«1...1112131415» Új üzenet

Felhasználó
9 éve
Le nem lőttek,de látni se láttak.
Hello mr hindle!Vagy ahogy a korházban szólítják....zep!

Felhasználó
9 éve
Azért ez a nevem, hogy Dopamin, mert minden ember agyában van egy "Dopamin" nevű hormon amit a "Boldogság" hormonjának hívnak.

Felhasználó
9 éve
Hát nekem azért ez a nevem mert meg anno haverral ki akartunk találni egy jó nevet elöbb majdnem az lett hogy paprikáskrumpli jót röhögtünk ezen aztán egyszer csak megszolalt haver hogy legyél hecker na mondom ez jo név+ benne van a stickman de dust2 vidiben is :)

Felhasználó
9 éve
Ez egy ilyen random kitalált név...xd :*

Felhasználó
9 éve
Enyém is random név :D

Felhasználó
9 éve
Albi vagyok azért lettem Albiiiii

Felhasználó
9 éve
Akame Ga Kill/Kiru-ből/ból a kedvenc karakterem neve...

Legutóbb szerkesztve ReBeL által

インクルシオ

Felhasználó
9 éve
Nekem a Leauge of Legend be kellett egy név ránéztem pár dologra s a kezdő betűikből kijött, hogy amio aztán a kedvenc 2 számom a nyolc, és a négy ezért amio8888 lett loloba a nevem azelőtt játszottam s BlackStars volt a nevem így összeraktam s kijött a BlackAmio.

Felhasználó
9 éve
Nekem azér Sun_K!cK|cL lett a nevem, mivel egyrészt imádom a PunnanyMassifot, és nekik is van 1 "SunKicK" nevű albumuk.Másrészt, counterstrike-ozok, és mivel cL vagyok klánszerónkon, így lettem Sun_K!cK|cL*

Felhasználó
9 éve
Andrásnak a nevem. Azért "Mr",mert melóban sokan Bácsinak vagy Úrnak szólítanak,aztán rám ragadt és mintsem holmi cybernevet használjak virtuális alteregóként legyen valami értelmes is.
sztikmenes benner
getbanner.php?n=Muves
«1...1112131415»