Felhasználó
|
Majd fifába esetleg. Az öreg hölgy még vendégként is szétveri őket. <3
.
|
Felhasználó
|
Ez a juve meccs eddig igen tippmix gyilkos. Vagy már nem vezet 1-0ra a bundáskenyér?
Szabeszt fórummoderátornak!
|
Felhasználó
|
Forza Juve,már tuti a 4-be vannak.
|
Felhasználó
|
Ha vki nem kovette vna figyelemmel a Tottenham - Newcastle (2:1) rangadot, erdemes visszaneznie Bale elkepeszto egyeni teljesitmenyet. A 2 gyonyoru golja melle meg akar 3-4-et is szerezhetett vna (ebbe beletartozik egy ures kapura nevetsegesen folebombazott loves :DD ).
Hiába vagyok Spurs szurkoló CR és Bale össze sem hasonlítható. CR bármilyen bajnokságban megállná a helyét, viszont Bale-nek csak az angol fekszik. |
Felhasználó
|
Hiába vagyok Spurs szurkoló CR és Bale össze sem hasonlítható. CR bármilyen bajnokságban megállná a helyét, viszont Bale-nek csak az angol fekszik.
Ertem mire gondolsz, de nem jelentenem ezt ki ilyen biztosan, mig ki nem probalta magat legioskent valahol kulfoldon. Van mas bajnoksag is a vilagon ahol a fizkume a foszerep, es a technika a hatterbe szorul. Hozzatennem, ha a technikajat nem is tudja olyan szinten kamatoztatni egy angol bajnoksagban, mint CR a spanyolban, attol meg egy-egy megvillanasat lathatjuk neki ott is, szoval szorult bele potencial rendesen technika teren is, csak ez kevesbe jon at egy fizikalisan eros bajnoksagban. Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.
|
Felhasználó
|
Akarmennyire is nehezemre esik a Chelzii-n kivul mas csapatrol barmi jot is mondanom, a Liverpool tegnap a Swansea-nak lott 3. goljat megelozo osszjatekot sztem lazan kijelenthetjuk az elmult evtized legszebb passzjatekanak. BRUTAL!
https://www.youtube.com/watch?v=6n7wFw24a5o Igen, ezt egy krumplival vettek fel, a jobb minoseghez keressetek a full highlightosokat. Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.
|
Felhasználó
|
A 3. gól messze az évtized legszebb gólj lett.
|
Felhasználó
|
Hátőő. Egész szép, de messze nem az évtized legszebb akciója. Értem én, hogy Angliában szépnek számít ez, de spanyolhonban azért előferdül sokkal komolyabb összjáték gól előtt, és nem csak a barcára gondolok.
Szabeszt fórummoderátornak!
|
Felhasználó
|
Hanem a Malagara. Egyébként szép, szép de ennyi.
Holnap Arsenal - Bayern. És mivel a töri tanárunk nagy Arsenal fan, azt mondta, hogy ha megnyeri a BL-t az Arsenal mindenki 5ös lesz évvégén. Szóval hajrá ágyúsok. Egyébként van a bajorok ellen kb. 10% esélyük.. .
|
Felhasználó
|
Hajrá Lilák és csak az Újpest!
|
Idézet