«1...1011121314...16» Új üzenet

Moderátor
6 éve
Amúgy szerintem Massát, vagy talán Doxxyt moderátornak!
úgy nem lehet shitpostolni, nemjó az
----
discordon van a stik csoportja ami ott van láthatja bárki, nincs ott kibeszélés, ellentétben a "seggnyalós" emberekkel, azok nem merték kiírni ezt maguktól? :/
nem lesz abból seggnyalás mellesleg ha nevetséges vitákat kritizáljuk, ja de bocs manapság mindenen a triggerkedni kell úgyis az a divat

Legutóbb szerkesztve Doxxy által

Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
6 éve
Nos én jelentkeznék mondjuk ha van/lesz rá mód...
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
6 éve
DarkHacker-t vissza kéne hívni. Szerintem anélkül hogy ő moderátor lenne ez a játék nem viszi sehová.

Egyébként ahogy doxxy is írta: a discord nyílt, bárki bármikor feljöhet

Adminisztrátor
6 éve
Na ide is irok valamit, leginkabb 3.0 alapotarol.

Ha valaki a masik ket topicot nem olvasta, akkor megegyszer leirom, hogy mindenfele fejlesztoi cuccost kell osszeszedjek, hogy folytatni tudjam a munkat, es ez idobe telik. Mellette nagyon, de nagyon sok tanulnivalom van iden, minden nap 8:00-16:00 bent vagyok, szerdan 8:00-20:00, csutortok 8:00-18:00. Raadasul nincsenek "biztos meglesz" targyaim, hanem minden huzos. Szoval mig tavaly lehetett stick > funkcprog, iden nincs ilyen. Perpillanat fogalmam sincs, hogy meddig huzodhat igy el 3.0, az is konnyen meglehet, hogy csak vizsgaidoszak utan lesz megint idom (februar). Ezert ismet szeretnem feltenni a kerdest: Szeretnetek-e, hogy azokat a funkciokat "kiadjam", amik csak a honlapon vannak, es jatekban megjelennek az uj dolgok majd egyszer. Pozitivuma, hogy szezon lezarasa utan igy a zsakbamacskaknak es mas jutalmaknak vegre lenne ertelme, de negativuma, hogy igy 3.0 nagyon kis frissitesnek tunik majd. Szoval az is ertelmes terv lenne, hogy ami osszefugg az oldalon megjeleno cuccokkal, azt valami 2.9.7 vagy mi verzioszammal adom ki, es a kibovitett scriptrendszerrel megjeleno SOK lehetoseg, es ha valaha elkeszul akkor az uj klanhazas dolog is majd 3.0 lenne. Mit gondoltok Ti?

Felhasználó
6 éve
Tehát akkor konkrétan először még jönne egy 2.9.7-es verzió, amiben tulajdonképpen nem újítások lennének, hanem jutalmak, ami minden játékosnak más. Hát ez kicsit szokatlan lenne, de jó lenne végülis.
getbanner.php?n=Emerald13

Adminisztrátor
6 éve
Nem egeszen. Az oldalon lenne sok ujitas, amik miatt eddig nem arulhattam el semmit a zsakbamacskakrol. Emelett a jatekba kerulne keves ehhez fuggo ujitas, illetve a Kreg-chatbot amit csinaltam, es /spectate. A jutalmakat ezen kivul kiosztanam.

Moderátor
6 éve
Én támogatom a 2.9.7-es kiadást, már a /spectate megfogott. :DD Természetesen a véglegesített 3.0-hoz használj fel annyi időt amennyi szükséges, senki sem kötelez arra, hogy elsiesd. Nagyon köszönjük a sok fáradozásod, csak így tovább. :)
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Elit
6 éve
Úgyszintén.
"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"

Adminisztrátor
6 éve
Oke akkor fontos kerdes masodik kor:
Szezon vegevel az oldalbeli frissitesek is keruljenek kiadasra, vagy ne? Oszinten szolva en nem adnam ki, de ugy nem lesz ertelme a jutalmaknak.

Felhasználó
6 éve
Szerintem mindenképp jöhetnek az oldalbeli frissítések is, épp amiatt, amit te is mondtál, hogy a jutalomrendszer értelmét nyerje.
"There is only one way to become champion; never fucking lose."
«1...1011121314...16»