«1...1718192021...69» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Csak a Clear Sky-t nem vittem még végig :d A többit legalább 5*. Legalábbis a CoP-t.

Moderátor
11 éve
Shadow of Chernobylt még sosem vittem végig, csak a pultosig jutottam el. Mentem volna tovább, csak a Duty területén próbáltam felszedni egy stasht, és olyan szituációba kerültem, hogy ki kellett nyírnom a fél Duty sereget... Meg úgy az egész várost kb. :D

Clear Sky-t jó lenne már játszani, csak az a baj, hogy nem igazán optimalizált, és nálam akad mint a kurvaisten, nem tudok egyszerűen normálisan célozni.

Call of Pripyatot pedig már rongyosra játszottam, egész jó kis játék, csak szerintem túl rövid, és nincs annyira sok side quest sem benne.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
A Diablo 3 mindenkinek ajánlott. 12 év munka és végre eljött a megváltó rengeteg lopás elleni védelemmel. pl Ha valahol feltelepitették és elindították (az indításhoz kell nem) akkor az a CD máshol nem lesz jó csak akkor ha teljesen leformázták a gépet. Másik gépre ha fölteszik akkor az indításnál keres a neten és ha már indították arról a CD-ről akk letiltja (persze rá 1 hétre már kitalálták, hogy lehet ezt kijátszani >:(. )
Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktörlődet. Mozgó ablaktörlő alá nem lehet betenni a büntetőcédulát.
Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC –ajtó melyik oldalán várakozol!
Ki korán kell keveset alszik.
Az éttermek dohányzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák!

Moderátor
11 éve
Az tudom hol van ott akkor tudtál volna stash-t felszedni ha már "megnyílik a kapu nyugat felé" (nem tudom hogy értik mert még nem járok ott) mert ahová te akartál menni ott van a vezérük és őt védik (az egyik katona megadja a koordinátáját) mert háborúban vannak a Freedom-al.

Nincs ott semmilyen vezető. A Duty terület bejárata mellett van közvetlenül egy elhagyatott raktárféleség, vagy nem tudom, amelynek a tetején be lehet jutni (kifele azonban nem, lol). Se nem Dutyhoz, se nem Freedomhoz nem tartoztam, és leginkább az előbbi volt a baj, ugyanis az egyetlen kijárat egyenesen a Duty területben volt... Még sneakkel sem tudtam rendesen kijutni. :(
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
GTA 5-öt előrendeltem kibaszott jó! ^^
♥ 9gag ♥

Felhasználó
11 éve
Gun Mayhem hacked 2 barátommal egész nap toltuk xd
QE9ACUtvAwMAAlNPQgVQ

QEFPCUtvAwMGVggYEgVQ

Felhasználó
11 éve
az egy nagyon béna. Nem tudom hogy a kettő milyen, de nekem a WarIII jobban bejön.
A haverom meg a Lego Star Wars 2-re van rákattanva (nem a legjobb játék, NFSMW jobb) de el lehet vele kockulni.
konyvfalovblogo.gif

Moderátor
11 éve
Köszönjük eme baszottul létfontosságú információt, mellyel milliókat sokkoló csapással vetettél véget a már 2 hónapja lezárt vitának.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
Stickman Warfare! :D
Fuck the World, fack to all.!
Warning :D
134183011189596295.gif

Felhasználó
11 éve
Arról hallottam, állítólag rohadt jó.
«1...1718192021...69»