«1...284285286287288...681» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Ti meg jó nagy buzik vagytok. Stry előtt ketten leírhattátok volna, hogy miaz, neem, bele kell kötni. Nem vágom, hogy mit vártom ettől az adam gyerektől. Szerintem már az is szép teljesítmény, hogy meg tudta nyomni a print screen gombot, megnyitotta painttel a screenshotot, megszerkesztette, és még fel is töltötte. Sőt, még be is linkelte.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Ti meg jó nagy buzik vagytok. Stry előtt ketten leírhattátok volna, hogy miaz, neem, bele kell kötni. Nem vágom, hogy mit vártom ettől az adam gyerektől. Szerintem már az is szép teljesítmény, hogy meg tudta nyomni a print screen gombot, megnyitotta painttel a screenshotot, megszerkesztette, és még fel is töltötte. Sőt, még be is linkelte.
Szerinted itt érdeke is valakinek (tisztelet a kivételnek), hogy segítsenek egy kezdő, vagy éppen témához nem értő usernek?
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
Szerintem pedig szét kéne nézni, mert mielőtt írtam ide, megválaszoltam neki ott, ahol kérdezte eredetileg. ;)

Felhasználó
11 éve
Zsémbes vénasszonyok gyülekezete...
flatexch2_zpsec96a7e2.gif


Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Adminisztrátor
11 éve
No, amit msot irni fogok az sok mindenkinel, de legalabbis a harom moderatornal el fogja erni, hogy a levegobe dobja a kalapjat! Ugyanis konkretan elegem volt ebbol a forumbol.

Egesz pontosan az vitt ra a dontesre, ahogy a moderatorok viselkednek. Talan ti nem veszitek eszre, de kivulrol nagyon ugy tunik,hogy ez az egesz oldal lassan csak arra valo, hogy az egotokat novelje. Emlekszem, regen volt kleninek, talan Marknak, de meg tobb 'veterannak' is olyan mozgalma, hogy tegyuk jobba a kozosseget, foglalkozzunk az emberek problemaival, javitgassuk oket, etc... Most egyszeruen ez eszebe sem jut senkinek. Kozzoseg pedig, mint olyan, teljesen megszunt letezni. Ebbol, koszonom, de nem kerek. Es mielott azt hinnetek, nem megint a regi forum maitt akarok sirni, hogy nyee de jo volt ott. Nem. Ha ott menne ugyanez, akkor is elmennek. Utolso 'sotet joslatkent' felvazolom egy jovo kepet, mikor forumon csak a 3 moderator, es 2-5-10 korai tizenesveit tolto verpistike marad, a jatekban pedig ennel is fiatalabban, vagy csak szimplan rajcsavok (es nem az idosebb korosztalybol).

Mindenesetre, akarmit gondolok is most, ez az 5-6 ev, amit itt toltottem, egesz erosen befolyasolta a szemelyisegem, es latasmodom, ezert meg ha vannak, akiket mostanra megutaltam, koszonom mindenkinek, akivel valaha eselyem volt beszelgetni, vitazni, veszekedni, talalkozni.

Tovabbra is meg fogtok talalni klanforumon, es termeszetesen leveleket is fogadok, de az altalanos 'nagy' forumon nem fogtok latni tobbet. Minenkinek szep jovok kivanok, es meg egyszer koszonok mindent!

Irtam mindezt ekkor: 2013.02.05
De persze, reven az 1024 buntetopontnak, ami odavarazsolodott a profilomra, valoszinuleg csak 3 nap mulva kuldom is el. Ezzel batorkodnam megkerdojelezni, hogy itt meg van-e szolasszabadsag, de igazabol annyira mar nem izgat.

1335475013722.jpg

Felhasználó
11 éve
Ez van, öröm volt veled fórumozni, szia.

Moderátor
11 éve
Kozzoseg pedig, mint olyan, teljesen megszunt letezni.

Jó sok időbe telt, mire észrevetted. :D
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Felhasználó
11 éve
Ha itt valaki az egoja novelesere hasznalta a forumot, az csakis te voltal. Kezdett mar unalmassa valni a felszines angol szlengeddel valo rajkodasod, ami helyenkent olyan hibas volt, mint a bun. Ezen felul meg soha nem a vilagot megvalto hozzaszolasaidrol voltal hires...

Remelem tobben varjak a blogodon feltuntetett, altalad irt kis mesecsked kovetkezo epizodjat, mint a kovetkezo ideszant nyognivalodat.

Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által

Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Moderátor
11 éve
Viszlát, Banán. Majd kinövöd.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Moderátor
11 éve
Angyalbögyörő, ez a harmadik nagy kivonulásod, most már igazán véglegesíthetnéd.

