«1...577578579580581...683» Új üzenet

Adminisztrátor
8 éve
./summon me

Felhasználó
8 éve
Akárhányszor játszanék, rajtam kívül soha sincs senki!

Adminisztrátor
8 éve

Felhasználó
8 éve
Szerintem arra érti, hogy amikor ő szeretne játszani, éppen senki sincs fent.

Felhasználó
8 éve
A kepek alapjan valami secondhand Undertale klonnak nez ki.
btw rpg maker lolz
Second hand Undertale klón? Fél évtizeddel az Undertale előtt készült.
“But I don’t want to go among mad people," Alice remarked.
"Oh, you can’t help that," said the Cat: "we’re all mad here. I’m mad. You’re mad."
"How do you know I’m mad?" said Alice.
"You must be," said the Cat, or you wouldn’t have come here.”

Adminisztrátor
8 éve

Moderátor
8 éve
fogok tartani egy 24 oran at tarto sziget korbesetalast.
én vagy 2 éve SA:MP egyik szerverén (mLife) már körbesétáltam a mapot, ennyi idő alatt
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
8 éve
you got too much free time

Adminisztrátor
8 éve
Analizis bizonyitasok kidolgozasa kozben unatkoztam, es elkezdtem dolgozni egy kis alkalmazason, amivel lehet figyelni, kik vannak fent az oldalon es jatekban, illetve be lehet allitani, hogy jelezzen ha a felhasznalo altal megadott szamu jatekos online, jatekban van, vagy a ketto egyutt. AutoFrissites uzemmodban 5 masodpercenkent frissit. Sajna UTF-8 kodolast eddig nem tudtam adni neki, igy az ekezetes neveket nem szereti.

Letoltes: https://www.dropbox.com/s/7gr0mr4b819jvxd/SticKliens.zip?dl=0

Mivel nagyon kezdetleges, ezert lehet hogy:
- El sem indul
- Random kifagy
- Rosszul mukodik
- Csak Windows alol fut

Kep is, mert miert ne:
108.original.PNG?1490047843

Legutóbb szerkesztve Banán által

Adminisztrátor
8 éve
Egye meg a fene, megint duplaposztolni fogok.

Elkezdtem dolgozni egy Chrome bovitmenyen, amivel majd mindenfele funkciokat akarok az oldalba epiteni. Egyelore az ember minel tobb idot van egyhuzamban az oldalon, egy szamlalo noveli a pontjait, illetve idonkent feltunik egy ikon, amire kattolva plusz pont szerezheto. Ha valakinek van otlete, milyen gyorsgombok vagy funkciok keruljenek fel, posztolja nyugodtan.

Letoltes: http://www.filedropper.com/stickjs

Telepites: Chromehoz letoltod Tampermonkeyt. Engedelyezel kb mindent ami felhasznaloi scriptek engedelyezesevel van kapcsolatban, illetve Tampermoneyn kivul a fejlesztoi modot. Utana a letoltott .zip filet kicsomagolod, es a "kicsomagolt bovitmeny betoltese" gombbal betallozod a mappat ami benne volt. Kesz.
«1...577578579580581...683»