«1...593594595596597...681» Új üzenet

Felhasználó
7 éve
Bani, Kungee, nem tudjátok speed-el mi történt?

Adminisztrátor
7 éve
Mikor legutobb beszeltem vele a fejlesztos skypecsoportban akkor annyit tudtam meg h melozik, es sajat mas jatekon akar dolgozni.


Nem irtam privatot vagy hasonlot, mert nem komoly ragalomkent irtam azt a posztot. Harmadszor is elmondom, nem koveteltem, nem is kertem, sem toled sem mastol, hogy torolve legyen vagy buntessenek meg erte. Egyedul azert irtam, hogy ha valaki aki nem olyan regi vagy kozkedvelt figura - marci, harcos, stb - meglatja, hogy ide szabad kulso referral dolgokat posztolni, ok is elkezdik. Hidd el, ez nem kell egy forumozonak sem. Ugyanakkor Neked is lehetett volna az elso szavad, hogy megengedted magadnak, nem leharapni a fejem (foleg ilyen tragar modon).

Elit
7 éve
Akkor meg talán azért is írhattál volna egyet, hogy szerkesszem át, és figyelmeztessek másokat a posztban, hogy ezt amúgy nem lehet, és csak kivételesen lett kirakva. Értem én, hogy miért tetted -mostmár, mert eddig ezt ugye meg sem említetted- valószínűleg én meg ezért félre értettem, így végig gondolva pedig kiderült, hogy mindketten hibásak vagyunk a vita miatt, mert te sem úgy fejezted ki magad, hogy én ezt megértsem, és én sem jártam el megfelelően.

Adminisztrátor
7 éve
Akkor maradjunk ennyiben.

Elit
7 éve
Ámen.

Adminisztrátor
7 éve
Supreme.
Nagy az arcod. Vegyél vissza, és tartsd be a szabályokat, amiket még akkor hoztunk, amikor még csattogós lepkét toltál az udvaron.

Utolsó figyelmeztetés.

Elit
7 éve
Félre értés volt, és amint láthatod, nagyjából megbeszéltük. Már nem lesz probléma.

Adminisztrátor
7 éve
Nem, abból nem volt félreértés, hogy túl nagyra tartod magad. Azért mondtam, hogy vegyél vissza. Nem azért lettél mod, hogy kiélhesd a hatalmi vágyad, hanem hogy betartasd a szabályokat, és építsd a közösséget. Felthetőleg. Különben attól is el kéne venni a jogot, aki neked adta.

Jelenleg te szabályt szegsz, leszólsz mindenkit és úgy általánosságban gonosz vagy az emberekkel. Ebből kéne visszavenni.

U.I.: A lájkgyűjtős reklámposztoktól pedig herótom van, és csak szerencséd van hogy nem ment az instaban. Aki ezeknek a marketing-marhaságoknak bedől az nagyon naiv vagy nagyon hülye, és miattuk tart itt a világ, ahol.

Legutóbb szerkesztve Admin által


Felhasználó
7 éve
Kb 5 eve rajzolt ponysonam. Azota sem talaltam ki jobb logot magamnak, szoval mindenhol ez.

Nem akartál valamilyen banánnal kapcsolatos képet?:DD
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Elit
7 éve
7-8 év alatt először szegtem szabályt, nyilván az én hibámból, amiért elnézést kérek, illetve már Banántól is elnézést kértem. Azt nem igazán értem, hogy honnan veszed, hogy általánosan gonosz vagyok, mert ez nem így van, és a "hatalmammal" sem élek vissza. Mióta moderátor vagyok, igyekszem elvégezni a feladatom, és volt időszak amikor kb egyedül tartottam a frontot, így nem hiszem, hogy akkora szemétláda lennék, és elég sok barátom is van innen, ami talán annak a jele, hogy mégsem vagyok olyan, mint amilyennek be vagyok állítva. Igen, a stílusom most nekem is elszaladt, de alapjáraton véve nem csinálok ilyet.
De ha úgy látjátok jónak vegyétek el a rangom, szerintem egy egyszeri alkalom után nem ezt erdemelnem, és azok után, amennyi időt és energiát fektettem az egészbe.
Megértettem, hogy szabályt szegtem, és ez elég valószínű, hogy többet nem fordul elő.

Legutóbb szerkesztve TheTattooedKoala által

«1...593594595596597...681»