«1...5354555657...681» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Mi meg majd csak julius 15.-én megyünk vak ációra. Azután való nap meg megyünk a Balatonra, bringa túrára. Ja és JEL, én most is MTB-vel leszek. :P
Vizibiciklizni mtb-vel? Anno 3 nap sivatagi tisztálkodás után mi is belehajtottunk a stègről a Szputnyikkal. Ez azonban nem követendő példa! A hülyeséget nem kell eltanulni!
Nagygenerál után 2 hónappal cx leharcolva, 2000 km megtételével.
BKV for ever! (vagy Merida S-presso, csak... /egy nagyonnagy CSAK/)

folyt.
a csak-ról: nekem a bringa eszköz (divatos szóval: "befektetés"), aminek meg kell térülnie! Ha kibírja a gyilkolást a bkv (stb.) ellenértékèben nyertem.
(52-es szovjet vagy dotoho járgányt sajnos nem látok sehol; azok hajtanák a profitot; neves oldtimerért pedig nem adok ki egy fillért sem, mert fő a bizalom ;))

Felhasználó
11 éve
http://www.youtube.com/watch?v=pSri3LkcQv8
Egyik baratom D3 kisfilmje. Nekem bejon. Nektek?

Felhasználó
11 éve

Baaaaaazmeg tudhattam volna :D.
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
11 éve
De nem tudtad.:X

Felhasználó
11 éve
On: Vagy a szigetet kéne összehúzni vagy vmit betenni, mert egyszerűen fölösleg Panthi mögött SEMMI nincsen, csak fű azt meg szívhatod azt annyi, de lelőnek és tönkremegy a drogipar.
Néhol megint csak egy ilyen üres zóna van. Mayan és Modern ruins mögött is annyi a látnivaló, hogy nem bírok betelni vele.

Mindenkinek szól. MODELLEZZETEK BAZ... Azt mondjátok üres? Csináljatok valami arra érdemeset és azokkal kilehetne tölteni az üres helyeket. Na? Ja hogy az meg nem megy. Nem sírni kell, cselekedni.
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
11 éve
S miért lett kitörölve a panaszkönyv topic? hova írjam bejegyzésem vagy úgy vagytok vele ez a gyerek mit beszél kap 2 büntetőpontot s kész le van tudva?

Moderátor
11 éve
Nézd csak meg. Érdekes módon Cakko ismerte a szabályt, aminek az áthágása miatt kaptál két pontot. Higgadj le :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
11 éve
Hamár olyan balanszosra akarja minden moderátor

Innen már el sem olvasom...
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
1.nincs igazam? (ugyis azt irod nem...)

2. nem kell ilyen pitiáner dolgokra besértődni

3.több fegyveres 5letet már ugyse irok mert nem fogjátok elfogadni...,(ezt nem sértregetésből mondom).Lehet hogy valaki hasznos tanácsot ad fegyverek kapcsán(lehet nem én vagyok az) ami nagyon fontos a játék szempontjából!

Olyan változtatások kellenek a játékba ami megváltoztatja a játék "menetét" én ilyen irányba gondolkodom.
További szép napot. :)

Moderátor
11 éve
Nem sértődés volt, pusztán ostobaságot beszéltél. Nem a moderátorok akarják balance-osra, hanem ez szimplán egy követelmény minden játéknál. Hogy nézne már ki egy Warcraft3, egy Red Alert, vagy bármi hasonló játék, ha a felek nem lettek volna kiegyensúlyozva?! (És amiért nem FPS példával hozakodok elő az szimplán az, hogy nagy általánosságban az FPS-ekben mindkét fél elérheti a másik fegyverzetét - UT, COD, Q3, ésatöbbi).
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal
«1...5354555657...681»