«1...5960616263...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
11 éve
Olvasgatok én sokféle foci hírt. :D Bár ezt éppen, nem egy helyről hallottam.
.

Felhasználó
11 éve
Az gáz , hogy tippmixen megraktam a Wolverhamptont? (Az eredményt úgyis tudjátok) :D

Felhasználó
11 éve
Legalább én csapatnak szurkolok...
Nem izgat , ha gyengék. Nem vagyok divatdrukker és erre büszke is vagyok. (Arról nem is beszélve , hogy a kölcségvetés a többi PL nagycsapathoz képest lóhugy)

Felhasználó
11 éve
A tegnapi Sevilla - Barcelona meccsen majdnem összecsináltam magam az izgalomtól.. kiváló meccs volt. Lehet, hogy ez hülyén hangzik de a Sevilla egy pontot megérdemelt volna.
Alexis Sanchezel, meg fogalmam sincs mi történt. Egyszerűen nem focizik ebben a szezonban Barcelona szinten. Az egy-egy elleni párharcokat sorra elveszti, a labdái fele pontatlan. Pedig szép gólpaszt adott Messinek a Moszkva ellen, már reménykedtem. De így inkább azt mondom Tellot kell berakni a kezdőbe, hogy legyen Alexisnek versenytársa, és neki kelljen bizonyítania és beharcolnia magát a kezdőbe.

A bíró az egy nb3-as bírónál is kevesebbet tudott., nem is értem mit keres ez a Spanyol Ligában.. Thiago mellett állt de nem vette észre, hogy a kezére pattant, az egyik Sevillai is labdába ért kézzel, kb. 15 szabálytalanságot nem fújt le. És az okos kommentátor meg: Jéé.. 62. perc alatt még nem volt szabálytalanság.
Az meg, hogy Fabregas rájátszott-e az biztos. De az is, hogy volt kontaktus Medel és közte. Én mindkettőnek adtam volna egy sárgát és mehetnek a sóhívatalba. Amúgy meg Medel alapból azért is kaphatott volna mert nem adta vissza a labdát (emlékeim szerint így kezdődőtt az egész..)!

Viszont pozitív benyomásaim is lettek a meccsel kapcsolatban, Alex Song remekül végezte a munkáját miközben nem is belső védő, Fabregas duplája egy lökést adhat neki és a csapatnak is, és Villa gólszerzése a 93. percben csodálatos volt. Az a felszabadulás, amit még Villanován is lehetett látni, öröm volt nézni.
.

Felhasználó
11 éve
FCB csak 1 van, és az tegnap nyert 2-0ra a Werder ellen. <3 És már -7ben van a csira Dortmund. :3
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
FCB kettő van, de a Spanyol lett hamarabb alapítva. :) És még mindig +8al megy a csira Madrid előtt. :) Persze csak ha a Madridnak sikerül megvernie a Deport. :DDDDD
.

Felhasználó
11 éve
FCB kettő van, de a Spanyol lett hamarabb alapítva. :) És még mindig +8al megy a csira Madrid előtt. :) Persze csak ha a Madridnak sikerül megvernie a Deport. :DDDDD
Te hallod. Ha a Madrid csira, akkor a az a barca micsoda aki simán kiszopott a csira Madridtól? :D
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Simán, mi? :D
Csak Valdes balfaszsága miatt nyertétek mg a Szuper Kupát. De sebaj, itt az El Classico már nem kell sokat aludni.
Most meg szurkolok, hogy a rangadón megverjétek a Deport. :)
.

Felhasználó
11 éve
Igazából, semmi értelme az itteni netfightnak, majd jövőhéten eldöntik, ki a jobb. :P
Egyébként. ez a -8 semmi. Saját bőrömön tapasztaltam tavaly, hogy a +10pontos előny milyen hamar eltűnhet, és akkor már nem 32, hanem csak 6-7 forduló volt hátra. A legnagyobb problémát a játékunkban ott látom, hogy nincsen TK-unk. Vagyis, van. Csak Modric nem egy klasszis játékos, Özil teljesen formán kívül van, Kaká meg szopóágon, de remélem, hogy hamarosan újra számol vele az Egyetlen, mert Kaká tipikusan az a játékos, akit nem lehet utálni. Mint pl. Barcában Xavi.
Keddre megszavaznék egy kedzést Kakának, 2 okból. Egyrészt, Modricék pihenhetnek a classicora, másrészt egy Ajax nem túl kemény ellenfél, szóval, ha valaki ellen, akkor ellenük lehet spórolni itt a BL-ben.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Saját bőrömön tapasztaltam tavaly, hogy a +10pontos előny milyen hamar eltűnhet, és akkor már nem 32, hanem csak 6-7 forduló volt hátra.

Hány mérkőzést is húztál le a Real Madrid mezében? :D
Egyébként igazad van, támadó játékban töketlenkedik a Real, illetve mostanság kicsit angolosra vették a formát és sokat próbálkoznak hosszú indításokkal, pedig egy ilyen minőségű játékoskeretnél nem feltétlen kéne kihagyni a középpályát a játékból.
A Barca ellen persze ez volt a nyerő taktika több alkalommal is, csak más csapatok ellen nem feltétlenül működik.

U.I.: Még annyit tennék hozzá, hogy lehetne mit csiszolni a Madrid védekezésén rögzített szituációknál, feltűnően sok gólt kapnak mostanában szabadrúgásból és szögletből.
«1...5960616263...198»