«1...5152535455...69» Új üzenet

Felhasználó
9 éve
Tudtok mondani valami multiplayer funnolós játék,aminek nem túl nagy a gépigénye?
Online játék, de elég fun szerintem (onetime, hotseat játék): Curvefever

Felhasználó
9 éve
Evolve
Szerintem zseniális ötlet. MMORPG(?) vagy fogalmam sincs miez. Lényege hogy van egy csapat ember (4 darab: support, assault, medic és trapper), akiknek a dolga az életben maradás és hogy legyűrjék a szörnyet. Idáig kb mint a Left 4 dead. De itt jön az érdekes rész. Lehetsz te a szörny. A fenti videóban bemutatja egy srác, hogy néz ki a szörny szemszögéből a dolog. Az ő feladata, hogy kisebb állatokat/szörnyeket zabáljon és ettől tud fejlődni (erősebb skillek, nagyobb lesz, és királyabb :D ), továbbá, hogy elpusztítsa mind a 4 embert, vagy ha 3-mas szintre sikerül fejlődnie anélkül, hogy megtalálnák, kap egy secondary questet, és elpusztíthat egy áramgenerátort, amitől szintén ő nyer. Természetesen a szörny sokkal erősebb, mint az ember, de jó taktikával megölhető, főleg ha 4-en jól összejátszanak az emberek ellene. Jónak tűnik, ha valaki kipróbálta már, érdekelnének a tapasztalatai

Legutóbb szerkesztve speed által


Felhasználó
9 éve
Half Life 2
----
#EverythingFor60FPS
image.jpg

Legutóbb szerkesztve Doxine által

SGHr7v.png56czoP.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
9 éve
https://www.clickerheroes.com/
Cookie clickers színvonalú online game. De ez legalább jobban ki van találva, sokkal több ideig elfut. (fontos: kikapcs közben is gyűlik a pénz)

Felhasználó
9 éve
http://www.rockstargames.com/videos/video/11267
Spoiler: minden jelenet egy-egy küldetésből (sorrendben) van. az utolsó (1 perc körül) a legjobb ;D
SGHr7v.png56czoP.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
9 éve
Nos nem is tudom hogy kezdjem ezt a kis cikket, de bele vágok a közepébe. Van egy olyan bazi jó játék aminek a neve az hogy Ori and the Blind Forest.
Valószinüleg már páran halottak róla és a szerencsések játszottak is vele. Aki nem játszott még ezzel annak ez egy kötelező darab. Ezt a játékot MINDENKINEK KI KELL PRÓBÁLNIA!!!! ki emelem még egyszer MINDENKINEK!!!
Igaz én is úgy ültem le elé hogy jó lássuk hogy mit tud de különösebben nem fog érdekelni de a véleményem az első 10 másodpercben megváltozott. Ugyanis ez egy eszméletlen jó játék és aki tényleg gamernek akarja magát mondani az azonnal töltse le. Még azok is akik nem szeretik az efféle játékokat (én is igy ültem neki).
Én már eddig rengeteg játékkal játszottam már az van úgy 100 is de ez mindet visz. A játék az valóban játszatja magát.
Aki csak teheti az töltse le ha csak megtekintés céljából de akkor is. Biztos hogy mindenkit rabul fog ejteni.

pár kép a játékból (saját)
ori_2015-04-04_12-28-29-68_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ori_2015-04-04_12-52-18-79_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ori_2015-04-04_12-53-21-57_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ori_2015-04-04_13-25-36-44_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ori_2015-04-04_13-17-44-79_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ori_2015-04-04_13-54-28-23_www.kepfeltoltes.hu_.jpg



Trailer: www.youtube.com/watch?v=EexSqzA5mXY
bemutató: www.youtube.com/watch?v=yOIDzxmyfVI


ha valaki érdekel a játék annak elküldöm a letöltő linkjét.

Legutóbb szerkesztve viktor által


Felhasználó
9 éve

Moderátor
9 éve
Aztamocskos. Ezt mind egyedül találta ki?

Felhasználó
9 éve
2006-ban Nokia N95 típusú okostelefon segítségével David Gilday építette meg az első kockakirakó robotot. Ezt továbbfejlesztve 2010-ben az 1GHz-es, ARM Cortex-A8 alappal rendelkező HTC Nexus One okostelefonnal (Android 2.1) és a Lego Mindstorms Robotics Kit felhasználásával megépített robot már 12.5 másodperc alatt teljesítette a feladatot. A jelenlegi harmadik generációs kockakirakóhoz a nyolc robotkart Mindstorms EV3 Lego építőelemekből 18 hónapost tervezést követően építette meg Gilday egykori ellenfelével, Mike Dobsonnal kooperálva. A Guinness-rekordot teljesítő új gép agyát egy Samsung Galaxy S4-es alkotja, ami elemzi a kockák kezdőhelyzetét, elrendezését, majd utasítja a robotkarokat a feladat megfelelő elvégzésére. A kockának nagyon pontosan kell illeszkednie a karokban, csak így sikerülhet a művelet simán és gyorsan. A gyorsaság másik záloga a háromszor gyorsabban „gondolkodó" vezérlés. Március közepén ezzel sikerült a 2011-ben felállított korábbi 5.27 másodperces rekordot megdönteni, melyet a Cubestormer 2 tartotta. A leggyorsabb emberi világrekord jelenleg 5.55 másodperc.

Gondolom adtak hozzá használati utasítást is :D
"A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt."
/Gundel Károly/

Felhasználó
9 éve
Aztamocskos. Ezt mind egyedül találta ki?
Offtopicba szántam amúgy de itt kötött ki.
Apja segített keveset neki de a nagyját ő csinálta meg durva 2 hónap alatt.

Ja és neki is S4-e van. :D

Legutóbb szerkesztve Rokosovsky által

«1...5152535455...69»