«1...34567...16» Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Azt hiszem ez lesz a megfelelo topic ahova posztolhatom ezt.

Aki szemfules, az eszrevehette, megvaltozott a nevem alatti rang. Nos, egy kis meset irok errol, aztan a legvegen osszefoglalom annak, aki lusta olvasni.

Miutan Supreme majd egy eve visszacsalt ide, eleg kellemetlenul esett, hogy a jatek ilyen allapotba kerult. Mint lattatok, probalkoztam ilyen-olyan fejleszteseket eszkozolni, kis forumos jatekokat es modokat barkacsolni. Ezen kivul felkerestem a korabbi fejlesztoket, hogy mi-hogy mukodik, es hamar "unofficial tagja lettem" a fejlesztoi csapatnak. Ez nem jelentett tobbet, mint hogy bekerultem a skype csoportjukba, de elkezdtunk agyalni, mit lehene tenni a jatekert. Kozosen egy szupertitkos-uberkiraly otlettel rukkoltunk elo, s mivel a tobbiek felnottek, eletuk masfele szolitja oket, igy ram harult a feladat, hogy ezt megvalositsam. Akkor Adminnal annyiban maradtunk, amint lesz valami konkret elkepzelesunk az egeszrol, megkeresem megint. Klantarsaim unszolasara ezt nagyjabol egy hete megtettem, azota pedig hozzaferest kaptam az oldalhoz, illetve adatbazishoz. Megjegyzem a legtavolabb alljon tolem, hogy a nullazast megismeteljem, es bizok amator programozoi tudasomban. A lenyeg, hogy legkesobb szeptemberre szeretnem kiadni a 3.0 verziot egy interaktiv eventtel felvezetve. Mindennek ellenere nem szeretnek kulonb viselkedni, mint eddig, s kerem a jelenlegi moderatorok ne tekintsenek a fonokuknek. Csak egy lelkes jatekos vagyok aki segiteni akar.

tl;dr: Lehet lesz majd 3.0 yay.

Felhasználó
6 éve
Hurrá.
Lesz 3.0-ás verzió.

Adminisztrátor
6 éve
Az elso valtozas amit bevezetek, hogy ezentul erosebb szuresre kerulnek a multiaccok/alternativ accok. A mar letezo multikkal perpillanat nem kezdek semmit, de ezentul a regisztracio figyelembe veszi, hogy eldobhato e-mail cimmel regisztral-e az illeto. Nagyjabol 700 3000+ oldal van lefigyelve.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Helyes.Amúgy mostanság elég feltűnő,hogy napról napra 5-10 új játékos van amiből kb 5-6 soha nem lép be se az oldalra se a játékba :P
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Adminisztrátor
6 éve
A lista kibovitve 3000+ oldalra. Koszonjuk pizzanak.

Felhasználó
6 éve
Na ugye mondtam én még anno 16-ban, hogy Banán fog tenni vmit! ;D

Szerk.: És azt is mondtam, hogy egyszer tutira lesz új verzió! :D ;D

Legutóbb szerkesztve Emerald13 által

getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
6 éve
Szerintem sok mindenki nevében mondhatom, örülünk, és köszönjük!

Felhasználó
6 éve
Ki mit fog csinálni amikor kijön az új verzió? Én minimum megépíttetem mesterséges szigetként a stickislandot, aztán odagördeszkázom 300000 km/h sebességgel 1 pezsgősüveggel a számban, és mikor odaértem, hegesztek sajtbálnakakiból tapadógránátot, amit a spaceshippel felrobbantatom, és akkó ÉJJJJEN STICKMAN WORLD!!!
Szerintem megérné. :D
getbanner.php?n=Emerald13

6 éve
Ha valamiben kell segítség (teszt, stb..) akkor én leszek az bot akit meglehet kérni bármire.:D

Adminisztrátor
6 éve

Egyelore azok az unofficial tesztereim, akik PRO skype csoportban aktivak, mert oket erem el hamar. Plusz az egy darab olasz forditoemberem.

De ha valaha lesz valami public teszt, es az nem rogton a kiadott verzio lesz, szolok.
«1...34567...16»