Felhasználó
|
Szabesz végig néztem a Villareal - Real meccset, és a bíró tényleg fasz.láma volt, de az első félidőben legalább 1 büntetőt nem adott meg a Villrealnak.És asszem a Madrista.hun nézd meg levan fényképezve a jegyzőkönyv h Senna kapta a 17. percben és Ruben csak az 57.be kapott.
.
|
Felhasználó
|
Láttam más videót az esetről, és tényleg Sennának adta. Az eredmény reális volt a játék képe alapján, de a bajnoki cím így is meg lesz!
Csicska uefa, kedden meg kell törni a sajtócsendet.... "nem szól szám, nem fáj fejem." Leopards Floorball Team! <3
A képen Scott Hall, a példakép! "épp a tegnap feldobott WCW 90-es évek crap-válogatásában adja elő még Razor-mentes hangján, hogy ő az amerikai fiatalok role-model figurája. És tényleg." - TL |
Felhasználó
|
6 pont semmi, a végén 1 ponttal a Barca lesz a bajnok.Már lezsírozták és a BL-t is a Barca nyeri de el ne mond senkinek. :DD Egyébként kíváncsi lennék egy Barca - Real BL Fináléra amire van esély.Egyébként ha nem bukik többet a Real és a Barca se akkor is 3 pont lesz mert a Classicót nyeri a Barca majd.
.
|
Felhasználó
|
.Egyébként ha nem bukik többet a Real és a Barca se akkor is 3 pont lesz mert a Classicót nyeri a Barca majd.
Leopards Floorball Team! <3
A képen Scott Hall, a példakép! "épp a tegnap feldobott WCW 90-es évek crap-válogatásában adja elő még Razor-mentes hangján, hogy ő az amerikai fiatalok role-model figurája. És tényleg." - TL |
Felhasználó
|
Barca marad a bajnok amugyis
|
Felhasználó
|
Jajj, Szabi.Ha nem nyertek és lesz kiállítás nálatok a bíró biztos a Barcával lesz.Egyébként meg ebben az idényben rakat szarok a bírók.. most is Thiagot a semmiért állította ki.
.
|
Felhasználó
|
http://www.youtube.com/watch?v=6DON7p35qqQ&feature=player_embedded
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁHHHHÁÁ Leopards Floorball Team! <3
Felhasználó
|
A kedves reál fanoknak;)
http://www.youtube.com/watch?v=11enIeWNJbE&feature=related Ezért nem szeretem a reált KAAAAAAABOOOOOOOOHHHMMMMMMMM
Mért van itt ez az ablak Ilyet én még életemben nem láttam 完全并永久免费。完全并永久免费。 |
Felhasználó
|
Pepe egyszer jol elkene tiltani.
|
Felhasználó
|
Hát nem tudom, Pepe, Dani Alvessel ellentétben még nem okozott maradandó sérülést. Egyébként az egész média a Realt állítja be egy fos szar undorító csapatnak, míg a barcát ajnározzák. Ezt nem a barca hibájaként rovom fel, félreértés ne essék. Erre a legjobb példa a sport tv-ről az a majom Hegyi Iván.
Leopards Floorball Team! <3
Idézet