«12345...156» Új üzenet

Moderátor
12 éve
Ha van valami, amiről nem tudsz, mint pl. mi minek a rövidítése, mi hol található, itt nyugodtan kérdezhetsz, és mi segítünk. Ez a topic CSAKIS a játékhoz kapcsolódó kérdésekre van, részletek a szabályzatban.

!SZABÁLYZAT! (NEM ISMERETE NEM MENTESÍT!)

Nem szeretnék nagyon szigorú lenni, de azt hiszem erre is szükség van.

1. Mint mondtam, ez a topic CSAKIS a játékhoz kapcsolódó kérdésekre van. Modellezés/MODolás nem tartozik ide, mivel azoknak van külön témájuk, ellenben a fórumról/honlapról/magáról a játékról jöhetnek a kérdések. Viszont az olyasfajta kérdéseket, amik egy-egy eventhez tartoznak, pl. mi hol található (most a Foci VB eventnél gyakori a "Hol vannak a labdák?" kérdés, vagy akár a játékban található Easter Eggek), töröljük.

2. Ez az egyik legfontosabb pont: EZ NEM OFFTOPIC!

CSAK is az éppen aktuális kérdéshez/kérdésekhez kapcsolódó hozzászólásokat írjatok. A válaszadót kijavíthatjátok, a kérdezőt NEM. A válaszban/kérdésben NEM lehet off rész, mégha az ilyenfajta hozzászólás itt elfogadott.

3. Ha valaki megmondta a jó választ, akkor NE írd le ugyanazt, és NE erősítsd meg (Azt majd a Moderátorok/Adminok megteszik).

4. Ha valaki már írta azt a kérdést, amit te is fel akartál tenni, NE írd mégegyszer. Használd a "Keresés" gombot, hogy megbizonyosodj arról, tényleg nem -e kérdezték azt, amit te akarsz.

5. Ha nem válaszolnak aznap a kérdésedre, NE dühöngj és NE legyél paraszt/szarkasztikus. Várj nyugodtan, a "Türelem rózsát terem!".

6. Ez a másik legfontosabb pont: A szabályzat még itt-ott szegényes, megfogalmazásilag is. De ez NEM jelenti azt, hogy kihasználhatod a hiányosságokat. Ha valamit kifelejtettem/kifelejtettünk, akkor írj Privátban valamelyik moderátornak, vagy írj az Offtopicba. Köszönöm.

7. Ebben a topicban az elitek, moderátorok és a rendes felhasználók nagyjából egyenrangúak, vagyis MINDENKI tartsa be a szabályzatot. Ez alól az Adminok kivételek természetesen.

8. Egy nap CSAK 2 kérdésed lehet. Ha valamelyik moderátor törli az egyiket, akkor se küldhetsz többet, úgyhogy gondold át mit akarsz kérdezni. (És másik napra NEM lehet átvinni a kérdések számát.)

9. A "Mért nincs szerver?" vagy a "Mikor lesz szerver?"-hez hasonló kérdések élből törlésre kerülnek. Ha nincs szerver, akkor annak egyszerű oka van: Mert nincs. Nem kapcsolta be egyik szervertulaj se. Ha valami igazán lényeges dolog miatt nem lenne, úgy is ki lenne írva hivatalosan, addig fölöslegesen kérdezitek meg. A "Mikor lesz szerver?"-re is csak egy "Amikor lesz" választ tudunk írni.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve
Meddig lesz meg a régi fórum? Szeretnék egy pár dolgot eltenni...
QEJEXUtvAwJSBF8fEwVQ.png

Felhasználó
12 éve
Jóóóóóó sokáig.

Moderátor
12 éve
És ha csak archiválva lenne? Le lenne zárva az üzenetküldés és a regisztrálás. Nosztalgiaképp maradhatna.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve

Good idea.
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
12 éve
http://imageshack.us/photo/my-images/593/asdmpr.jpg/
Nyomom a tovább gombot de semmit se csinál. :|
Miért van ez?
Hivatalosan is Minecraft kocka vagyok! :P
twi_bop_by_blackgryph0n-d4s9y6l.gif

Moderátor
12 éve
Mert már rég új oldal van. Az átregisztrálást fölöslegesen próbálod.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve
A új fórumba a régi fórum bannjai beleszámítanak?
Elismert láma és volt hszhunter!
lakilenckilenc-by én

Felhasználó
12 éve
Vélhetően ha ezt az üzenetet meg tudtad írni, nem. Ki gondolta volna...

Felhasználó
12 éve
mi a francért csináltatik hibabejelentő topicot amikor még hülye is látja hogy le van zárva?????????????,
troll.png




«12345...156»