«1...156157158159160...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
10 éve
Azért a Juvét a Real elé írni hát ő, vicces. :D Nem hinném hogy a bundáséknak lesz keresnivalójuk, hiába igazoltak két B kategóriás centert.
A zenitet meg tuti nem írnám a kiesők közé, noha nincs ott rendes edző, azért elég erősek így is. Na meg a szarzenál is tovább fog vergődni valahogy, a napoli kétlem, h 2 hónap alatt összeállna szóval nálam ők biztos kiesők. A többi nagyjából korrekt.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Két B kategóriás center. Mesélj még..
Akkor nektek Benzin az milyen kategória, vagy Higuain? :D
A Juventusnak van az egyik legerősebb középpályája, a védősor az meg a konkrét Olasz válogatott. Majd Giovinco megtanítja kesztyűbe dudálni Ramosékat. :D Bianconeri. <3
.

Felhasználó
10 éve
Mért, Tevez meg Llorrente mi, ha nem B kategória? Egyébként nem tudom, hogy tudsz-e róla, de Higuain már legalább egy hónapja nem a Real játékosa. Benzema meg egy világklasszis csatár csak kb. 3 éve formán kívül van, mint Özilke. Legerősebb középpályája még mindig a bayernnek van, utána jön a Real-Barca utána talán a MU. A juve örülhet, ha 8 közé jut megint.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Tudok róla, hogy már a napoliba van. A MUnak maximum a csatársora erős.. nem véletlen akarják Fabregast, Özilt, Modricot.
Végül is, tavaly is mindenki leírta a Juvét, aztán 3-0al küldték haza a Cselzit. A Bayern ellen meg tavaly senkinek esélye sem lett volna. De majd meglátjuk a csoportkörök után úgy is, hogy kinek mennyi esélye van. Amúgy Tevezt B kategóriának hívni.. :DDD Llorente meg egyedül vitte az Atleticot a hátán, és csak azért nem válogatott, mert 1 évig ült a cserepadon.
.

Felhasználó
10 éve
Llorente kb olyan csatár mint Adebayor. A formájuk is megegyezik, és a fizetési igényük. Tevez öregedik, Giovinco meg nem Juve szintû. (A Realba kellene még egy csatár, mert ha Benzema megsérül akkor csak Morata marad, õ pedig a Bundásliga középcsapataiba lenne csak kezdõ.)

Felhasználó
10 éve
Hány Juventus meccset láttál, ahol Gio is játszott? :D
.

Felhasználó
10 éve
Ma lenne 48 éves Simon Tibor. :((
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Kifosztották Fehér Miklós sírhelyét. Ez már parasztság.

Felhasználó
10 éve
Mit vársz? Ez magyarország..
.

Felhasználó
10 éve
és? az emeberekben azért van tisztelet...
«1...156157158159160...198»