«12» Új üzenet
Mit szeretnél leghamarabb/legjobban látni a játékban?
Botokat 9 szavazat
Skineket 2 szavazat
Új épületet 10 szavazat
Új szezont 4 szavazat
Több eventet (mint ToTH, Headhunt) 2 szavazat
Összesen 27 szavazat

Eredmények

Adminisztrátor
4 éve
Szeretnenk kikerni a velemenyeteket, hogy mi lenne a kovetkezo dolog, amit legszivesebben fogadnatok a jatekban es/vagy az oldalon. Par dolgot bedobok a szavazasba, amik amugy is tervben/keszuloben vannak, de ha sajat otlet van, azt irjatok kommentbe. Nehany dolgot azert elore le kell szogezzek:
- "Uj fegyver, jobb grafika", ezek most nem opciok. Jobb grafika, mas/jobb jatekmotor fejlesztese ott kezdodne, hogy Stickman Warfare fejesztese abbamaradna, es Stickman Warfare 2 vagy ilyesmi kezdodne. Ezt most meg jo hosszu ideig (vagy valaha) ne akarjatok. Uj fegyverbol van talomba rakva mindket csapatra 1-1, de hogy erdekesek is legyenek, modositassal jarna a szerver kommunikacioban is, szoval nem egy hamar keszulne el.
- Botok. Most is ott a frontvonal, ahova barki kimehet az atlantisziak ellen jatszani. Hogy ennel okosabb/kevesbe bugos botok legyenek, idobe telne, de ez megvalosithato. Viszont aki erre szavazna, vegye figyelembe, hogy botok vannak most is.

Szerk.: Megjegyzem a fejlesztes soha nem allt le, Was napi szinten foglalkozik az oldal jobbatetelevel, illetve nemreg ugye elkeszult az uj misszio rendszer is. Ez a topic arra van, hogy mindenkepp abba az iranyba haladjunk, ami a legtobb jatekosnak okoz oromet.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
4 éve
Sad hogy nem lehet több opciót választani, de így 21 perc fejtörés után egy új szezonra szavazok, bár az eventek és a skinek sem lennének rosszak. A szezon talán picivel jobb játékoscsalogató lehet mint az eventek. Skinek úgy tudom tervben vannak, hasznosak is lennének. A botok szerintem nem akkora játékoscsalogató dolgok, engem legalább is nem hoznak lázba. Az nem rossz hogy a frontlinenál lehet velük harcolni, szerintem egyelőre az elég. Mondjuk egy kis okosítás lehet rájuk férne. Új épület egyelőre nem szükséges szerintem, mivel valljuk be, a mostani játékosok bőven elférnek a jelenlegi épületek közt.
getbanner.php?n=Emerald13

Moderátor
4 éve
Játékosokat.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
4 éve
Én is erre szavazok! :)
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
4 éve
Adom, ez már ez a kategória.
getbanner.php?n=Emerald13

Adminisztrátor
4 éve
Játékosokat.

Anno masik szavazas alapjan mar kiderult, hogy azert nincs fent senki, mert nincs fent senki. Nem kooperaljak ossze a jatekosok normalisan sose, hogy mikor tudnanak egyutt jatszani, meg az esemeny rendszerrel sem. Ennek orvosolasara kezdtunk bele a botokba, hogy ne unja el az eletet aki fent van amig masokra varakozik. Na persze az is sokat segitene, ha nem fel eve etkezo filozofusok szimulaciot jatszanank.

Felhasználó
4 éve
Anno masik szavazas alapjan mar kiderult, hogy azert nincs fent senki, mert nincs fent senki.
Nem azért mert esetleg több ezer game van kint a piacon ami többet nyújt esetleg mint egy team deathmatch, bármily ellenségesen is hangzik ez, főleg tőlem? A mai kölkök már nem Stickman-eznek hanem Fortnite-ot tolnak felülve a hype-nak, aztán majd mikor jön a következő őrület akkor átpártolnak oda. Ilyen óriáscégek marketingeseivel pedig ti sosem fogjátok tudni felvenni a harcot. Bár nem mintha látnék valamilyen próbálkozást is ez ügyben. (most lehet szépen megfogalmazva elküldeni a jó édes életet adómba.)

Legutóbb szerkesztve ydrfgxdfhxdtr által


Felhasználó
4 éve
unknown.png
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
4 éve
És miért üres mindig a szerver? hát persze hogy azért mert nincs kivel! várj, mi?!

Felhasználó
4 éve
Lenne kivel, ha minden játékos tudná hogy mikor játszik a másik. De mivel nem tudják, ezért mindenki mindig arra vár hogy játszon valaki, oszt majd csak azután játszanak.
getbanner.php?n=Emerald13
«12»