|
Felhasználó
|
Ezért teszem le a középfokút
![]() Minek irjak ide? Úgysem fogja senki sem elolvasni! Amúgy is hasztalan.
|
|
Moderátor
|
Ha jót akartok magatoknak, akkor rakjatok le egy felső fokút, azzal ki lehet váltani az érettségit. (már ha érettségizni akartok) Egyébként ha ténylegesen is megakartok tanulni angolul, akkor keresgéljetek neten valami normálisabb módot angoltanulásra, mert amit suliban tanultok/tanulunk az főként nyelvtan, amivel az égvilágon nem értek el semmit, csak annyit, hogy percekig gondolkoztok egy nyamvadt mondaton, hogy jó igeidőben mondod -e, jó sorban mondod -e a szavakat, stb. stb.
Legutóbb szerkesztve Mark által [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
Felhasználó
|
Ha jót akartok magatoknak, akkor rakjatok le egy felső fokút, azzal ki lehet váltani az érettségit.
Tudomásom szerint ez már nem így van. A napokban néztem utána ennek, mert előrehozott angolérettségire készülök. Fordítva még él, 60%-os vagy annál jobb emelt szintű érettségi felsőfokú nyelvvizsgát ér, viszont a nyelvvizsga már nem váltja ki az érettségit. |
|
Felhasználó
|
nem váltja ki? baxameg, de nembaj amíg én érettségizek addig még történhet akármi ![]() egyébként inglis tícsörhöz járok mellette... sulis nyelvtan meg kb ja tényleg csak a szopás van vele ![]() |
|
Felhasználó
|
Kléni dobj meg 103 killel, amit nem kaptam meg, 1 évnyi kill jövedelmem nehogy már kárba vesszen...
|
|
Felhasználó
|
Mi az a szorzótábla?
![]() 1*2=2 1*3=3 1*4=4 1*5=5 1*6=6 1*7=7 1*8=8 1*9=9 1*10=10 2*1=2 2*2=4 2*3=6 2*4=8 2*5=10 2*6=12 2*7=14 2*8=16 2*9=18 2*10=20 3*1=3 stb..... rémlik? |
|
Felhasználó
|
Szerintem még nem tanulták.
![]() Ba dum tSsssshhhh.
|
|
Felhasználó
|
az szomorú hogy ilyen gyerek gép elé ülhet
![]() |
|
Moderátor
|
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
|
Felhasználó
|
gondoltam nem írom végig tízig, de ha gyakorolni akarsz a TZ-re akkor tanulmányozd ezt.
|
Idézet

nem váltja ki? baxameg, de nembaj amíg én érettségizek addig még történhet akármi