«1...1718192021...35» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Mit akarsz meg belepakoltatni velem? Legyen 15 szoba? Megcsinalom, ha uj winchestert veszek, tonkrement a mostani, de lecci, reszletesebben fejtsd ki a problemat.
Mereteket viszont nem irtam!
konyvfalovblogo.gif

Moderátor
11 éve
Szerintem te soha nem jártál még múzeumban.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
11 éve
A játékba biztos, hogy nem kerülne be soha egy teljes múzeum, mivel nyakamat rá, hogy senki nem venné a fáradtságot arra, hogy lemodellezze. És hiába a pattogás a részedről is, mivel senki nem azt mondta, hogy modellezz le egy teljes múzeumot száz százalékos alapjrazzal, viszont szerintem ha egy épületet nevesítel, akkor az legalább jellegében hordozza azokat a külső jegyeket, ami alapján joggal hívhatod annak, aminek elnevezted. Nézd meg a játékban a Maya piramost. Soha nem voltak olyanok a maja építmények, mint a játékban, viszont jellegét, stílusát tekintve közel áll hozzájuk, ezért rá lehetett aggatni a nevet. Ugyanez igaz a Pantheonra is, ami külsőségekben tényleg hasonlít az eredetire, de köszönőviszonyban sincs vele, ami a részleteket illeti. Senki nem mondja, hogy ne modellezz múzeumot, tényleg, nyugodtan csináld. De akkor az legyen múzeum, ne random tetős ház, és ne háromhelyiséges valami, amit konyvfalovb felebarátunk alkotott.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Treb!
Egyáltalán nem értek a modellezéshez és az ehhez kapcsolódó munkákhoz, grafikai dolgokhoz, amit kléni, sapi és a hozzáértők azt mondták rá hogy semmi, nekem az is nagyon tetszett, szóval... remélem érted mit szeretnék vele mondani, de egy kicsit hadd segítsek ötletadásban.
Nézz meg egy múeum alaprajzát, nézz egy bejáratot. A játékban úgy tudnék egyet elképzelni, hogy mintás(igény szerint, valami középkori oszlopot nézel) oszlopok vannak belül, ezeknél nyitott ajtók helye, ahol el lehet menni, ott bármilyen modellek(szerintem ötletes lenne ha a saját modelleid kis mását oszlopokra teszed), és a bejárat elé pedig egy szökőkút.

Moderátor
11 éve
De tényleg. Hápogtok itt, hogy nincs mit berakni, de mikor felmerül egy ötlet, akkor már kapásból el van ásva.

Sajnálom, de nem jó. Hápogásra egyedül csak a madarak osztályából származó kacsák képesek. Nekünk, embereknek meg semmilyen rokoni kapcsolatunk nincs velük, főképp azért, mert mi emlősök vagyunk, ők meg tojásrakók, valamint az állkapcsunkon sem helyezkedik el semmilyen csőr/szarukáva, és fogazatunk is van.

Nincs elásva semmi sem kapásból. Eddig csak Kléni parasztkodott, de komolyan, ő mikor nem? Sapi is csak azt mondta, hogy eddig mindent, csak nem éppen múzeumot láttunk.

ha neki állnék és egy hét alatt össze hoznék egy igényes múzeumot, rendesen letextúrázva az miért ne kerülhetne be a játékba?

Dehogynem kerülne be. Csak épp az a baj, hogy eddig semmi olyan munkát nem produkáltatok, amin látszik, hogy tényleg 1 hetes meló, és rendesen ki van dolgozva.

U.I: Sz*rt se számít, hogy valaki járt már múzeumban, vagy nem, mert nem az egészet járja be, csak egy részét, ahhoz kéne az egész tervrajz.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy googlen többszáz tervrajzot lehet találni, akár múzeumokról is. Csak tudni kell keresgélni.

