«1234» Új üzenet

Moderátor
6 éve
Hehe, nagyon szép, de szerintem a politizálást nem nagyon kéne.
semmi köze a politizáláshoz de gg
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
6 éve
Nem tudom az előzményeket, de a stickes moderátorok képtelenek rangjukhoz méltóan objektíven kezelni a problemakat.Ez szerintem a szűkülő communitynek tudható be.(persze a haverjai faszsaga fölött mindenki elnez míg egy ellenszenves szemely apró szabálysértése már büntetést vonhat maga után).Amit javaslok az a rendszer megujitasa.Ki kellene nevezni max 2darab elhivatott modit akik aktívak szeretik és akarják is csinálni a melót és képesek semleges szemmel nézni a dolgokat.A többieket le lehet fokozni.Ezenkivul az Adminok a fórum ügyeibe ne szóljanak bele hanem foglalkozzanak csak a játékkal. :)

Bocs ha már a topic nem releváns de megláttam és muszáj volt irnom

Szerk.:telóról vagyok lehetnek grammar failok
adrenaline addict



Felhasználó
6 éve
VAjon van-e köze a politizálásnak a témához? Vajon érdemes-e példálózni a politikával napjainkban? Van-e értelme a stikmun fórumon politizálni?Hozzáteszem hogy fontos az hogy ebben az esetben legyünk értéksemlegesek ahogy azt annak idején Max Weber a frankfurti iskola egyik szellemi elődje álmodta meg az értékelési tevékenységet. (A frankurti iskola, amely arról híres hogy frankfurtban volt) és legyünk pártatlanok, tehát ne vigyük át az egészet az aktuálpolitika szintjére. Erre a kérdésre nagyon sok adekvált válasz létezik, szinte válogathatunk a válaszokat illetően. Erre is egy bő véleménykifejtést szeretnék megfogalmazni mint ahogyan azt tettem már korábban a történelem során, körülbelül egy órával ezelőtt, de ami múlt az már történelem igaz? Ez is egy igazán érdekes téma amit érdemes lenne kifejteni majd a későbbiek során. Na de térjünk vissza a politizálós kérdésünkhöz? Van-e legitimitása annak hogy politizáljunk itt? A véleményem szerint több válasz is adható erre a kérdésre. Például az hogy igen. Na és mi van akkor ha azt mondjuk hogy, igen legyen itt is politika. Akkor az van hogy több ember jön ide. Ugyanis, Magyarországon mindenki politológus, mindenki ért a politikához szóval nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagy tömeget tudna vonzani a stikmun fórumra ha minden gyökér ide írhatná a véleményét.
És mi lenne ha azt mondanám hogy nem? Hát akkor nem írhatnám meg a véleményem mert Banán valószínűleg bannolna engemet.
De vajon jogosan teszi-e ezt? Ez nem egyértelmű mert az emberi és politikai szabadság nyilatkozatok 1463-es kiadása szerint ha fórumon törlik a hsz-ed az törvénytelen, és az alkotmánybírósághoz kell fordulni a legsúlyosabb esetben. Szóval nem jogos, de ha az amerikai egyesült álamok törvényeit nézzük akkor meg jogosan, mert Donald Obama első amerikai császár rendelkezései szerint ez így erkölcsös. Nehéz így igazságot tenni, ezért kérve kérlek titeket testvéreim hogy imádkozzunk az Úrhoz, akit Farkas Zoltánnak hívnak, a holdisten fiához. Az erő legyen mindenkivel.
flags_1

Felhasználó
6 éve
Huh! Lőjétek le ne szenvedjen!
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
6 éve
Az isten aldjon mar meg titeket, kussoljatok mar el a faszomba. Töröljetek ezt a kibaszott topicot a büdös faszba. Szegyen amit müveltek, meg hogy huzzatok itt az idöt, osszatok az eszt meg huszonötször leirjatok a kibaszott velemenyeteket. Mint ahogy Black emlitette Banan megkapta, sajnos Kung is, legyen mar eleg. Ja es megneznem a többi majmot, hogyan viselkedne Moderatori poszton.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
6 éve
kussoljatok mar el a faszomba.
Wow dude chill, take it EZ


10/10 szónoklat mindkét esetben, látom megfelelő retorikai okításban részesültél nemes oktatási rendszerünkben, amely felkészített téged az élet minden területére.

Felhasználó
6 éve
Na, remélem nem gondoltátok, hogy kimaradok a buliból.

Először is, köszönöm az egész csapat nevében, hogy ennyien billentyűzetet ragadtatok, és ontottátok magatokból az észrevételeket.

Tény, hogy 2 dologban kell előre lépnünk:
-Mikor moderálunk, akkor meg kell őriznünk az objektívságunkat, hiába vagyunk mi is emberből, a felhasználó (nem)szankcionálása nem függhet attól, hogy éppen betegek vagyunk/szakítottunk a barátnőnkkel/zh hét van. Ha valamelyikünk úgy érzi, hogy nincs meg a megfelelő lelki békéje, akkor nyugodtan elkerülhetjük a fórumot pár napig, vagyunk elegen ahhoz, hogy ne érezzük meg egy ember átmeneti kiválását. A másik tényező pedig, legyen tök mindegy, hogy a szabálysértést elkövető játékos a legjobb haverod, vagy éppen olyan, akinek a halálát kívánod, a fórum szabályzat mindenkire ugyanannyira vonatkozik, ezáltal a büntetési tételek is. (Persze, senki nem fog haragudni, ha egy 14 büntipontos játékosnak elsőre csak törlöd a hozzászólását, és írsz neki privátban, hogy nem biztos, hogy kell neki az a 2 pluszpont)

A másik dolog pedig: Az egymás közti kommunikációnk nem szar, hanem igazából nem létezik. Ezt minél előbb orvosolni kéne egy Messenger csoporttal. Nem, nem megyünk discordra, mert értelmetlen lenne. (és, most nem a discordot akarom leszólni, csak egyszerűen szükségtelen a számunkra)
Na, ennyit rólunk, meg a "munkánkról".

