«1...131132133134135...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
11 éve
úristen, fable, szerintem jobb ha csendben maradsz

Felhasználó
11 éve
Mért is? Rosszabban fújnak, de azon kivűl semmi mást nem fújnak máshogy mint más kupasorozatokban..
Látom sok PL meccset nézel. Angliában sokmindent nem fújnak be, és ott engedik a test a test ellent is...

Felhasználó
11 éve
na, mer mintha az angol csapatoknak nem lenne legalább olyan adóssága. Jó, tényleg, a sejk csapatok nem érintettek. De a MU-nak kicsit sokkal nagyobb adóssága van, mint a Realnak, vagy a Barcának.

Elvileg a United és a Barcelona adóssága kb. egy szinten van (Az MU-é kicsivel 300 millió euró alatt, a Barcáé meg valamivel fölötte, ha jól emlékszem), csak a Barca folyamatosan csökkentette ezt az elmúlt időszakban. Ez mondjuk mostmár minden csapatra kötelező lesz a pénzügyi fairplay miatt. Ja, amúgy az MU-t is vehetjük simán sejkcsapatnak, ugyanis magánkézben van a csapat egy jó ideje; a Glazer család a többségi tulajdonos. Épp csak nem olajból jön a vagyona, de ugyanúgy zsebből van finanszírozva a klub, mint pl. a City esetében.

Felhasználó
11 éve
Az arabok meg most saját blt akarnak amit 2 évenként rendeznének meg. 16 meghívott csapat +8. Remélem nem lesz ilyen, de hát amennyi csapat a kezükben van..
.

Felhasználó
11 éve
Egyébként Abidal hivatalosan is visszatért a pályára. <3
.

Felhasználó
11 éve

Hála az égnek. Remélem nem kell Alvest néznem még 1 darabig. Mert ezzel a hajjal méginkább úgy néz ki, mint valami majom. :D
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Ha már a hülyéje ilyenbe fogad.. :DDDD
Mivel Adriano lesérült, így Abidal csereként már pályára is léphetne. Csak nem tudom milyen fizikai formában van.
.

Felhasználó
11 éve

Felhasználó
11 éve
Már cáfolták. Amúgy is miért menne el Sanchez egy gyenbe Interbe, amikor ebben a Barcában is kap elég lehetőséget, úgy, hogy eddig formán kívül volt. Nagyon csalódott lennék ha eladnák..
.

Felhasználó
11 éve
Hülye lesz elmenni a Sánchez. Ha nem is halomra, de nyeri/nyerheti a kupákat a barcával, miközben messze nem olyan kvalitású labdarugó, tudás alapján az interben is max padozna nálam.
Szabeszt fórummoderátornak!
«1...131132133134135...198»