Tess
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Moderátor
11 éve
Azt értem hogy azért szeretnétek múzeumot csinálni, mert azt hiszitek azt egyszerű. Kijelentem, hogy múzeumot modellezni nagy kihívás.
Mellesleg amit ti csináltatok úgymond, hogy van 2 szoba rajta 10 képpel, azt egy kisebb galériának nevezném.
Nézzük egy múzeumnak milyennek kéne lennie. Én élből 2 csoportra osztanám. vannak a történelmi épületekből átalakított múzeumok, pl. kastély, és vannak az új építésű, kifejezetten múzeumnak épült dolgok.
Az elsőnél valójában úgy kell kialakítani, hogy megtervezel egy kastélyt, aztán átalakítod múzeummá. Ehhez ismerni, kell mitől lesz kastélyszerű egy kastély. Persze nem csak kastélyokról van szó, de példának jó. Fontos, hogy nem a részletképzésekről beszélek, mert az a játékban low poli miatt nem játszik. Az épület tömegét, az arányait kell megfogni. Mondjuk ez a történelmi típusú volt.
A második úgymond újkori múzeumok, szűmomra nagyobb kihívás, igaz, a játékba valószínűleg ebből az irányból megközelített épületek jobban megfelelnének a játszhatósághoz. Első lépésből felejtsétek el a szocializmust. Nézzetek nyugati példákat, nem a szart kell utánozni, hanem a jót. pl. Guggenheim múzeum. Nem hasonlít semmire, ez egy Múzeum. És mielőtt azt hinnétek ez csak úgy design miatt néz ki így: NEM, emögött bonyolult tervezés áll, hogy használható legyen a múzeum.

Nektek a feladat kettős: használható múzeumot, és használható fps játékteret kell alkotnotok. Nem könnyű, de senki sem mondta hogy az.

(U.I.: szerintem inkább tervezzetek mozit)
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Felhasználó
11 éve
Mihelyt lesz uj winchesterem, mert ugye befoccsolt a regi, nekiallok, ujra, es ha kell 500/szor kezdem ujra, de akkor is megcsinalom, ha a nyaram ramegy.
Mellesleg akkor osszeszedem mi lehetne benne:
A) Koyponti helyen, a jatekkal kapcsolatban:
1. Fan art
2. Modellek
3. Idovonal, ujitasok

B) Csicsa:
1. Planetarium (par gomb es mas semmi)

Most mennem kell bovitsetek, ha akarjatok. Es SaPy mondta hogy tervezessel kezdjuk, hat ne mondjatok hogy nem azzal kezdem.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
Egy múzeumban szerintem az alaprajz mellett a múzeumot díszítő motívumok oszlopok nagyon fontosak.Gondolom senki se akar egy Sapy által említett guggenheimi múzeumot modellezni.Mindjárt készítek egy paintes rajzot ,hogy szerintem milyen lenne egy ideális épület a játék és a hasonlóság szempontjából.

Moderátor
11 éve
El kell, hogy keserítselek. Nem a múzeum számít, hanem a bele pakolt kiállítási anyag. Amit te mondasz, azért jellemző, mert leggyakrabban 19-edik század végi, huszadik század eleji, ilyen, vagy más célra épített épületet használnak múzeumként. Akkor pedig ez a stílus volt a divat. Manapság azonban inkább az dominál, hogy moduláris, egy terű épületeket alakítsanak ki építészeti esztétikumuk megtartása mellett, és azt használják múzeumnak, kiállítótérnek. (Egyterű nem egy nagy termet jelent, hanem több, jól átgondolt termet, amik esetleg egybenyithatók, vagy elég nagyok ahhoz, hogy paravánfallal oszthatók legyenek.)

A Guggenheim múzeum pedig nem guggenheimi, hanem chicagoi. Nem mellesleg pedig iskolapéldája a letisztult épületeknek, amik az ötvenes évekgben múzeumnak épültek.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Sapy! Ma is tanultam valamit! Én a művészettörténelemben a romántól a reneszánszig tudok valamit a 20-dik századi letisztultságban nem vagyok otthon. Amikor nekem azt mondják ,hogy múzeum akkor nekem egy márvány épület jut eszembe telis-tele ion oszlopokkal és boltozatokkal. És ha modellezésről van szó és arról ,hogy mi kerüljön be a játékba szerintem egy ilyen jobban meg állná a helyét mint egy 6 emeletes kacskaringós épület nagy fehér szobákkal.
Eközben rajzoltam egy tervet ami nem tökéletes ,de az eddigi ötleteknél szerintem jobb: QEATCUtvAwMAVw1MEAVQ
«1...1718192021...35»