Tudjátok, mi elvileg értetek vagyunk, meg azért, hogy élvezhető legyen a fórum, ne pedig rák. Viszont ehhez ti is kelletek. Csak annyit kéne tennetek, hogy tiszteljétek egymást, tiszteljetek minket(nem, nem a rangunk, hanem az emberi mivoltunk miatt), és akkor már egy sokkal "élhetőbb" hely lesz ez a fórum.

Egyébként, ahogy itt olvasgattam a hsz-eket, úgy éreztem, hogy vannak bennetek tévhitek, pl. miszerint Banán felettünk áll a hierarchiában. Szóval ezt azért tegyük tisztába, hogy Baninak hatalmas respect, ami fejlesztéseket csinált, de attól függetlenül, hogy az "Adminisztrátor" jelző villog a neve alatt pirossal, attól ő itt a fórumon ugyanolyan moderátor "csak", mint én, vagy kung(ja, semmi)

Asszem leírtam mindent, amit szerettem volna, ha eszembe jut valami, nem habozom majd a tudtotokra adni.

Ui: A fórum szabályzat erre a témára is vonatkozik természetesen, a véleményezés mehet, de az offolást és a másik sértegetését pontokkal jutalmazzuk ezután!

Legutóbb szerkesztve Deuce által

Szabeszt fórummoderátornak!

Moderátor
6 éve
+1
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Felhasználó
6 éve
élnék a lehetőséggel hogy itt hagyom ezt az idézetet:
Szerintem meg nélkülözni kellene a bunkó, flegma válaszokat. Nem hiszem el, hogy ezt a maradék pár embert sem tudjátok annyiba nézni, hogy egy normális hangnemű választ tudjatok nekik adni. Unom már azt nézni, hogy ha valaki kérdez akkor egy értelmetlen fos választ kap vagy ha valaki egy új ötletet vet fel, akkor kapásból el van utasítva, mert vagy nemtörődöm vagyok vagy, mert az épp nem tetszik holott a játékosok szája íze szerint kellene formálni az oldalt és a játékot nyilván egészséges szinten. Ez az egész stick úgy el van baszva, ahogy csak van. A moderátorok nem végzik rendesen a munkájukat (tisztelet a kivételnek), ahogy az adminok is szarnak mindenre. Ha már rangot kaptatok, kedves moderátorok és adminok lehetne annyi eszetek, hogy nem büntetgettek minden szarért, pláne nem 10 vagy 20 pontokkal, hogy az a néhány felhasználó x ideig ne tudja használni az oldalt ezzel akár őt is elüldözve innen. Ebben a válságos időszakban rohadtul nem kéne szem előtt tartani a korábban felállított szabályzatokat. Lássátok már át a dolgokat! Próbáljátok meg egy kicsit több szabadságot hagyni az aktívabbaknak! Próbáljatok meg a kérdésekre normális válaszokat adni! Egyébként az is tök jó, hogy tétlenül álltok és nézitek ahogy a játék már az utolsókat rúgja. Teljesen jó, hogy az oldalon semmilyen frissítésre nem lehet számítani, mert "a faszom fog ezzel megint órákat szarakodni". Szerintem is úgy kell elutasítani az ötleteket, hogy egy normális indoklást nem bírtok adni. És persze! A saját magatok által kijelölt idő korlátot nem bírjátok teljesíteni. Tökéletes hozzáállás. Pont nektek kellene kitartani és tenni azért, hogy jobb legyen. Példát mutatni. Oké, hogy ez egy amatőr játék, de azért lehetne úgy viselkedni, hogy ez az egész egyáltalán komolyan vehető legyen. Amíg ezeken a szinte magától értetődő dolgokon nem változtattok ide nem, hogy újak jönnek, hanem csak egyre többen mennek el, amíg a végén senki nem marad. Ja és igen, szarok rá, hogyha megbüntettek azért, mert kiálltam a többiekért és magamért ezzel kiadva a nemtetszésemet. Ilyen körülmények közt én sem szándékozom tovább aktívnak maradni. Pont mindegy lesz.

Legutóbb szerkesztve Deuce által

special_banner.php?Nevermind&Klanom:%20-ELIT-%20%20%20&62398%20kill&Helyezes:26.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

Elit
6 éve
Ezt most nem érzem indokoltnak, hogy itt legyen. :D
Krisz és Andris munkájával kapcsolatban sem korábban, sem most nem találok kivetnivalót. Szabiéra sem. Sőt! Ez már rég volt, és a jelenlegi helyzetre már nem kimondottan aktuális.

Legutóbb szerkesztve Black által

"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"
«1234»