«123456...16» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
ujj moderátor? Hát a középső ujjam eléggé aktív mostamság szóval én rá szavazok.

Moderátor
10 éve
Minimum 6-an vagyunk aktívak, mint moderátorok, összesen meg vagyunk 8-9-en. Minek még több?

Legutóbb szerkesztve Mark által

[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
10 éve
Milyen 8-9 6-5 moderátor van és még,ha lesznek uj ak 10-9en esteleg... :P

Moderátor
10 éve
Én, Kléni, sadypisten, Womi, Oli, Admin, Bolint99, Hector, Szabesz, Speed, Kungee és Treborida. Ez nekem 12 moderátornak tűnik.

Legutóbb szerkesztve Mark által

[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
10 éve
Jaj, kis aranyos :D Valóban nem vagyunk felelősségre vonhatóak. De ez igazából teljesen lényegtelen, hisz minket nem is lehet miért felelősségre vonni, hiszen anyagi kárt nem tudunk okozni.
Szabeszt fórummoderátornak!

Moderátor
10 éve
Hát, nem tudom, hogy is működik ez, de elviekben a tizennyolc év alattiak egyáltalán nem lehetnének moderátorok

Ez éppen úgy működik, mint ahogy a 18 év alattiak nem cigizhetnének, ihatnának piát, illetve nem lehetne nekik ezeket eladni. Mégis minden 4-dik tini bagózik meg lerészegedik szombatonként. :P

Legutóbb szerkesztve Mark által

[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Elit
10 éve
Nem mellékesen ebben az évben Treb, és én is betöltjük a 18-at, így 4 hónap múlva már csak Szabit lehet cseszegetni ezzel, meg egyébként is, az itteni korosztály elég nagy részénél még így is idősebbek a moderátorok.

Elit
10 éve
A szolgáltatóhoz nincs hozzáférésünk, mint moderátor, van egy megadott külön rendszer, ami 100%-ban biztonságos abban, hogy anyagi kárt ne tudjunk tenni az oldalban, illetve a játékot sem tudjuk módosítani, így tényleg nincs semmi veszélye az egésznek. :)

Felhasználó
10 éve
Kéretik bemásolni az érintett jogszabályt, ami kijelenti, hogy egy nonprofit számítógépes játék weboldalának fórumának vezetői saját belátásuk szerint nem adhatnak hozzáférést bizonyos funkciókhoz az oldalon belül az általuk kiválasztott felhasználók részére (akik saját akaratuk szerint látogatják meg, és veszik igénybe a weboldalt). Amíg ezt nem vagy képes teljesíteni (márpedig nem fog menni, mert a regisztráció is ugyan ez az eset, ami azt jelenti, hogy az egész internetet beperelhetnéd) addig semmiféle bizonyítékod nincs arra, hogy nem adhatnánk másoknak lehetőséget használni az oldal néhány funkcióját. Ezen bizonyíték hiányában a vádad alaptalan, és megpróbáltál minket rossz színben feltüntetni, rágalmaztál minket, valótlanságot próbáltál meg a többi felhasználóval elhitetni, azaz félrevezetted őket. Ezek a mi érdekeinket sértették, ami ellen kártérítést követelhetünk tőled. Amennyiben mégis képes lennél egyértelmű bizonyítékot felhozni a stickman.hu vezetőssége ellen, az általunk megszegett jogszabályt meg tudod nevezni, bármikor tehetsz polgári feljelentést a bíróságon.
Az, hogy valaki nem nagykorú, nem jelenti azt, hogy nem kaphat hozzáférést az oldal funkcióinak használatára. Ha nem csak dobálóznál itt a jogszabályokkal, hanem normálisan elolvastad volna azt, akkor tudnád, hogy mit értünk felelősségre vonás alatt, mert biztosan definálva van ennek a fogalomnak a kiterjedése, és azt is, hogy egy kiskorú személynek a szüleit lehet felelősségre vonni az adott kiskorú tetteiért. Az oldalon valakit moderátori névvel ellátni, és lehetővé tenni neki a weboldal olyan funkcióinak használatát, ami a szerverünkön keresztül az adatbázisában eltárolt adatok kezelését lehetővé teszi, teljesen ugyan olyan, mint valakinek átadni egy kólásüveget. ;)
- kléni voltam, és megyek aludni.

Legutóbb szerkesztve kléni által


Felhasználó
10 éve
Persze-persze... ha én 16 évesen lelakok egy bkv buszt (anyagi kár), még meg is dicsérnek érte. :) A büntethetőség korhatára nem betöltött 18. életév.
«123456...16»