«1...1011121314...681» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Hallod vazze... Ember nem hallgat ennyit egyszerre.
Aki zenét keres az ezek közül simán válogathat.:P
Ez nem zene, inkább médiaszenny..
Naja, már csak a Linkin Park hiányzik onnan.
Leopards Floorball Team! <3
A képen Scott Hall, a példakép!
"épp a tegnap feldobott WCW 90-es évek crap-válogatásában adja elő még Razor-mentes hangján, hogy ő az amerikai fiatalok role-model figurája. És tényleg." - TL

Felhasználó
12 éve
Hallod vazze... Ember nem hallgat ennyit egyszerre.
Aki zenét keres az ezek közül simán válogathat.:P
Ez nem zene, inkább médiaszenny..
Naja, már csak a Linkin Park hiányzik onnan.


na meg lenne elég sok ,amit odaírni......

Moderátor
12 éve
- digifotó óta ... (Sapy! Láttam egy Pentax 67-et a zaciban, kell-e?)

Csak pár okom van idegenkedni a filmes fotózástól, de azok elég nyomósnak számítanak :) Szimplán a legegyszerűbb, hogy a gatyám rámenne a filmvásárlásba. Azon kívül, ha már nem akarok durva mód kontárkodni, akkor nem érdemes előhívatásra sem pénzt áldozni, de sajnos ennek házi mikéntjéhez nem értek. Így hát marad egyelőre a kis kompakt masinám, amit szeretnék rövid időn belül leváltani egy kissé komolyabb masinára. Photoshop-ban azért hangyányit könnyebb a fotók előhívása ;)
Más kérdés, hogy édesanyám inkább szeretné, hogy jogsit csináljak szerény ösztöndíjamból, aminek én személy szerint értelmét nem látom. Így legfeljebb sem DSLR gépem, sem jogsim nem lesz :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
12 éve
Érveid megértem. Csak azért említettem, mert te nem az a sorozatban kattintgató "művészlélek" vagy, aki az összes fotóját közzéteszi, hanem a képeid alapján egy mesterlövész (egy fotó egy kattintás), esetleg válogatás 2-3-ból. A filmes fotózás egyébként az általad írottak miatt is nevelőhatású, amire (szerintem neked nem) te tudod mennyire van szükséged.
(én már jó úton járok: leszoktam. Filmesgép vitrinben, digi elpasszolva. Rájöttem, hogy nem leszek Capa.) Csak az a gép, az a gép... rosszabb volt, mint mikor nőnek kell nemet mondani... üres volt a pénztárcám. :d

Moderátor
12 éve
Azthittem már megérkezett az 'ágyú'd :)

Felhasználó
12 éve
Érveid megértem. s Rájöttem, hogy nem leszek Capa.

Csak az a gép, az a gép... rosszabb volt, mint mikor nőnek kell nemet mondani... üres volt a pénztárcám. :d

Az elsőhöz: Tudja-e kend, hogy a zsírt jól szét kend? Mármint, hogy az a bizonyos fotó, mely Capa-t híressé tette kicsit állítólag beállított volt és épp a pózolás pillanatában kapta valószínűleg a golyót a fiatalember, kit ábrázol? Mármint, maga a kép mesterséges lelövést akart ábrázolni, ehelyett az élet iróniájával és persze az ellenséges katona puskagolyójával együtt kapta le a képet.. Ezután lett letargikus Capa..

A másikhoz: Annál nincs rosszabb.. ;)
Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility.

LOL4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Felhasználó
12 éve
Rengeteg conteo van a világon, és itt jön a csoda...
a 30as években már volt rugós filmtovábbítás, de nem különösen a sorozatfelvétel kedvéért. Akkor is volt már színesfilm, nagyon fényérzékeny film, de a többség 15-21 din között volt, a max. záridő kb 250 lehetett. Azzal különösen gyenge fényviszonyok mellett nem csinálsz sorozatot, amiből nagyon válogathatsz. Marad tehát a jó reflex. (A reflexről jut eszembe,az srl magyar találmány /Gamma Duflex/, csak mint mindig /rubik kocka stb/ hülyék voltunk).
Akár így, akár úgy - nagyot alkotott csak azzal egy képpel is. A többi csak hab a tortán.
Tegnapelőtt este a Dealer c. magyar film ragasztott a tv elé. Mesterkélt kissé, de összességében bexarás.Szídják a magyar filmet, de hollywood nem termel ki ilyet, (pedig elvtársak! tudjuk, hogy a mennyiségi termelés egyszer a minőséget vonja maga után :p) Az alkotók már most nyugdíjaztathatnák magukat.

Felhasználó
12 éve
Én kinézem a travianból, hogy ilyen "buták", de ki mit gondol...
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
12 éve
rechini.png
Most vagy hülyék, vagy trollkodni próbáltak?
A szöveg magyarra lefordítva: Lőj le 5 cápát.


Biztos,egy kis trollkodás....
De sztem a Travian,nem olyan jó játék.

Moderátor
12 éve
Ezt csak úgy lehetne jól kivitelezni, hogy az accountokhoz hozzárendelik a fegyvereket és belépéskor eldőlne, hogy az illető mikből választhat. Másrészt akkor jobb lenne belerakni az alap játékba ezeket a modelleket, ha valaki nem csakis 1 gépen játszik.
«1...1011121314...681»