«1...4546474849...62» Új üzenet

Moderátor
13 éve
Szerintem ez elsősorban az előtted íroknak szólt. A famas jó, de igazuk van, a cső túl sok polyból áll.

Felhasználó
13 éve
A famas szép, csak tényleg sok poly a csöve.
a célzóját csináld meg élénkebb pirosra, és tedd be mpg helyére (mert m4-nél nincs m4em asszem) és az mpgem -ben csináld világító pirosra :D
ha meg bekerül akkor amúgy is világítani fog ott :D

Moderátor
13 éve
Így van, a Famas-nak szólt legkevésbé. Tudod, akinek nem inge ... Azért a többiek remélem magukra veszik.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
13 éve
De kérdezhetnék valamit? A fegyverek pozícióját a játékban hol lehet állítani? Mert mint itt is vannak gondok: Stickman_Warfare_2012.12.19._16-50-23_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hiába probáltam meg wingsben fejjebtenni a játékban ugyanúgy maradt...

Moderátor
13 éve
Csak új exe fájl készítésével lehet átállítani a pozíciót, próbáld meg, hogy más fegyverek helyére rakod be a modellt. Ha bekerül a játékba/komolyabb modba, akkor be lesz igazítva rendesen.

Felhasználó
13 éve
Megpróbáltam az m4a1 helyén és az mp5 helyén, de majdnem ugyanaz mindkettő fegyvernél. És az exe-t hogyan írjam át?

Felhasználó
13 éve
Hát jószerivel sehogysem.
Azt csak akkor tudod módosíttatni, ha elküldöd egy embernek, akinek megvannak a forráskódok is.(jelen esetben akik készítgetik a játékot).
flatexch2_zpsec96a7e2.gif

Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Felhasználó
13 éve
Nem nagyon bírtam az m82a1-et a játékban. A textúrát már bocsi gyűlöltem, és a távcső se tetszett. A csőszájfék pedig tűl nagy volt (az enyémen se tökéletes de még finomítom). Ezért csináltam egyet, és ez lett a végeredmény 285 polygon (lehet GoldenBoy módjába benne lesz) :
Stickman_Warfare_2012.12.22._11-53-23_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Stickman_Warfare_2012.12.22._11-52-46_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Stickman_Warfare_2012.12.22._11-52-45_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Screenshot2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Screenshot3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Screenshot4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legutóbb szerkesztve által

Felhasználó
13 éve
szép lett, a távcső viszont nagyon össze van nyomva, a másik, hogy így is jól néz ki :D

Felhasználó
13 éve
szép lett, a távcső viszont nagyon össze van nyomva, a másik, hogy így is jól néz ki :D
Ezt meg hogy érted ez a fajta távcső pont ilyen.
«1...4546474849...62»