«1...4243444546...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
11 éve
Az előzőt nem tudtam törölni (sajtbálna), ezért lassan blog jellege lesz. :p

Kiesett: Hollandia, Svédország. Mindkettő 2 mérkőzés után 0 pontos. Mindkettő a mi selejtezőcsoportunkból jutott ki, minket megelőzve.
Az írekkel itthon csináltunk egy 0-0-át. Ők szintén kiestek 0 ponttal.
(a csehek elleni győzelem pedig "a kivétel erősíti a szabályt" kategória.)
A magyar fociba ölt pénzzel inkább a Kétfarkú Kutya Pártjának programját kellene megvalósítani: ingyen sör!

Felhasználó
11 éve
Hollandia még nem esett ki. És nem is fog (na jó ez már elfogultság de akkor sem..).
.

Felhasználó
11 éve
A hollandok köcsög protestánsok, ráadásul füves bringás korcs banda. Majd igazhitű seat vagy fiat beledöngöli őket az árokba. :p
Makói hagymaimádókám! A tulipánhagyma szar. Egyél hóvirágot 30 ezerért!
Komolyra (f)ordítva: megérdemlik, hogy kiessenek. Egy meccs 90 percig tart. Nem akkor kell belehúzni, amikor már vesztésre áll a játszma.

Felhasználó
11 éve
Fokhagymaa. <3
Egyébként ez tényleg igaz. Ez a Holland válogatott nincs egyben sehogysem. A védelem borzalmas, a támadójáték siralmas. A 180 percet figyelembe véve, talán volt 20 perc mikor valamit csináltak. A játékosok között feszültségek vannak vagy akár a nagyképű edző és játékosai között. Így nem lehet egy "halálcsoportból" még továbbjutni sem, nem hogy EB-t nyerni. Remélem azért a Portugálokat megverik és továbbjutnak.
Ettől függetlenül a Francia válogatott szemmel láthatóan egyben van (bezzeg én EB elött megmondtam hogy jócsapat.. muhahaha =DD). Sikerült az edzőváltással a VB-n nyújtott teljesítményüket is lecserélni.
.

Felhasználó
11 éve
Szerintem a Danok es a Nemetek erdemelnenek meg a tovabbjutast.

Felhasználó
11 éve
Tegnapi meccsrol.A biro egyenlo volt a 0-val.
Aki az elso fordulo utan arra fogadott hogy oroszok kiesnek es a gorogok mennek tovabb az kapott elg penzt.

Felhasználó
11 éve
Őszintén szólva nem számítottam arra, hogy az Oroszok a két első forduló után kipottyannak, főleg ilyen erős kerettel dehát ez van. Ahogyan a Görögök, úgy a Hollandok is ma könnyen továbbjuthatnak. Ha a Németek nyernek a Dánok ellen, márpedig nem hagyják magukat mert még ők is kieshetnek. És a Hollandok 1 gollal nyernek a Portugálok ellen, a második helyen Hollandia továbbjut. Most, hogy megnéztem az ismétlését a Svéd - Angol meccsnek az Angolok sem olyan gyengék. Úgyanolyan fiatal csapat mint a Francia és még ha most nem is a 2014-es VB-n mindkettő csapatnak lesz mit keresnie.
.

Felhasználó
11 éve
Ugyan már, Jani. Remélem nem gondolod komolyan, hogy a hollandok tovább mennek. Megverik a portugálokat, a Németek és a Dánok meg játszanak egy döntetlent. Az mindkettőjüknek tökéletes lesz. Németek nem hülyék, és nem fognak focizni este, mert már(matematikailag nem biztos) tovább mentek. Nekik az sokkal jobb, ha a dánok mennek tovább a hollandok vagy a portugálok helyett. C Csoportban vagy az olaszok, vagy a spanyolok kiesnek. inkább a spanyolok érezhetik szar helyzetben magukat, mert a horvátokkal játszanak, míg az olaszoknak van borítékolt 3 pontjuk. D csoportban meg a holt gyenge angolokat verik az ukránok, így a csigazabálók és a társházigazdák tovább mennek.
Leopards Floorball Team! <3
A képen Scott Hall, a példakép!
"épp a tegnap feldobott WCW 90-es évek crap-válogatásában adja elő még Razor-mentes hangján, hogy ő az amerikai fiatalok role-model figurája. És tényleg." - TL

Felhasználó
11 éve
Én nagyot csodálkoztam hogy egy Oroszország kikapott Görögországtól de azt is néztem hogy , Svéd - Anglia meccsen nagyon szép teljesítményt nyújtott a Svéd csapat mert én kevesebbet néztem volna ki belőle . Dánok is nagyon szép játékot játszanak mint a Angolok , Franciáktól nem várok sok mindent . Jani Hollandok szerintem nem annyira jók hogy bejussanak a döntőbe . Német ország szerintem az egyik legnagyobb esélyes.
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
11 éve
Dánia szerinted szép játékot játszik? Melyik EB-t nézed? :DD
A Hollandok jelenleg tényleg nem annyira jók de én még bízok bennük. A Francia és az Angol csapat meg még túl fiatal, hogy bármiféle nagy címet elvárjanak tőlük. Bár ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne valamelyik a döntőben. Szerintem is a Németek kimondottan az esélyesei az EBnek. De ez a foci, általában az esélyes nem nyer, mindig van meglepetés. Akár most a BL-ben a 2008-as EB-n, az Angol Premier League végeredményében, és még sorolhatnám..
.
«1...4243444546...198»