«1...5859606162...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
11 éve
Egyrészt, ez kb. annyira hiteles forrás, mint a 442 írta vna. :D Amúgy, meg szvsz Neymar nem illik bele a barca játékába. Egy önző nyomorult csira, aki többet foglalkozik a hajával, mint amennyit letett az asztalra. Mi már 1x beszoptuk a legnagyobb brazil sztárral Robinho személyében, de hajrá, hátha nektek jobban befog jönni. :D
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Egy önző nyomorult csira, aki többet foglalkozik a hajával, mint amennyit letett az asztalra.

Ja, egy ilyenje már úgyis van a Realnak, szóval Neymart megtartanánk magunknak, oké? :D
Amúgy meg a Barca már fél éve elkezdte kifizetni Neymart a Santosnak (részletekben). És igen, a Barcába fog jönni, mivel a spanyol foci áll hozzá legközelebb, ahol pedig két opció létezik: Madrid vagy Barcelona, és ugye a Madridba nem engedik el (meg amúgy is hülye lenne olyan csapatba menni, ami címvédőként 5 forduló után nagyobb hátrányban van, mint amennyi ponttal összesen rendelkezik).

Felhasználó
11 éve
Na, gondolom Ronaldora gondolsz. Csak az a baj, hogy rá ezek közül egyik se igaz. :S A bajnokság állása meg lényegtelen ebben a szakaszban. Ez a 8 pont le fog menni 7-én 5-re, másfelől ebben a szezonban a 10. a legfontosabb, ami esélyes, hogy meglesz. Európában a Barcán kívül csak a Bayernnek van reális esélye, hogy elverjen minket.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Nem-e? Én még emlékszem arra az EB-meccsre, mikor félidőben frizurát váltott, meg az összes elönzőzött szabadrúgásra, amit a Real és a portugál válogatott színeiben elkövetett (nem különösebben jó találati pontossággal).
Illetve még annyit megemlítenék, hogy a Madrid keretén belül a spanyolok éppen utálják a portugálokat és viszont (a 2 argentin meg egymást). Akármilyen jó edző Mourinho, ez miatta robbant ki, és ahelyett, hogy most mossa a kezeit, jobban tenné, ha legalább megpróbálná elsimítani az ellentéteket.
A Barcelonát lehet, hogy megverik 7-én, hisz nincs már épkézláb védőnk (annyi baj legyen; bejön Pinto, aztán előrevág mindent, meg szabálytalanságot fütyül be, ha szorul a hurok), de nincs olyan atyaúristen nagy formában a Real, hogy átgázoljon mindenkin. Sok csapat jöhet még szembe a BL egyenes kieséses szakaszában is, és a labda is gömbölyű; nem tennék rá sok pénzt, hogy idén a Real (vagy akár a Barca) nyeri a BL-t.

Felhasználó
11 éve
De ördög nóri pusziljon meg téged, neked mindig mindegy ha épp a Barca vezet egy csomó ponttal a bajnokságban a Margit előtt. De ha ez fordítva lenne, egyből az a sláger menne, hogy a bajnokság a legfontosabb, hogy megvédjük a címünket. Amúgy meg milyen BLről áhítoztok? Azt a Cityt ami csak összevan vásárolva, és még koránt sem érett be, épp hogy megvertétek hazai pályán. És nem azért mert Ronaldo nem volt formában, hanem mert az egész csapat nem volt formában. Most majd mondhatod, hogy ebben a fordulóban mit csinált a Barca, hogy a 87. percig 0-0ra állt az utolsó helyezettel, de még mindig 10 védő ellen nehéz játszani, ti meg 4 ellen sem tudtok.
Egy önző nyomorult csira, aki többet foglalkozik a hajával, mint amennyit letett az asztalra. Mi már 1x beszoptuk a legnagyobb brazil sztárral Robinho személyében, de hajrá, hátha nektek jobban befog jönni. :D
1. Nekünk már egyszer bejött, tudod.. RONALDINHOról beszélek ám..:)
2. Te még mindig abban az álomvilágban élsz, hogy Ronaldo, nagyon fairplay játékos, csak a társai érdeklik, és egy aranylabdát félredobna, csak nyerjen a csapatával valamit.
Még mindig ugyan az, az önző nagyképű, pénzéhes kisgyerek aki volt. Hiába tud játszani (magával) ha jellemben egy nagy nulla, és a fél csapata utállja.
.

