Felhasználó
|
Szinte minden gameplayt megnézem, bármi is legyen az. Köszi, el is nyerték a tetszésemet.
"Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."
|
Moderátor
|
Akkor UltiByte, MarzBarGaming, SkyDoesMinecraft, AtheneWins (ez egy állat).
Legutóbb szerkesztve speed által |
|
Mi lett a videóversenyes topiccal?
Zspusonak mindig igaza van!!
¦ ™ ® © ↑ ♂ ▬ ╝ ↔ ╣ ═ › ↓ ± · ← → ∟ ↨ ◄ ◙ ┘ ¬ █ ¶ ╦ ▒ ☼ ░ ♀ └ ╚ ║ ▓ » |
Moderátor
|
Készítettem egy rövid CS:GO AWP gameplayt, kérek véleményeket és értékelést.
A stickmanes videózás feltétele továbbra is érvényben van, még 8 feliratkozó hiányzik. [16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Felhasználó
|
Már csak 7.
|
Felhasználó
|
Miért angolul írod ki a dolgokat a videód alá?
"Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."
|
Moderátor
|
Mert azt nagyjából mindenki beszéli.
Legutóbb szerkesztve Nixtheop által [16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Felhasználó
|
Fenét, azért mert sztár akar lenni kül és belföldön egyaránt.
És ez egyébként mi? Hirdetési portál? This is skill free hirdetés ever Legutóbb szerkesztve Kintsze által "A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt."
/Gundel Károly/ |
Moderátor
|
Neked 2 havonta mindig megjön a szófosás?
|
Felhasználó
|
Annó régen volt egy Superman* nevezetű játékos. Valaki nem tud róla valamit? Esetleg játszik-e még vagy mi a mostani neve, stb. Lenne egy fontos kérdésem felé.
|
Idézet