Felhasználó
|
Ha tudnám hogy kell
|
Felhasználó
|
De amúgy már volt egy szégyen fal még régen, vagy rosszul emlékszek ?
|
Moderátor
|
Az a "régen" még a régi fórumon volt, mikor szükség volt rá a pontrendszer hiánya miatt. Most csak publikussá tesszük a büntetéseket, hátha ezzel visszaszorítjuk a "bűnözési" rátát
|
Felhasználó
|
"Köszönjétek Banánnak." Sztikmenisztán mindenkori kormányszóvívőjének véleménye szerint.
(Egyik itt-ott buherálok - másik matek vita, töri dolgozat. Mindketten először meg"részesedést szereztek" a csajból, és utána kezdtek el udvarolni.) |
Felhasználó
|
http://www.youtube.com/watch?v=qvyxOvYZ5tY
Eléggé hosszú munka lehetett, érdemes végig nézni. ui: Nem találtam videók nevű topicot, tehát ide írtam, sry |
Felhasználó
|
@Chat
Egy ilyen fosra ennyi időt szánni... paintbe szebbet rajzolok neked. Ez aztán nagyon "kreatív" egy játék, ha kiskínaizásról van szó. Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített): Letölthető itt Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn? Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál. Neon: – Morfológusnál? Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt. |
Felhasználó
|
paintbe szebbet rajzolok neked.
Legutóbb szerkesztve kléni által |
Felhasználó
|
Szerintem jól sikerült, de ti is jó véleményeket írtatok.
Csak úgy megosztottam. Egy nagy tudású ember szavait idézném most, ami pont ide passzol: "Ki nem szarja le?!"
@Chat
Egy ilyen fosra ennyi időt szánni... paintbe szebbet rajzolok neked. Ez aztán nagyon "kreatív" egy játék, ha kiskínaizásról van szó. Legutóbb szerkesztve által |
Felhasználó
|
Megfelelő?
Arra céloztam, hogyha szinte csak ilyen gagyi kockaház építésről meg zombiölögetésről raknak fel videókat, akkor vagy tele van autistákkal a játék, vagy pedig a játék eleve ilyen béna. Most mi az már, hogy tíz órát előtte kell robotolnod, hogy valami értelmeset ki tudj hozni? (Tényleg el lehet vele lenni 1-2 hétig, de tovább meg nem) Legutóbb szerkesztve cornholio által Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített): Letölthető itt Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn? Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál. Neon: – Morfológusnál? Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt. |
Moderátor
|
(Tényleg el lehet vele lenni 1-2 hétig*, de tovább meg nem)
*óráig. Legutóbb szerkesztve sadypisten által |
Idézet