«1...2021222324...41» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Háborús film gyanánt ajánlom a "Vaskereszt" c. filmet.
rövid(ített) tartalma: Egy százados -akinek még nincs meg a vaskereszt kitüntetése- a végtelenségig megküzd a reménytelennek tűnő dél-franciaországi ütközetekben, hogy megkaphassa a vaskeresztet...
Nos, Vaskereszt címmel én egy olyan filmet láttam, hogy egy von beszari-senkiházi más "munkája" révén próbál vaskeresztet szerezni a keleti fronton kihasználva a segédtisztje zsarolhatóságát.

Felhasználó
11 éve
Spárta a köbön. A 300 paródiája, ma ment a Film+on. Láttam már néhányszor, és szerintem vicces.

Felhasználó
11 éve
DunaTV 21.15 Szigorúan ellenőrzött vonatok
Aki látott már reneszánsz festményt az megnézheti, a hivatalnoknak készülőknek gyorstalpaló a szakszerű stemplizésről. Mindenki másnak ott a Moha és Páfrány.
Ma este, de szerkesztgesse nektek Chrudinák.

Felhasználó
11 éve
Végső visszaszámlálás.

Nagyon jó kis úgymond "katonai" film.

A lényege hogy egy viharban visszamennek az időben a Pearl Harbor-i csatába. Nem szólhatnak közbe, mivel ha megváltoztatják a múltat, a jelen is megváltozik. Nehéz döntések között választják a...

Akit érdekel nézze meg többet nem akarok elárulni. :D

Legutóbb szerkesztve Kirsche* által


Felhasználó
11 éve
"Fék nélkül"

Akik szeretnek bringázni, azoknak kötelezõ ezt megnézni ;)

Felhasználó
11 éve
A holló. Nem szeretem a nagyon ijesztő horrorfilmeket, és épp ezért szeretem ezt. A másik pedig a Robison Crusoe kalandos élete. Hasonló, mint a Számkivetett. Ebben Robinson egy hajótörést szenved, reménykedik hogy nem szigetre jutott. Hát sajnos de, oda jutott. Elkezdi a túlélést, de a hajóban megtalált egy kutyát, "Skipper"-t. Miközben elment otthonról, észrevett egy kannibál törzset. Mivel épp le akarták szúrni, és megenni az egyik embert, ezért aki meg akarta ölni, Robinson lelőtte őt. Mindenki futott amerre látott, de sokakat még lelőtt. Akit megmentett, először meg akarta ölni Robinsont, de idővel rájött hogy megmentette az életét. Robinson rájött, hogy meg kell tanítani őt a nyelvére, és meg kell tanulnia hinni Istenben. A beszéd jól ment neki, néhány hónap múlva szépen megtanulta a nyelvet, de ő egy krokodilban hitt, akit a sátán küldött. Na ennyit leírtam, ha érdekesnek találjátok, nézzétek meg, szerintem jó film.:)

Felhasználó
11 éve
Kill Bill 1, 2

Akik szereti a Tarantino filmeit...

Felhasználó
11 éve
Csodálom hogy eddig kimaradt: The Walking Dead
Ugyebár a zombis téma mostanában nagyon "trendi", és a témán belüli sorozatok egyértelmű császára a TWD, így hát úgy döntöttem, egy próbát megér. Az első évadon vagyok túl, és eddig maximálisan elégedett vagyok a sorozattal. Legutoljára a zombis témából a Zombieland tetszett ennyire, de annak a hangulata teljesen más. Aki eddig még nem találkozott vele, és nem irtózik már ettől az egész zombie feelingtől, annak bőven megér egy próbát. Have a nice day.

Legutóbb szerkesztve Troublemaker által

"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
Azt leszámítva, hogy a zombik azok jelentéktelen mellékszereplők, és csak úgy vannak, tényleg jó zombis sorozat. :D Mer amúgy, túlélődráma, (apró spoiler) később egyre kevesebb jelentősége lesz a zombiknak. Persze olyan tényező a jelenlétük, amiről egy pillanatra se lehet megfeledkezni, de hát na.


Trónok harca. Első részt megnéztem most, egész jó. Kicsit sok benne a kúrás, mer hát arra ott van a pornó bazmeg, de azon kívül teljesen rendben van.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Nincs buzi jelenet a trónok harcában, csak gondoltam szólok. Olvass könyvet, ha már okoskodni akarsz.. Abban még több a szex jelenet *.* Várom már a John Snow - Ygritte jeleneteket :P

FILM: Iron Man 3. Sokan lehúzzák, mert új a rendező, szerintem ez most is király. Kultusz film, mind Iron Man karakterének, mind R. D. Jr.-nak. Ettől eltekintve legalább egy kis izgalmat is tettek bele és számomra nem várt csavarokat. Értékelem! A grafika szépen van megoldva, pl tudom hogy hol nem volt cgi az egyik jelenetben és szépen lett kivitelezve..
A vége az kicsit elkapkodott, olyan nagyon "vége" szaga van, pedig az Avangers 2 még ez után érkezik..
Tájékozottabbaknak: Az a Hulk Buster kurvakomolyan néz ki :D
"Jarvis, küldjed Igort!"
Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility.

LOL4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
«1...2021222324...41»