De azért sorra veszem, úgyis el fogod olvasni, hogy mit gondolok a kis seggfájásodról. :)

Először is, a moderátorok viselkedése. Kb két napig akartad itt meggyőzni a népet, hogy nem beszélsz marahságot, mire a végén áttértél a káromkodós offenzívára, hogy bizony, csakazért is neked legyen igazad. Gyakorlatilag kikönyörögted azzal a büntetést (ami hiába 1008 pont volt - hogy osztható legyen 9-el -, csak három napig tartott, tehát nem kaptál nagyobb büntetést, mint az átlag káromkodók), hogy szembementél a moderátorokkal. Ha tetszik, ha nem, mi itt rendfenntartók vagyunk, és muszáj, hogy fenntartsuk a tiszteletet, különben csúnyán elharapódznának a dolgok (szerintem te is emlékszel, hogy volt már ilyen párszor). Szóval örülj a három napodnak, és ne sírjál miatta ;)

Az egónövelésről Chelzi szépen leírta az összefoglaló, és szerintem sokak számára érvényes, kollektív véleményt. Több szót erre nem akarok pazarolni.

Aztán ... Veteránmozgalom. Nem tudom, feltűnt-e, de a junkot leszámítva (mindenféle olyan topik, ahol nem állandó a jelenlétünk) a tőlünk érkező hozzászólások jó része valakinek valamilyen segítségnyújtás, figyelmeztetés (mert ugye mi sem egyből a bannhammer után nyúlunk), még akkor is, ha Kléni a saját stílusában teszi (te ezzel szemben a negatív, fellengzős hozzászólásokat ontod magadból, elég csak fellapozni a profilodat, és végigolvasni, milyen fórumpostjaid vannak), hogy próbáljuk jó irányba terelni a közösséget. Éppen ezért ...

... következő, a közösség. Közösség igenis van. Az más kérdés, hogy nem a te közösséged, és nem is a miénk. Egyszerűen kinőttünk belőle, meg kéne tanulnod ezt elfogadni. Jöttek fiatalabbak, majd ők is menőnek, lehet, hogy még egy-két moderátor is kikerül közülük, aztán jönnek megint az újak. Amikor idekerültél (meg moderátortársaim is jórészt) én voltam a legidősebb az egész fórumon (viccen kívül, így volt, 2008-ban találtam rá a játékra, akkor töltöttem a 19-et, és a mostani legidősebb moderátorok is csak 13-14 év körül voltak akkoriban, leszámítva persze Alexet, ő egy évvel fiatalabb tőlem), és hidd el, kissé érettebb fejjel tudtam figyelni, hogy milyenek vagytok ti. Nem voltatok jobbak, mint a mostaniak, rosszabbak sem, körülbelül pont ezen a szinten mozogtatok. Csak megkomolyodtatok, a régi közösség szétment, és tessék, itt az újabb. Többen vannak, nagyobb a mintavétel, ezáltal a selejt is több. De most komolyan. A mi időnkben talán nem volt ilyen?! :)

És még itt kitérnék arra a jóslatodra, mi lesz később. A játék, köszöni szépen, jól van. Érdekes, hogy mindig volt utánpótlás, és most is folyamatos. De amit szintén el kell fogadnod, hogy a Stickman eredendően a fiatalabb korosztálynak szól. Nem neked, nem nekem, hanem kb a felső általános iskolásoknak, esetleg kora középiskolásoknak. Szóval igen. Itt lesznek a moderátorok, és jó pár korai éveit taposó emberke. Vérpistikék is. Azok is voltak, mindig, a te idődben is. Nincs ez ellen mit tenni. Ingame pedig had rajkodjanak. Párszor már elmondtuk, de elmondom ismét: A moderátorok elhatárolódnak a játékban történt atrocitásoktól, mi szigorúan a fórum rendbentartására "szerződtünk". Innen kezdve, amíg stablian fent vannak egy-egy délután 40-60-an, a jóslatod nem fog bejönni.

Én ennyit gondolok a mostani seggfájásodról, és ahogy az első mondatomban megfogalmaztam, végigcsináltad már ezt párszor, és még mindig itt vagy, szóval nem félek én attól, hogy most végleg eltűnsz. Pedig nem lenne kár, hidd el, az ilyen magatartás, amit művelsz, pont, hogy az általad nagyban hangoztatott közösség ellen van, erősen rombolja, nem pedig építi. Pusztítod a morált, erre pedig nekünk sincs szükségünk. :)

Legutóbb szerkesztve sadypisten által

Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal
«1...284285286287288...681»