«1...168169170171172...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
10 éve
A nagyonbiztos urak szigorúsága úgy jön a képbe kérlek szépen, hogy az egész felhajtás a nyomorék szurkolók miatt volt. Ha tudnának viselkedni, nem lett volna tele semmi rendőrökkel és egyebekkel. Tudod, ok - okozati kapcsolat.

Legutóbb szerkesztve Szőke[*] által


Moderátor
10 éve
(úr isten, foci témához szólok hozzá)

Szöszi gyerek, hülye vagy. A rendőri biztosítás akkor is megvan, ha épp kultrális felvonulást tart az új avantgard mozgalom. Nem azért van, mert a szurkolók gyökerek (függetlenül attól, hogy azok), hanem mert tömegrendezvényen köteles kint lenni a szerv, és fenntartani a rendet.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
10 éve
Az én szóbeli érettségimnél másfél órás késés volt, mire végre behívtak, mivel hamar ki tudtam dolgozni a tételt, 40 percet unatkozva ültem a teremben, az átadásnál is (ami eredetileg délután 4-kor kezdődött, hiszen hamarabb nem lehet értékelni a teljesítményemet) 1 órát kellett állnom, mire elkezdődött az eredmények kiosztása. Ehhez szólj hozzá. :P
Mégis mi mást csináljanak a rendőrök? Ha ott se lettek volna, a buszodat rég felgyújtották volna. Teljesen természetes, hogy jelen vannak minden nagyobb rendezvénynél, a megfelelő irányba terelnek, és még az is, hogy nem férsz fel a metróra. Ez minden rendezvénynél így van, és semmi probléma nincs is vele.

Felhasználó
10 éve
Most akkor két hölgyet zaklattak a fakabátok, vagy multiacc vagy?
Erre a megoldás: tessék elhízni, kellemesen visszataszítónak lenni, és akkor nem akarnak ismerkedni a zsaruk. ;)
A poblémám az, hogy a Rákospalotai pu. 2-3 km-re van a Városkapu metro-állomástól, ahol a csürhe (bocsánatot kérek a disznóktól) leszáll a Megyeri út felé.
A városkaputól vonat Dorog-Esztergom felé megy (10-es út mentén). Arra busz az Árpád-hídtól indul. A városkaputól busz Szentendre-Visegrád-Esztergom irányába megy (11 út).
Ha Vác felé mennél, akkor vagy városkapu volán, vagy Szabeszpuszta pu. Milyen busz késett egy órát? A m3 már negyed 5-kor torlódott, bemondták: a szurkolói szerelvények miatt. Megoldás: nyugati pu (a marx térnél :p).
Egyébként a volánbuszok, a máv járatok alapértelmezésben késve szoktak volt indulni minden futballhuligán beavatkozás nélkül. Továbbá nem a csőcselék hibája, hogy a rendőrök nem képesek őket a járdán tartani, hogy ne zavarják a forgalmat.
(a palotai pu-ról még /visszatérve/ : ott szoktam átmenni bringával, és mindig csodálkozom, hogy a seggem alatt maradt a "vas", vagy nem lettem kényszer véradó.)

Felhasználó
10 éve
paff, mekkora bullshit, már bocs. Városkapunál szállították le a fradistákat, egy szerelvényt kaptak, kb. 5-10 perc, mire kiürült a metró és az állomás. Az, meg h rákpalota-fújpesten igazoltattak téged, az nagyon nem a meccshez köthető, ahogy a busz késés sem. Egyébként nem értem, mi a fennakadás azon, hogy újpestes nem szállhat fel a különmetróra, akkor lenne gáz, ha ezt megtehetné. egyébként, én fél 6 magasságában voltam központnál, fradisálban(!), egyszer nem igazoltattak, így elég nehezen hihető, hogy másfél kilóméterrel arrébb megtették veled.

