«1...145146147148149...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
10 éve
Csak nem lehet olyan rossz ha 29 góllal zárt..vagy 26..

Felhasználó
10 éve
Müller inkább szélsőt játszik, tavasszal kényszerből játszott középen. Thiago meg szvsz visszavontabban fog játszani, Schweinsteigerrel, és Martinezzel 1 helyen kb., és azért kellett oda, mert eddig csak gustavo volt megfelelő alternatíva vkp posztra, ha nincs a fent említett 2 valamelyike.

Kétség kívül nem olyan rossz a Cavani, de hogy 65misit adtak érte, az kurvanagy túlzás, míg egy Lewandowski(!), aki jelenleg a legjobb 9-es a világon, 35-40misit ér, de ingyen fog jövőre a bayernhez menni. Az meg, hogy 29 gólt lőtt könyörgök, az egész Napoli játéka rá volt kihegyezve, úgy azért nem olyan nehéz, főleg, hogy annyira nem is szar csapat ez a nápoly.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Elvileg Thiago azért ment el mert jövőre a vbn játszani akar a k.rvaerős spanyol középpályán, és mivel Tito ezt nem biztosította neki ezért ment el. De ha visszavontabban játszik, akkor Schweinsteiger lesz a kezdő, Götzét meg nem a padra vették meg. Szóval Thiago elég nagy butaságot csinált, főleg, hogy Xavi utódja lehetett volna. Sebaj, legalább Sergi Roberto több percet kap, illetve Rafinha (Thiago öccse) még nagyobb tehetségnek van kiáltva mint a bátyja, szóval nem félek a nagy veszteségtől.
.

Felhasználó
10 éve
Higuain jo lenne arsenalba? elv mar vele megegyeztek, de 40 milliot ker erte a klub.

Felhasználó
10 éve
kíváló üzlet lenne, bár sajnálnám kicsit Pipitát, mert a szarzenálnál, csak a liverpool nagyobb karriertemető.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
hat mondjuk ha a man city pellegrini balul sul el, es tenyleg menne higuain akkor higuain - walcott jo paros lenne. Harcolhatnanak a chelseavel a masodik helyert

Legutóbb szerkesztve Balotelli által


Felhasználó
10 éve
A karriertemető szót egy Madridos használja, kajak?! Na mindegy, Higuain 23 milkánál többet nem ér, és ezt Wenger is tudja jól, ezért mentek rá inkább Suarez megszerzésére. Aki simán megér 50et(ha már csáváni 65), csak plusz pénz a pszichiáter fogadása mellé.
.

Felhasználó
10 éve
Ja, csak annyit gondolom nemtud adni erte az Arsenal..meg gondolom Suarez is ha megy, akkor mar egy pl man utd szintu csapatba akarna es nem a premier lígúba.

Felhasználó
10 éve
Az Arsenal most kész egy 40 milkás ajánlatra. Azt hiszem az a kivásárlási ára, de angol klubnak tuti, hogy ennyiért nem adják oda. lásd, Torres.
A Realnak már nem hiszem, hogy lenne pénze rá, a Barca szerintem nem vesz ennyiért támadót, a Bayern se, szóval vagy marad vagy Olaszország.
.

Felhasználó
10 éve
Mondjuk Suarez nem mondta hogy akar menni, csak a klub mondta, hogy egy 40 milliós ajánlatra már rábólintanának..mind1 jó helye van a livöpúlban. A real meg nemtudom elv leakarja igazolni Balet aki fantasztikus..csak hat valamilyen 100 millio koruli osszeget kernenek..
«1...145146147148149...198»