Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Érdekelne, miért nem igen használjátok az új CW toplistát, és hogy lehetne ezen javítani. Ha így marad, nem sok haszna lesz.

Felhasználó
11 éve
Nekunk mar lett volna 3 cwenk.
Csak ketszer nem jottek el :D

Felhasználó
11 éve
En az elejetol fogva sejtettem, hogy ez lesz. Szerintem egyszeruen tul "csicsa' az egesz es tul van komplikalva. Szimplan egy sima eredmeny beiras is eleg lenne; ez az egesz "ki hany pontot szerzett" lebontas tagrol-tagra tul sok mar...ha meg a gep szamolna nekunk, akkor mukodne, de igy kinek van kedve utolag szamolgatni, foleg ugy, hogy kozben idonkent le is dobal egyeseket meccs kozben. A hagyomanyos modon torteno szervezes es lebonyolitas mar meg lett szokva, csakugy mint ahogy az uj jelentkezesi rendszert sem veszik tul sokan igenybe emiatt. Plusz az is rajatszik, hogy bizonyara a suli miatt most ugymond "uborkaszezon" van a CW-k teren. :)

Edit: Bar, akarhogy is kritizalom a rendszert, a valodi oka a CW-k nem szervezesnek nem maga a rendszer az oka; a ketto teljesen fuggetlen egymastol.
Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Felhasználó
11 éve
Valójában pont hogy ugyan úgy működik a pontozás, mint a régi rendszerben. Akkor is ledobált tagokat, akkor is külön kellett összeszámolni, és a legtöbb esetben készült kép is a tagok végeredményéről. Annyi, hogy azt a 8-10 pontot be kell másolni a képről az oldalra.

Moderátor
11 éve
Rossz a kérdés :) Igazából szerintem az érdektelenség a probléma, sokan nem ismerik a rendszert, főleg, akik fórumra nem járnak. Lehet, hogy elég lenne egy tájékoztató körlevél, hogy beinduljon :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Csak szimplán kevés cw van egy toplistához. Azok részéről is érdektelenségbe fullad, akik amúgy ismerik az egészet, mert a lebonyolítás néha marha idegtépő.
Young bloods, it's all about buckets

Moderátor
11 éve
Igazából a szavazás nem elég az okozat kimutatásához. Általában nem egy probléma okozza a CW-k szervezését. Még ha sikerül is a megfelelő időpontot kiválasztani, (már ebből is sok gond adódik) játék közben is előfordulnak problémák. A legutóbbi CW-n pontosan ez történt, a résztvevők felét folyamatosan ledobta a játékból, így nem tudtunk kiegyezni a végeredményben. Adódhatnak egyéb problémák is, pl. net problémák, ping, stb.
Az inaktivitás a másik ok. Kevés aktív ember van a klánokban egyszerre ahhoz, hogy egy normális létszámmal meg lehessen mérkőzni.
Ezekből az következik, hogy sok időbe kerül az időpontot lefixálni, és már emiatt is elvetik sokan az öteletet. Ha belegondolunk a játék kezdete óta sem volt számos CW, nem véletlen.
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Felhasználó
11 éve
Utálok CW-ni és nincs időm CW-ni!
Elszáll az idő, ketyeg az óra, mondja *TIK-TAK*
Nézem a mutatót, de nem pörög már vissza
Lógtunk a téren, télen fáztunk, nyáron vert a víz
Jöttek a yardok, dobtuk a pakkot és mindennap ment a beef
Lelépett pár haver, de nem hullajtok könnyet
Átlátok rajtatok, gecik, a szemem mint a röntgen
Mostmá' tudom ki volt barát, ki volt kamu
Az exemnek azt kívánom, hogy bassza meg a Damu
Tudom, hogy honnan jöttem, a múltat nem tagadom le
Vagyok ki vagyok, a vérem a csapatomér' a torkod harapom el
Buliból melóba, melóból suliba mentem és csak kentem
26 vagyok, de belül úgy érzem 40