Felhasználó
|
Elszáll az idő, ketyeg az óra, mondja *TIK-TAK*
Nézem a mutatót, de nem pörög már vissza Lógtunk a téren, télen fáztunk, nyáron vert a víz Jöttek a yardok, dobtuk a pakkot és mindennap ment a beef Lelépett pár haver, de nem hullajtok könnyet Átlátok rajtatok, gecik, a szemem mint a röntgen Mostmá' tudom ki volt barát, ki volt kamu Az exemnek azt kívánom, hogy bassza meg a Damu Tudom, hogy honnan jöttem, a múltat nem tagadom le Vagyok ki vagyok, a vérem a csapatomér' a torkod harapom el Buliból melóba, melóból suliba mentem és csak kentem 26 vagyok, de belül úgy érzem 40 |
Felhasználó
|
Én Pusztavámon lakok és apám kapus.
Apám kicsúszott a labdáért és úgy szájba rúgta a gyerek az apámat hogy 1 hétig nem tudott enni. Amúgy ma belekóstoltam a Haladás Energy Drinkbe.xddd http://www.haladas.hu/art/energiaital.gif |
Felhasználó
|
És ezt ide miért kellett leírni? Egyébként megesik a fociban az ilyen...
Amúgy ma belekóstoltam a Haladás Energy Drinkbe.xddd http://www.haladas.hu/art/energiaital.gif Elszáll az idő, ketyeg az óra, mondja *TIK-TAK*
Nézem a mutatót, de nem pörög már vissza Lógtunk a téren, télen fáztunk, nyáron vert a víz Jöttek a yardok, dobtuk a pakkot és mindennap ment a beef Lelépett pár haver, de nem hullajtok könnyet Átlátok rajtatok, gecik, a szemem mint a röntgen Mostmá' tudom ki volt barát, ki volt kamu Az exemnek azt kívánom, hogy bassza meg a Damu Tudom, hogy honnan jöttem, a múltat nem tagadom le Vagyok ki vagyok, a vérem a csapatomér' a torkod harapom el Buliból melóba, melóból suliba mentem és csak kentem 26 vagyok, de belül úgy érzem 40 |
Felhasználó
|
Finom?
|
Felhasználó
|
A nevéből kiindulva biztos nem. xd
Elszáll az idő, ketyeg az óra, mondja *TIK-TAK*
Felhasználó
|
Mért?Azért mert sör vagy azért mert Haladás?
|
Felhasználó
|
Te milyen sörről beszélsz?
Akkor energiaital? Elszáll az idő, ketyeg az óra, mondja *TIK-TAK*
Felhasználó
|
Amúgy ezt miért a foci topikban beszélitek meg?
Ba dum tSsssshhhh.
|
Felhasználó
|
Levi kezdte...
|
Felhasználó
|
Kurva anyátokért offoltok ide, baszd meg. Leszarom, melyik másik topicba ömlesztitek a szart, de ide NE.
Hogy ne legyen off: Pár perc és pályára lép a bayernke <3 freiburgban. A dortmund, a schalke és a frankfurt tegnapi botlásainak köszönhetően, amennyiben nyer a bajor rekordbajnok, már be is biztosították az őszi bajnoki címüket. A következő fordulóban meg Bayern-Dortmund, ahol ha a Bayern nyer, szerintem az egész bajnoki cím eldőlt. Szabeszt fórummoderátornak!
|
Idézet