«1...1617181920...34» Új üzenet

Moderátor
11 éve
Ne mond el a megoldást :) Had gondolkozzon még a community.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Kezdve az elejétől mindig felezzük a távot a panelon.
36 -> 18. Vegyük, hogy kicsi szám lesz, 9nél kidobjuk, ha ott törik, akkor kidobjuk 6nál, ezután ha ott is törik akkor háromnál, majd ha ott is törik, akkor kettőnél, egynél IS.

Ugyan ez másmilyen módszerrel a távolság felezésekor bármekkora számra kiszámítható. Hat. Ugye?
Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility.

LOL4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Felhasználó
11 éve
csak két tojás van, ha mindkettő eltört, akkor nem lehet többet beszerezni. De ha úgy lenne hogy akármennyi tojásod van akkor jó lenne.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
Segítek még egy kicsit. A távolság nem fix magasságonként megy. Tehát nem 5-10-15-20... hanem mondjuk 5-9-16-21... de persze megvan a logikája, tehát értelmetlen számsor nincs.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
Ne mond el a megoldást :) Had gondolkozzon még a community.

A horrorfilmekben sincs az, hogy mondja egy hang: Hajnali 3-kor előugrom a szekrényből és lekaszabolok mindenkit. A tűz a gyengém... Szóval, had gondolkozzanak :D

Felhasználó
11 éve
holnapután dél környékén benyögöm a megoldást.
Mellesleg vagy 4-5 órát gondolkoztam a megoldásán, aki ezt megoldja, arra nem lehet azt mondni hogy hülye. Megérteni könnyű, de rájönni nehéz.
Hajrá! ;)
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
A következő emeleteket nézzük sorban: 8., 15., 21., 26., 30., 33., 35., 36. Ha bármelyiknél eltörik, a legutoljára nézett emelet fölött kezdjük dobálni a másik tojást emeletenként haladva fölfele (tehát, ha pl. a 26.-nál eltörik, 22.-től nézzük). Így legrosszabb esetben is 8 próbából megvan. A 8-as szám nagy segítség volt :P

Felhasználó
11 éve
hú de jól esik hogy leesett végre valakinek. Egyébként így 8 legrosszabb eset van... :O Te jössz, de nehezet adj légyszi!
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
Nem lesz ez olyan nehéz, klasszikus kérdés, szerintem sokan ismerik. Csak gyors ki kell találni valami körítést... Na, szóval. Előtted van két üveg, egyikben víz, másikban méreg. Te nem tudod, melyik melyik. van két ember veled, egyik mindig igazat mond, a másik mindig hazudik (nem tudod, melyik melyik). Ők tudják, hogy melyik a méreg. Egyetlen kérdést tehetsz fel, utána meg kell innod az egyik üveg tartalmát. Mit kérdezel?

Felhasználó
11 éve
ezt kérdi:
a társad melyikre mutatna ha megkérdezném tőle hogy melyik a méreg? és a melyikre mutatnak az a víz
(mivel az igaz a hazug válaszát adja meg ezért a vízre mutat ,a hazug mivel az igaz válaszát adja meg ezért a méregre kéne mutatni de mivel hazug ő is a vízre mutat)
banner.php?tip=3&nev=atka33
getbanner.php?n=atka33
«1...1617181920...34»