Felhasználó
|
Eric Abidal újra a fedélzeten. Csodálatos hír, csodálatos teljesítmény tőle.
.
|
Felhasználó
|
Sen! A tipikus olasz focitaktikáról egy szó: catenaccio; tehát az érvelésed nagyon jó, csak köze nincs a valósághoz. Tudod a tipikusan olasz labdarúgás lényegét nem te határozod meg, mert azt már megtették önmaguk.
Amúgy emlékszel a Steaua Barca döntőre, amit megnyert a Bucuresti? Vagy a görög eb győzelemre? A digók biztos az oláhoktól és a homo/e/r/erektu/oszoktól lopták a taktikát. |
Felhasználó
|
Mondd már meg nekem, hogy szerinted mi a tipikus olasz játék, ha nem ez? Legalább 80 éve az a tipikus olasz futball, hogy ott próbálják tönkretenni az ellenfél játékát, ahol tudják. És bejött nekik ez a bunker módszer? Be. Nem véletlen játszottak a '00-s évek elején 5 védővel. Kérlek. A Real se birtokolja többet a labdát, mint a barca, még is jobb az utóbbi időben. Szóval ez a szép elméleted itt dől meg.
Szabeszt fórummoderátornak!
|
Felhasználó
|
Miben jobb a Real? Nyertek a barca ellen? Nem. Bár ha nem lesz valami motiváció a csapaton belül nem kell sokat várni a madridi továbbjutásra.
.
|
Felhasználó
|
Mondd már meg nekem, hogy szerinted mi a tipikus olasz játék, ha nem ez? Legalább 80 éve az a tipikus olasz futball, hogy ott próbálják tönkretenni az ellenfél játékát, ahol tudják. És bejött nekik ez a bunker módszer? Be. Nem véletlen játszottak a '00-s évek elején 5 védővel. Kérlek. A Real se birtokolja többet a labdát, mint a barca, még is jobb az utóbbi időben. Szóval ez a szép elméleted itt dől meg.
Sen! A tipikus olasz focitaktikáról egy szó: catenaccio; tehát az érvelésed nagyon jó, csak köze nincs a valósághoz. Tudod a tipikusan olasz labdarúgás lényegét nem te határozod meg, mert azt már megtették önmaguk.
Amúgy emlékszel a Steaua Barca döntőre, amit megnyert a Bucuresti? Vagy a görög eb győzelemre? A digók biztos az oláhoktól és a homo/e/r/erektu/oszoktól lopták a taktikát. Előbbit nem láttam, de a görögök eb győzelmét igen. Hát megsirattam, és basszák meg az Ibériaiaknak szurkoltam.. Csupán arra akartam kijukadni, hogy az olasz bajnokságban én nem látom azt, hogy a két kiscsapat bunkerezik. Az más tészta, hogy az olasz nemzeti válogatott ezt csinálja, vagy egy olasz csapat a BL-ben. Szerintem. Az olasz focit sose tartottam hűde nagyra, de el kell ismernem: hatékony. Láttuk is... Miben jobb a Real? Nyertek a barca ellen? Nem. Bár ha nem lesz valami motiváció a csapaton belül nem kell sokat várni a madridi továbbjutásra.
Annyira nem rossz a helyzet. Legutóbb szerkesztve SEnsui által Final Fantasy.
|
Felhasználó
|
Azért a mostani Juventus nem teljesen azt játssza amit a tipikus olasz focinak nevezünk. Bár a Seria A-ban náluk is egy kis hanyatlás van, de szerintem nagyon jó csapat, és a blben is akár döntősek lehetnek.
.
|
Felhasználó
|
Na. Először is a Milan szerdán a lehető legtisztább olasz focit játszotta, amit az idei évben eddig láthattunk. Ugyanolyan elvek alapján tudták megverni a Barcát, mint a '94-es BL-döntőben: megölték a játékukat. Ez az, amit az olaszok nagyon tudnak, és most is bejött nekik. Olasz foci volt, méghozzá foci is, mert tetszik vagy nem, így is lehet játszani, és mint a mellékelt ábra mutatja, eredményesnek lenni is.
