«1...2425262728...62» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
oké, amúgy a tetején az az "emlékmű" része

Moderátor
11 éve
Szerintem kezd valami kevésbé komplexszel, lehetőleg olyasmivel, amiről tudsz referenciát nézni, a közeledben van. Bögre, monitor, szék, asztal, TV, tehát amit körbe is tudsz nézni, mindent meg tudsz rajta vizsgálni. Aztán ha egy ilyesmit sikerül úgy lemodellezned, hogy az utolsó csavarig, repedésig, horpadásig, gyűrődésig hasonlít az eredetire, és ezt meg tudod ismételni más tárgyakkal is, kezd el mozgatni a fantáziád. Addig is hanyagold az efféle témákat, meg nem fogsz rájuk pozitív viszhangot kapni.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Jó, bár a textúrát kicsit unalmasnak találtam, ás a bevilágítás sem tökéletes. Gondolom nem wingssel csináltad a világítást, a tükröződésből ítélve.
Amúgy jó, és valahogy így fest egy szekrény.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
Ismétlem: amúgy tökéletes. Csak nem szeretem a monoton dolgokat, és egy szekrény ilyen. Realisztikából minimum 4/5. Tehát jó. Sőt, tudod mit? Felejstd el!
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
A ház kinyúló része (legyen "télikert" vagy nappali) homlokzata főfal, viszont a két oldalfala válaszfal vastagságú. Négy-öt különböző méretű ablakszélesség van. A kép alapján rögtön kettő a "télikertnél", ill. ha szemből nézzük "télikert" és szoba.
A nyílászárók elhelyezése vagy hiánya miatt nekem nem áll össze sem a ház tájolása, sem...

Felhasználó
11 éve
Ja a házakról teljesen elfelejtkeztem. Johnny, minek nyílészátó, majd ha lesz kerdve megoldja. Szerintem ha ezt lemented és csinálsz egy másik fájlba ugyanebből nyílászárókat meg ilyesmit akkor pofás kis kertvárosi modot kreálhatsz.
Amúgy a ház nekem tetszik.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
Ha így írom, hogy "nyílászáró helye", akkor megnyugszol. Ha nem, akkor letömök a pofádba egy-két építészeti könyvet: egyrészt nekem televan a felesleges porfogókból, másrészt te ugysem "agyilag" falod a könyveket.
Akkora seggfej vagy, hogy indulhatsz a budapesti melegolimpián.

Felhasználó
11 éve
Hogy...
Jólvan, én is elnézem a ti hülyeségeiteket, mert nektek is van egypár. De nem sértegetni jöttem ide és nem is akarok ilyeneket hallgatni.
Akkor HA úgy írom hogy készítesz róla egy olyan változatot, amin ablakok meg ajtók is vannak, akkor jó?
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
OFf része:
Mi sem azért jöttünk, hogy a te tudatlan, értetlen és neveletlen fejedbe verjük a dolgokat ANYÁD helyett..

De ha nem értesz valamihez, minek ugatsz bele, áruld már el nekem! (Ne, inkább menj innen..) A többit inkább nem is kommentálom..
Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility.

LOL4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Felhasználó
11 éve
Akkor HA úgy írom hogy készítesz róla egy olyan változatot, amin ablakok meg ajtók is vannak, akkor jó?
Nem jó. Ugyanis én nem konkrétan az ajtókat és az ablakokat hiányolom. Továbbá...
Csak egy a bajaimból: nem a ház közepében, központi helyen helyezzük el a hálószobát. Nos, meséld el, hogy ha a középen lévő helyiségbe nyíló ajtókat becsukod, honnan kap fényt? Központi helyen általában a nappali van. Van realitása egy nappalinak, mely teljesen sötét?
Ha ezekután sem érted a problémát, azon sajnos nem segíthetek.
«1...2425262728...62»