Új üzenet

Adminisztrátor
4 éve
A ma egyik Discordon lezajlott beszélgetés megihletett, és egy hogy-nem-volt-eddig-ilyen feature került (teszt jellegű) implementálásra: Klán Szövetségek!

Klánok megfelelő rangú tagjai (kb ha Cw-re tudsz hívni mást, akkor ez is megy) kezdeményezhetik más klánokkal szövetség alapítását a szóban forgó klán profiljáról. Kivéve ha már van szövetségük, vagy már egyszer meghívtátok őket. A klán adminisztrációs oldalán lehet visszavonni, elutasítani, elfogadni ezeket a meghívókat.

Ha valaki elfogad egy meghívót, akkor minden felé érkező, vagy tőle kiküldött meghívó is törlődik, értelemszerűen. Ezt azt is jelenti, hogy egy szövetség alapításához legalább két klán kell.

Egyelőre még nincs nagy funkcionalitás, csak menőzni lehet fele, meg a klán profilon megjelenik. Kép:

2JJ3lkt.png

A jövőben tervben van egész profil, illetve admin oldal a szövetségeknek, valamint toplisták, és szövetség szintű cw. Egyelőre nem lehet nevet váltani, a generált név pedig az alapító tagok klánneveiből áll össze. Aki nagyon akarja, az írjon egy adminnak, vagy egy modnak, aki majd továbbítja egy adminnak.

Adminisztrátor
4 éve
Ha ma valaki(k) mar akar(nak) rajulni ezzel, gyorsba osszedobtam egy toplista oldalt: https://stickman.hu/alliances

Felhasználó
4 éve
SEC küldött egy szövetség meghívást nekünk nem tudom összefügghet-e de eltűntek az egymás elleni CW eredményeink.
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Adminisztrátor
4 éve
Ezt mar Was javitotta. Just kleni things. A szovit nyugodtan elfogadhatjatok, ha akarjatok, CW-zni nyilvan attol meg tudtok egymassal.

Legutóbb szerkesztve Was által