«1...3738394041...156» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
stickman.hu/medal
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
12 éve
köszi szépen

Felhasználó
12 éve
mióta nincs outland és miért szedték ki?

Moderátor
12 éve
A mostani verzió óta, és azért, mert technikailag eléggé gázos volt.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Moderátor
12 éve
Az idézet nem a véleményemet tükrözi, csak a funkció bemutatására szolgál.
Idézet:
linkJáték közben létfontosságú kikapcsolni az összes egérgyorsítást. Bekapcsolt gyorsítással nem leszel képes következetesen játszani. Például lehet, hogy 15cm egérmozgatást követően 180 fokot fordulsz, azután egy másik alkalommal - ugyanúgy 15cm mozgatást követően - 100 vagy éppen 270 fokot fogsz fordulni attól függően, hogy milyen gyorsan mozgattad az egeret. Az egér válaszának ezen bizonytalansága elkerülhetetlenül határok közé szorítja bármelyikőtök cselekvőképességét.

A legkönnyebb mód - hogy meggyőződj arról, hogy az összes változó egérérzékenység ki van kapcsolva - az, hogy uninstallálod az egered meghajtóját a 'Start->Beállítások->Vezérlőpult->Programok telepítése és törlése' menüpontból, ezután pedig szüntesd meg a kijelölést 'A rámutatás pontosságának javítása' jelölőnégyzetben ('Start->Beállítások->Vezérlőpult->Egér->Az egérmutató beállítása')!

Felhasználó
12 éve
most hogy-hogy nem tok botok ellen játszani?

Felhasználó
12 éve
Ki lettek véve.

Felhasználó
12 éve
Igen .

Moderátor
12 éve
Ha a rendes verziót feltelepíted, a játék mappájában annak elindítása után keletkezik egy log.txt nevű fájl. Másold be annak az utolsó néhány sorát, és meg tudjuk mondani, mi lehet a gond.

Felhasználó
12 éve
Még egy gyors kérdés a medálokról:

Ha az illető összes medálját törölnéd (lehet ilyet?), és egy se maradna, akkor az illető elkezdhetné a medálgyűjtést az elejéről?
«1...3738394041...156»