«1...2223242526...62» Új üzenet

Adminisztrátor
12 éve
A topic neve "korai próbálkozások", itt még nem a játékba kerülés a cél. Továbbá hiába van az "ez szar" egy sorba ragozva, attól még építő jellegű szakmai kritikát, iránymutatást a továbbfejlődésre nem ad... A csináld ezt - csináld azt egy fokkal jobb, de a legjobb lenne az, hogy HOGYAN... Köszönöm! Szerintem a cél, hogy minél több ember tanuljon meg szépen és jól modellezni...

Moderátor
12 éve
Tévedsz. Tutoriallal tele van a net. Ha technikai probléma van, segítünk, ez így van. De nem tőlünk fog megtanulni modellezni. És nem, nem az a cél, hogy minél több ember tanuljon meg szépen és jól modellezni. Ez egy "szakma", az itteni lelkes amatőrök 99%-a az életben nem fog oda eljutni, hogy akár egy Stickman szintű modellt készítsen, nem hogy megtanuljon szépen és jól modellezni. Sajnos, ez tény, mi segítünk, ha erről van szó, de nem, nem fogjuk a kezüket fogni minden egyes vertex arrébbrakásakor.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
12 éve
A másik, hogy ilyen modelleknél érdemes referencia után dolgozni, már csak az arányok miatt is.
na ezzel most egy kicsit félre nyúltál .....igen az oszlop jóval vékonyabb kéne legyen am meg közölném hogy ebből az épületből vagy 100féle van ...............na de ha vékonyabb lenne az oszlop akk nem lehetne hozzá használható feljárót készíteni a stickmanek peddig nem tudnak létrát mászni ezért a csiga feljáró ,és amint mondtam ezekből a tornyokból többféle modell van így a magasságuk is eltér a gömb nagyságával együt és ez egy ronda nagy "épület"

Moderátor
12 éve
Ha valamit nem tudsz megoldani (tipikusan ilyen a gusztustalan feljáró, amit készítettél), akkor ne erőltesd.

És ne a kifogásokat keresd, fuss neki mégegyszer, tisztességesen.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
12 éve
na végre valaki aki elég konkrétan megmondta mi a baj köszi

és akk még dolgozok rajta

Felhasználó
12 éve
szerintem elsőnek nem olyan rossz viszont az tény hogy nem játékképes :( Ha viszont olyat szeretnél ami illene is a játék környezetébe ahogy ez nekem is el lett mondva, akkor egy kicsit kiterjesztettebbre kéne csinálni. Pl.: egy gyártelep és abban egy daru az sokkal odaillőbb lenne mint egy víztorony. Miért kéne a stickeknek víztorony? Talán ha belül lenne a lépcső akkor de még így se. Nem tudnám elképzelni a játékban.
egyébként ebből már lehet "építkezni" csak ne hogy pár rossz kritika miatt feladd.
Ha valami többszöri próbálkozásaid ellenére sem sikerül, olvasd el a kezelési útmutatót.
Ha valamit elrontasz nevezd el 1.0-ás verziónak.
És ha a szüleid is hozzáférnek a géphez amit hétvégén használtál, Töröld az előzményeket!

Felhasználó
12 éve
köszi dexter am nem adom fel es azért kell a stickmaneknek vizt orony mert csak tenger van körülöttük n ezert nincs mit igyanak ezert a haborunak gyorsan vege lenne mert mindenki szomjan halna es gyártelepet azert nem csinaltam mert olyasmi mar van

am megegyszer koszonom hogy nem fikaztal agyon

Felhasználó
12 éve
De a stickek nem is isznak.:)

Felhasználó
12 éve
Maradjunk annyiban, hogy ez így nem elég. Víztoronyból is van olyan, ami szélesebb, nem csak ezek a fajták. Másfajta torony is létezik, ráadásul másképp is meg lehet oldani a feljutást, akár nem is fontos feljutni... A csövekből, ha normálisan lenne megcsinálva, lehetne jó 1v1 pályát is csinálni, olyat, mint a piramis melletti romok. Ilyen olyan munkagép, épület mellé, és már használható lenne.

Moderátor
12 éve
A jelenlegi aktív fórumozó felhozatalból jelenleg kevés olyan embert tudok mondani, akiknek a kritikájára egyáltalán érdemes odafigyelni.
Az első ilyen ember Hector, ért ahhoz, amit csinál, tett is már le szép dolgokat az asztalra, ráadásul korrekten tud kritikát megfogalmazni.
Másodsoron Speedgamer-t tudom említeni, aki ugyan nem profi, viszont precíz, pontos, és komolyan veszi, ha valamit mondanak neki, rá lehet számítani, ha korrekt kritikát vár az ember.
Aztán ott van Treborida, aki ugyan használhatót még nem tett le az asztalra (játék szempontjából), viszont amit modellezés terén láttam tőle, ha nem is meggyőző, de korrekt munkák, amik alapján feltételezem, hogy korrekt kritikát is tud írni egy-egy alkotáshoz.
Végül pedig magamat említeném, mivel szerintem a fórumon tartózkodók közül én foglalkozom legrégebben és legkomolyabban 3D grafikával (még ha a profi szint messze is áll tőlem), van elég referenciám is (még ha nem is mind a legtökéletesebb), amivel az első három ember kevésbé büszkélkedhet.

Bárki mástól kapott kritikát illik leszarni, mivel az vagy a "democsokjólettjátékbanahelye" jellegű hozzászólásokat szaporítja (ráadásul baromi nagy hazugság is), vagy pedig a natúr fikázást, amire nem érdemes odafigyelni, mivel fejlődni nem fog tőle az ember, max a kedve megy el mindenféle grafikai munkától.

Ezen kívül egy ember van, akinek beleszólása van itt a dolgokba, nevezetesen Adminunk, Alex, aki végső soron dönteni fog arról, mi mehet a játékba, és mi nem. Ti legfeljebb dicsérhettek, de nem dönthettek, az az ő dolga.

Ezeket figyelembe véve alkossatok modelleket, és szintén ezek alapján értékeljetek és fogadjátok a kritikákat, mivel a többiek véleményére magasról lehet tenni, úgy sem lesz igazuk :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal
«1...2223242526...62»