«1...304305306307308...681» Új üzenet

Moderátor
11 éve
Treb, te bizony buzisan bringázol. Nincs mese, az elvtársnak igaza van. Viszont amiért zenét hallgatni nem szabad, legalábbis ha én két kerékre teszem a seggem ... Zenei ízlésemből fakadóan olyan érzés, mint ha lángoló pallossal griffeket kergetnék sűrű gomolyfelhők felett. Szóval veszélyes úgy közlekednem, biztosabb, ha maradok az utcazaj hallgatásánál :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Kerékpározás közben nem hallgatunk zenét, hanem éneklünk-dúdolunk, mint klozetten pl. Verdi Aida Bevonulási indulót, kolostorban turistaként Vágyom egy nő utánt, Békemeneten A párttal, a néppelt...
A nyereg egyébként nem takarja el homokos voltodat, miközben a vázon a me..da felirattal világgá kürtölöd.

Felhasználó
11 éve
Ha 12 évesnél idősebb balfaszkodik előttem, max akkor foglalkozok vele. Annyi idős korra illik megtanulni 1 gyereknek közlekedni. Engem még sose csaptak el, pedig szeretek veszélyesen élni.(átmenni a piroson a hungária-thököly kereszteződésen, Rákóczi úti buszsáv, meg egyéb apróságok)
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Kerékpározás közben nem hallgatunk zenét

Az baj, mert ha megyek bringázni, nekem alap, hogy a fejembe csapom a König fejhallgatómat ;)

Felhasználó
11 éve
Az, hogy szép "M"agyar hazánkon csak egy idegen test vagy, még megbocsájtható, mert I. Átkozott Vajk is megasszondta, hogy legyünk befogadók; de Thökölyt akinek nevéből lett az antiraccsolók révén a törköly, ez vért kíván. Legalább egri bikáét.
(nem ártana legalább addig életben maradnod, míg megisszuk a pertut ;))

Torda! Nem mindegy, hogy milyen fülhallgatóval teszed magad süketté a forgalomban? (a természetben egy somogyi gólya kelepelése /varjú/ is lenyűgözőbb bármilyen emberi zajnál)

Felhasználó
11 éve
De. De megpróbálok egyszer-kétszer anélkül tekerni

Felhasználó
11 éve

Felhasználó
11 éve
lol ez g.eci jó XD
Ba dum tSsssshhhh.

Moderátor
11 éve
Érdekes, hogy a 2v2-vel sehogy nem haladunk előre, mert senki nincs jó helyen jó időben, de bezzeg ide tudjátok a sok faszágot írogatni...

scum.png

WHAT ELSE?
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
«1...304305306307308...681»