«1...2829303132...41» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
A Wall street farkasát mindenkinek ajánlom, talán az évtized filmje.

Felhasználó
10 éve
Én meg a szellemi leépülésre vágyóknak ajánlanám a Kickass 1,2-t.
Counter Strike-hangpack Stickmanhez:
Letölthető itt

Felhasználó
10 éve
Ha valakinek van szabad 1,5 órája, nézze meg az eredeti Transformers rajzfilmet, már csak a beteg magyar szinkron miatt is:D
Counter Strike-hangpack Stickmanhez:
Letölthető itt

Felhasználó
10 éve
A túlélő

2005. Június 28-án az amerikai haditengerészet megindította a Vörös Szárnyak akciót. A küldetés célja az volt, hogy megöljék az afganisztáni tálib vezért. A csapat tudomása szerint legtöbb 10 ember védte. A SEAL kommandós osztag négy főt küldött ki. Axelsont, Dietzet, Eriket és Marcust. A kommandósok pár civilbe botlanak, akikkel nem tudják, hogy mit csináljanak. Végül elengedik őket. Reggelre a srácok nagy harapófogóban találta magát. Bekerítette őket egy csapat tálib. Egy hadsereg. Nagy lövöldözésnek néznek elébe. A kommandósok közül egyedul Marcus Luttrell marad életben. Aki elég kacifántosan, de haza jutott.
"Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."

Felhasználó
10 éve
Megdönteni Hajnal Tímeát ki látta? És milyen?

Felhasználó
9 éve

Felhasználó
9 éve
8 Mile


Jimmy Detroit lepusztult munkásnegyedében él és egy présüzemben dolgozik. Nem elég, hogy szakított a csajával, emiatt vissza kell költöznie anyjához és kishúgához egy nyomorult lakókocsiba. Egyetlen szórakozása, hogy a helyi klubban néha megméreti magát a rap-versenyeken, a "freestyle" műfajban. Állandóan zenét hallgat, az agyába toluló szövegeket, rímeket pedig lejegyzi. Régi álma, hogy saját demót csinál. Azonban a helyi erõk rivalizálása nem korlátozódik a színpadra és a mikrofonra. A bandaháborúk egyre inkább elfajulnak.

(Évjárat 2002)

Legutóbb szerkesztve Kintsze által

"A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt."
/Gundel Károly/

Moderátor
9 éve
Eddigi legjobb vígjáték.;D
Még a trailert is eltalálták.;D
Mega Piranha
Port értékelés

Legutóbb szerkesztve Doxxy által

Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
9 éve
Nekem a Submarine c. film nagyon tetszett. (dráma/vígjáték, csak felirat van).
Érdekes történetmenet és nem fordul önsajnálatba, meg ilyenek, hanem inkább humorosabbra veszik a dolgot.

Legutóbb szerkesztve oilohnroc által

Counter Strike-hangpack Stickmanhez:
Letölthető itt

Felhasználó
9 éve
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017
«1...2829303132...41»