Pár dolgot még tisztázzunk: 1. Dani Alves jelenleg a világ legjobbja a posztján. Mondjuk nincs túl nehéz dolga, mert nincs senki, aki egyáltalán meg tudná szorongatni ebben a versenyben. A minőségi jobbhátvéd hiányposzt, Alves meg még mindig a legjobb a foghíjas mezőnyben. Hogy miért nem látszott ez szerdán? Mert a Milan direkt rájátszott arra, hogy ne futhasson fel. Alba esetében is ugyanez volt a helyzet, a Milan a taktikájával hátraszögezte a Barca védelmét (pedig alapesetben mindkét szélsőhátvédtől megszokott jelenség, hogy beszállnak a támadásokba is). 2. A Milan ettől még nem lett a BL-esélyes. Egy olyan csapat, ami fel tudja venni velük fizikálisan a versenyt (ami amúgy nehéz, mert ennek a szép új Milannak elég alacsony az átlagéletkora), mint pl. a MU vagy a Bayern München simán hazáig rugdossa őket egy kettős győzelemmel. 3. Ne írjuk le a Barcelonát. 12 ponttal vezetik a spanyol bajnokságot, a kupában is versenyben vannak még, illetve Tito hiányában elég nehéz időszakot élnek meg. Ilyen körülmények között senki nem tud 100%-osan teljesíteni. U.I.: Ajánlom a Népstadiont minden művelődni vágyónak. |
Felhasználó
|
"Népstadion"? "Népsport"? Te kölök! "Nemzeti" golyónrúgásban lesz részed. Különösen, hogy semmi nosztalgia pl. Fradi-Dózsa 4-1 (az 1-7 előtte /3-8 kiemelten/ felejtős).
Nem ártana fradit faggatnotok hogyan bontotta társadalmi munkában a lelátókat. |
Felhasználó
|
Mit gondoltok ki fog nyerni a Chelsea-Manchester City-n?
Szerintem a Chelsea,mert jó formában vannak, a Manchester City-be meg sok a sérült. Miben jobb a Real? Nyertek a barca ellen? Nem. Bár ha nem lesz valami motiváció a csapaton belül nem kell sokat várni a madridi továbbjutásra.
A Barca-nak sincs sok esélye, 2-0-ra kapott ki az AC-től. Legutóbb szerkesztve GéJcSéJ* által Elszáll az idő, ketyeg az óra, mondja *TIK-TAK*
Nézem a mutatót, de nem pörög már vissza Lógtunk a téren, télen fáztunk, nyáron vert a víz Jöttek a yardok, dobtuk a pakkot és mindennap ment a beef Lelépett pár haver, de nem hullajtok könnyet Átlátok rajtatok, gecik, a szemem mint a röntgen Mostmá' tudom ki volt barát, ki volt kamu Az exemnek azt kívánom, hogy bassza meg a Damu Tudom, hogy honnan jöttem, a múltat nem tagadom le Vagyok ki vagyok, a vérem a csapatomér' a torkod harapom el Buliból melóba, melóból suliba mentem és csak kentem 26 vagyok, de belül úgy érzem 40 |
Felhasználó
|
Nem jelent semmit, hogy kikaptak. Egyik csapat sem verhetetlen, szvsz otthon 3-0 lesz. Hiába áll be a Milan védekezni, a Barcának meglesznek a helyzetei így is, úgy is. Tegnap is 8 perc alatt fordítottunk a Sevilla ellen, és csak annyit tettek a srácok amennyi elég a 3 pont érdekében. Közben megszórhattuk volna őket, bár nekik is voltak helyzeteik. A milan 10 emberrel fog védekezni, de nem lehetetlen. A Chelsea és az Inter megcsinálta, de nekik nem fog sikerülni.
.
|
Idézet