akik meg csürhézik a szurkolókat, azok atv-n szocializálodó nyomorultak, akikben sikeresen kialakították azt a tévihitet, hogy a szurkoló az bűnőző, pedig ez gecire nincs így. Amúgy, én se értem, minek ez a túl nagy felhajtás, már nem a 90-es évek közepén járunk, az utóbbi 4-5 évben nem is igazán volt balhé egy derby-n se, persze a 6-0t leszámítva, de az érthető. Az ultrák meg nyilván nem az árpád út közepén fognak utsawkázni, tehát túl sok aggodalomra nincs ok.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
A második bekezdést feltehetően nekem írtad. Szar ügy, hogy feleslegesen; és ezt te is tudod. :D

Felhasználó
10 éve
(úr isten, foci témához szólok hozzá)

Szöszi gyerek, hülye vagy. A rendőri biztosítás akkor is megvan, ha épp kultrális felvonulást tart az új avantgard mozgalom. Nem azért van, mert a szurkolók gyökerek (függetlenül attól, hogy azok), hanem mert tömegrendezvényen köteles kint lenni a szerv, és fenntartani a rendet.
Akkor is pöcsök és kész. Legyenek csak ott a rendőrök minden felvonulásnál és minden faszomnál, özönljék el a környéket, csak ne olyan helyek közelében legyenek ezek a faszságok, amiket több ezer ember igénybe venne. Az egésszel az a problémám, hogy TÖMEGKÖZLEKEDÉS, ki nem szarja le, hogy éppen meccs van?! Oldják meg máshogy.
És, multi vagyok.

Felhasználó
10 éve
Hát akkor hol menjenek? Gyalogolja át fél Budapestet a szurkolótábor, csak mert neked ez világproblémát jelent? Ezzel az lenne a baj, hogy az utakon is át kellene menniük, ami miatt le kellene zárni azokat így a buszod nem tudna elmenni ott, megint csak késne. A tömegközlekedés nem neked van feltalálva, hanem ha ilyen esemény van, a fradistáknak is. Az égvilágon senkit nem érdekelsz te egy ilyen esemény mellett. A legfontosabb dolog a legnagyobb tömeg irányítása, ami nem a pár hétköznapi lakos, hanem a fradisták tömege. Ugyan úgy, ahogy te szarsz rájuk, őket se érdekli az, hogy neked az évben egyszer késett a buszod, és nagy tömegben kellett átvágnod. Nem tudom elképzelni, hogy tudsz mutatni még egy olyan rendezvényt (legyen az tűzijáték, valami fesztivál, vagy külföldön egy focimeccs, amire normális szurkolók mennek el), ahol nem ugyan ez lenne. Mindenhol el kell juttatni valahol a tömeget A-ból B-be, és ezt mindenhol nagy részben tömegközlekedéssel teszik meg, mindenhol vannak lezárások, ellenőrzések. A rendre figyelni kell az ilyen eseményeknél.

Legutóbb szerkesztve kléni által


Felhasználó
10 éve
Te vagy a pöcs bazmeg, évente 2x van fradi-újpest, nem hiszem el, hogy nem lehet kibírni. másfelől meg, a normális ember ismeri annyira pest közlekedését, hogy ha lezárások vannak, akkor keres alternatív útvonalat. és ne mondd nekem, hogy nincs, mert az esetek 95%-ában van. Az meg rejtély, hogy a külföldi futballszurkolók mért lennének kultúráltabbak.. na mindegy, az a lényeg, hogy értetek hozzá :D
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
A tényállás a következő: a kisasszonyt a pasija pattintotta mondván a dózsa-fradi fontosabb számára. A hölgyemény berinyált a sok zsaru láttán és úgy döntött, hogy nem futball hanem fórumhuligán lesz.
Három nap alatt nem volt képes érthetően elmondani a problémáját. Minősíthetetlen a magyar foci, de ennél még mindig jobb.
Lányként röpködnek a szádból a faszok. Te mennyivel viselkedsz különbül a szurkolóknál, holott föléjük pozicionálod magad? (elárulom semmivel)

Szab! Ha te az oszk-ban lennél törzsvendég, könyvre rá se néznék. ;)
«1...168169170171172...198»