Felhasználó
11 éve
De imádom, hogy a barcások jobban tudják, mi van a madridi öltözőben. Az a baj baszd meg, hogy tényként kezeltek minden sporthíradós, 442-es pletykát. Naszóval, Mr. "mindenbebeleokoskodokcsaksosejönössze" Inad. Lehet, hogy frizurát váltott az eb meccs közben, de látom kurvára nem tudod értelmezni amit írok. Ronaldo igen csak aranylabdás, 2x-es aranycipős és már 6 éve a hátán cipeli a portugál csapatot, és kb. minden létező gólhatékonysági rekordot megdöntött a madridi 3 éve alatt. Szabadrúgásokat elönzőzi? Ugyan már. Egy meccsen átlagba rúg kb. 1 szabadot, nem ezen múlik, hogy nyerünk-e, vagy nem. Ezzel a spanyol-portugálos dologgal nem is kívánok foglalkozni, sima média szarság, mint a Ronaldo "hiszti". Most jöhetnék megint az "összeesküvés" elméletemmel, hogy a sajtó minden lehetséges alkalommal pocskondiázza a Realt, de nektek hiába magyarázom. Tény, nem vagyunk egy világverő formába, de a fontos meccseken összeszedjük magunkat, és a Cityt se épphogy vertük meg. Javul a hleyzet kihasználás akkor nem lesz gond a BL csoporttal. Jani. Ronaldihno azért más kategória. Psg-ben már bizonyított a barca előtt, és még a francia bajnokságot is illik sokkal komolyabban venni, mint a brazilt. Nem kérlek, nem mondom, hogy Ronaldo tökéletes, de undorító, hogy milyen pénzéhes kurvának van beállítva. Egyrészt, te is szívesebben fogsz majd több pénzér dolgozni, nem? Másfelől a fizetése 30%-át eladományozza, szóval kétlem, hogy kellene neki a plusz pénz. Harmadrészt, az áldott Messikétek már 18 milliot keres, márha hiteles a sporthirado forrása, míg Ronaldo 10-et.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Messi 10.5 millió eurót keres, Ronaldo pedig 16-ot (nemrég emelték meg neki egy 6-ossal) legjobb tudomásom szerint.

Amúgy meg ezen most kár vitatkozni, akármit mondasz, ez nem most fog eldőlni, hanem a szezon végén.

Felhasználó
11 éve
Nálam a Bl legnagyobb favoritja a 2 gigászon kívül egyértelműen a Bayern. Hihetetlen jó keretük lett. Döntőre simán odaérhetnek megint. Na, meg ha a Bl-ben indulna, akkor az Atletico. Talán az évezred során először elkaphatják idén a Realt.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Én is 18 millióról tudok mármint ami Messi fizetése, de pontosan én sem tudom. A Spanyol bajnokságban a Realon és a Barcán kívűl az Atletico között fog eldölni az első 3 hely.
Egyébként kicsit sem furcsa, hogy Murinho és Ronaldo is rosszban van Casillasal, kicsit sem véletlen hogy a City ellen a győztes gólját nem ünnepelte Casillas (Bár állítólag az egy kisgyerek halála miatt is lehetett..) de állítólag Murinho azért is neheztel Casillasra, mert tartja a kapcsolatot a Barcás spanyolokkal.
Szerintem ez akkor sem a Real éve lesz. A BL-t nem Spanyol fogja nyerni, a bajnokságot a Barcacelona.
Ha csak fel nem javul a Real és a Barca játéka, mert jelenlegi helyzetben nem ők az esélyesei a BLnek.
.

Felhasználó
11 éve
Egyébként kicsit sem furcsa, hogy Murinho és Ronaldo is rosszban van Casillasal, kicsit sem véletlen hogy a City ellen a győztes gólját nem ünnepelte Casillas (Bár állítólag az egy kisgyerek halála miatt is lehetett..) de állítólag Murinho azért is neheztel Casillasra, mert tartja a kapcsolatot a Barcás spanyolokkal.
Te áruld már el, hogy honnan vagy ilyen jólértesült. :D Mer' én nem szoptam sehonnan semmit.
Szabeszt fórummoderátornak!
«1...5859606162...198»