nem lattalak meg jelen.
«1...656657658659660...681»